⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 153
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
И аз отново да препоръчам д-р Стоева, ходя от години при нея. Скоро съм пак. Запазих по телвфона началото на месеца за края, така, че имайте предвид. Първо час, после направление.
ЛЛ може да дава направление за ехограф през 2 години.
Другия вариант да се мине по каса ако сте използвали направлението от ЛЛ е от АГ да вземете за ехограф на гърдите.

Къде във Варна има мъжки обувки -  The North Face?

Боя зелена за сладки търся, къде продават?

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 16:10 от Реа

# 391
  • София
Бихте ли препоръчали добър маникюрист за подръжка на гел във Възраждане 1 🙂

# 392
  • ВАРНА

Боя зелена за сладки търся, къде продават?

Вчера взех течна на Dr.Oetker от Кауфланд Трошево. Имаше и някаква българска на прах.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 16:26 от morgana07

# 393
Освен в големите известни магазини като Зора, Мьомакс, Айко, Икеа, Уск, магазина срещу Метро, магазина под Кауфланд Виница, Домко, Бриколаж къде другаде бих могла да намеря пътеки за коридор на линеен метър?

# 394
  • In transit
Освен в големите известни магазини като Зора, Мьомакс, Айко, Икеа, Уск, магазина срещу Метро, магазина под Кауфланд Виница, Домко, Бриколаж къде другаде бих могла да намеря пътеки за коридор на линеен метър?
До новата Била на Сливница, гледа ли? Все му забравям името на търговския център...там където е Баня стил? На първия етаж само килими, мокети и пътеки продават.

# 395
  • ВАРНА

https://www.kamko.bg/

1вия етаж в Камко до ГрандМол има килими, вероятно и пътеки на метър ...

За същия ти е писала и Mikkey 😊👍

# 396
Аз на Камко му викам Зора Grinning, та и за него се сетих. Благодаря ви все пак.

# 397
  • Варна
За пътеки има магазинче до подлеза на Владислав и Бенковски , входа на подлеза от към Колхозния. Имат сайт kilimche нещо си. Чувала съм, че са евтини, но колко качествени ще си прецените. Аз не знам.

# 398
  • ВАРНА
Някъде по магазините бяла плетена пола за есента ? Предпочитам разкроена, но може и права ...

Скрит текст:

# 399
  • Под Слънцето
Някой има ли представа колко мб може да е панорамна снимка на зъби и къде ще ме пратите?
Последно май в Нова правих и я пращаха по мейла, а аз не можах да я отворя.

# 400
Някой има ли представа колко мб може да е панорамна снимка на зъби и къде ще ме пратите?
Последно май в Нова правих и я пращаха по мейла, а аз не можах да я отворя.
Аз като си правих такава ми я дадоха на диск записана. Не беше малка а и хирурга я искаше на диск,че по време на операцията му трябваше.

# 401
  • Под Слънцето
На сд не. Трябва ми да я атачна. Гугъл диск може да свърши работа май.

# 402
Последно си правих снимка в Палах център. На диск ми я дадоха, а на зъболекаря ми му я изпратиха по пощата.

# 403
Може ли препоръки за УНГ лекар за възрастен?
Става въпрос за образувания по езика.
Не знам какъв специалист, всъщност) е подходящ в случая:

# 404
  • ВАРНА
Може ли препоръки за УНГ лекар за възрастен?
Става въпрос за образувания по езика.
Не знам какъв специалист, всъщност) е подходящ в случая:

Стоматолог по-скоро ...

Общи условия

Активация на акаунт