Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 398
  • 881
  •   1
Отговори
# 375
  • Перник
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате фиксиращ продукт, който да запазва формата на косата при обработка с въртяща четка? Имам термото на напура и нектара на керастаз. Косата ми е чуплива и гъста.
Благодаря предварително!

# 376
Аз понеже също си взех ампулата да питам запечатващ финиш leave in conditioner ли означава или нещо друго? Принцеса не можах да намеря страницата ти да прочета, може ли линк?

# 377
  • Някъде там
Аз понеже също си взех ампулата да питам запечатващ финиш leave in conditioner ли означава или нещо друго? Принцеса не можах да намеря страницата ти да прочета, може ли линк?
Напишете моите мании в google и ще ви излезе блога на принцесата.

# 378
Искам да помоля отново някой да разясни кои са протеинови и кои хидратиращи шампоани. Ясно е, че ако пише moisture е хидратиращ, но ако пише кератинов например значи ли, че е протеинов? Ами ако е за блясък и т.н.? Ще се радвам ако някой се отзове Simple Smile

# 379
И още един въпрос в тази връзка - можете ли да ми опишете кой от долните шампoани е балансиращ, кой е хидратиращ и кой - протеинов:

Kerastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme
Kérastase Resistance Bain Therapiste
Kérastase Genesis Bain Nutri Fortifiant
L'OREAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT ABSOLUT REPAIR
FULL DEFENSE на LAKME.

Благодаря предварително!

# 380
  • София
Момичета , моля за консултация.  Дано съм в правилната тема.

Имам тъмно кестенява коса с доста бяла коса. Почти педя от корените.

Останалата част е червеника, направо на места оранжевее. Не е боядисвана много отдавна.

Исках да си я пусна и да си я оставя моята коса, макар и прошарена. Но социалния натиск върху мен от околните ме побърква и ще се боядисам.

Купих № 7 боя на Joico и 7,11 зелена да убия червените остатъци.

Ще сложа цялата 7 и половината от 7,11. И ще боядисам цялата коса.

Въпроса ми е тази зелена боя сложена на естесвената ми може ли доведе до някъкъв страшен резултат като цвят.
Благодаря.

# 381
  • Варна
Kerastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme- баласиран с лек превес на хидратацията
Kérastase Resistance Bain Therapiste- протеин
Kérastase Genesis Bain Nutri Fortifiant- баласиран с превес на хидратацията
L'OREAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT ABSOLUT REPAIR- балансиран с превес на протеина
FULL DEFENSE на LAKME. не намерих състав никъде,а и не го познавам,но по описание трябва да е балансиран с превес на хидратацията.

# 382
  • Някъде там
Пробвах ампулата на лалга за нормална до плътна коса и съм възхитена от ефекта.Не мога да спра да прокарвам пръсти през косата си.Наистина невероятна грижа за коса, към която лесно се пристрастих.
Искам да попитам на поредни измивания ли е добре да се използва или веднъж седмично?

# 383
Искрица може ли линк към тази ампула щом е толкова хубава ?😁

# 384

Момичета, 153лв добра цена ли е за терапията на Джойко? До сега не съм я следила🤔

# 385
Тъкмо получих имейл за намаление в ЗР до утре на обяд, виж дали не идват по-изгодно.

Дами, това ли беше форумния любимец?

# 386
Точно той е. 😁
Нещо шишенцето ми много леко, ще трябва да го презареждам скоро😂

# 387
Момичета, и аз идвам с отстъпките в Рибата, ако някой е напълнил кошницата Innocent
*важи от 22:00 ч. на 24 септември до 12:00 ч. на 25 септември

# 388
Тъкмо получих имейл за намаление в ЗР до утре на обяд, виж дали не идват по-изгодно.

Дами, това ли беше форумния любимец?

Изобщо ги няма там. До сега не съм ги следяла и нямам идея каква е добра цена за тях.

# 389
Някой има ли вече отзиви за новата серия на Joico - Youthlock? Много ми е любопитна Simple Smile
Вчера се измих с Moisture Recovery, като сложих от “маската” - е няма такава хидратация, просто са върха ❤
В xpertbeauty има много добри намаления в момента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт