⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Под Слънцето
Здравейте. Търся майстор за ремонт на климатик . Климатика е в района на Колкхозния, проблема е ,че тече от вътрешното тяло. Някакава тръбичка има там. Питах на едно две места във фирми за климатици, били много заети.

записала съм си в телефона ремонт климатик
0878 454514
Не му помня името на човека, но се отзова бързо.

# 556
Благодаря за насоката за Шихо. Намерих стойка за мъфини за 2,80 лв, а в парти магазините са поне по 8 лв... едни и същи ... пфф..

Може ли припомняне какъв беше телефонния номер на майстора на перални?

# 557
  • Варна
Един съвет от мен за климатика: проверете маркучето/тръбичката, от която се изтича водата от външното тяло. При мен беше огъната и не можеше да се изведе водата по нея, затова ми течеше от вътрешното тяло. Силен вятър я беше заметнал нагоре, беше се заклещила между външното тяло и стената и връщаше водата, бях се видяла в чудо.

# 558
Здравейте, да сте срещали в града рипсени ватирани клинове подобен на този?

# 559
  • Варна
Какъв такъв магазин Tedi отворили в събота в Гранд мол? Бил нещо сходно на Пепко/Джъмбо.
Споделете впечатления, ако сте ходили. Ценово също ме интересува как е 😆

# 560
  • In transit
Какъв такъв магазин Tedi отворили в събота в Гранд мол? Бил нещо сходно на Пепко/Джъмбо.
Евтини боклучета, в стил КиК. Според мен в Пепко и Синсей домашните потреби са една идея по-качествени.

# 561
  • Варна

Според мен е стил Jumbo , няма дрехи като в КиК. Канцеларски материали, коледна украса , свещи, легълца за кучета, прежди , диамантени гоблени , стъкларии , кошници, панери  и т.н. Големичко е , ценово не знам, не гледах, минах на бързо. В бившия JYSK.

# 562
Някой има ли идея на каква цена върви гр. злато във Варна и по-точно около Колхозен пазар.  95 лв за грам добра цена ли е?

# 563
94 лв е в злато Варна.
93 лв става при повече купени грамове.

# 564
# 565
Благодаря за насоката за Шихо. Намерих стойка за мъфини за 2,80 лв, а в парти магазините са поне по 8 лв... едни и същи ... пфф..

Може ли припомняне какъв беше телефонния номер на майстора на перални?
https://varna-service.business.site/#details

# 566
Някой да знае от къде мога да си купя овощни дръвчета? Без големите вериги.

# 567
  • Под Слънцето
Някой да знае от къде мога да си купя овощни дръвчета? Без големите вериги.

Колхозния отзад на рибата и се пада всъщност на центр улица . Друго - от дясно на Алати по пътя нагоре. Имаше и разсадник под Изчислителния, но не съм купувала поне 6 г от там.

# 568
TopsyG скоро ли си виждала, че там има? До Алати знам със сигурност, че не продават през цялата година.

# 569
  • Под Слънцето
Е, онзи ден на пазара, в събота, имаше.

Общи условия

Активация на акаунт