⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 42 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, бихте ли ме насочили към магазин за мъжки работни  зимни якета по-бюджетни.
Проверете
Бултекс 99 ЕООД бул. „Ян Хунияди ако ви е близо.

# 616
   Препоръчайте, моля, добър ортопед. Имам ЯМР. Ходих при двама и виждат различни неща... Според единия съм за операция, според другия не. Объркаха ме. Реших, че ми трябва и трето мнение.
Д-р Гилев, но не работи с каса. Работи във Военна болница.
Напоследък доста хора са доволни от Д-р Абдулах Заргар Майчин дом.
Д-р Славчев също е добър ортопед в Майчин дом работи също.
Вие при кой ходихте?

# 617
   Благодаря за отговорите за ортопеда. Ходих при д-р Росен Стайков в Окръжна болница и при доцент Калин Михов в Хелиос. И двамата ми направиха много добро впечатление, но мненията им са различни и съм объркана.

# 618
Магазин за работно облекло има в Младост 1/ района между Младост1 и магазин Мадара/ - зад спирката Парк- музей Вл.Варненчик - посока от квартали към център. Има и ред други магазини и офиси в съседство.

# 619
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Изобщо не препоръчвам Д-р Пенев. Отидох при него със болка в лявото рамо и силно ограничено движение. Не можех да си вдигна ръката напред повече от 45 градуса. Удряше ме ток. 😀След снимка се оказа, че съм имала някакъв израстък и видиш ли трябвало да се оперира. Не се подадох на тази манипулация поради страх. 😀След това по сетих спортен лекар, който ми назначи инжекции. Имаше напредък, но не напълно. Аз и на това бях благодарна. Човека ми каза, че проблема ми е в шийните прешлени, а не в рамото. Няма как да ми харесва Пенев при условие, че искаше да ме оперира без причина.

# 620
Винаги ще има доволни и недоволни. При мен проблема с моето рамо се оправи благодарение на този човек!Физиотерапевтката ми също беше с изключително добро мнение за него.

# 621
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също залагах големи надежди. Ходи по обучения, работи в Терапията, оперира постоянно, но уви.

# 622
Др Стефан Петров и Др Мартин Бърнев.

# 623
  • Варна
Аз пък препоръчвам др.Иво Лозанов в Сити клиник,единствения със специалност артроскопска раменна хирургия във Варна.Недейте се лъжете,не всички ортопеди са добри на рамена.Преди 5г.ме оперира артроскопия на рамо,преди това имаше само една такава операция във Варна,която я е правил лекар от Германия,има публикации навсякъде.В момента другото ми рамо е за операция,но артроскопа,който беше в Окръжна са го взели в Терапията,защото била Университетска болница,но там няма кой да оперира с него рамена,а само колена.Бях преди една седмица при него на преглед,бях се подготвила за операция,но ме праща във ВМА София,имат отделение по раменна хирургия.Четете специализациите на лекарите.Всеки е добър в различна област.Аз стигнах по трудния път при него,след много вътреставни и мускулни инжекции.Обиколих повечето ортопеди в града.Готвачка съм и на повечето ми колежки ръцете са оперирани несполучливо.Стана много дълго.Да допълня доц.Бърнев ме прати при него след като видя ЯМР-то.

# 624
  • Deutschland/HE
И от мен глас за Мартин Бърнев. Постави диагноза на дъщеря ми по рентгенова снимка, която в Германия отказаха дори да гледат, защото не отговаряла на критериите за качество (направена в Ситиклиник). Правихме ЯМР и поставиха друга диагноза, но така или иначе трябваше операция, при операцията се потвърди диагнозата на д-р Бърнев.

Доволна съм и от Д-р Гилев, спаси дъщеря ми да не и правят операция на ръката. Според д-р Савчев (младия), ръката и била за наместване, а тя вече носеше 10дни гипс и насрочи за другата сутрин операция (да я счупят и наместят отново). Девет години от тогава няма никакъв проблем с ръката, правена е снимка две години по-късно, защото счупи същата ръка на друго място и старото счупване си беше зараснало както трябва. Явно Савчев искаше да вземе парите от една пътека, а не на какво щеше да подложи десетгодишно дете.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 17:03 от colibri

# 625
  • In transit
От мен, за ортопеди д-р Бърнев и д-р Владимиров.

# 626
  • Варна
От мен препоръка за ортопед д-р Момчил Георгиев.

# 627
Здравейте дами, обиколих цяла Варна (Tedi, Kikk, Pepco, Mr. Bricolage, Jysk, Metro ) в търсене на прозрачен чувал, найлонов плик голям за дрехи. Използват ги по магазините. Прилагам снимка, за да се сетите за кое говоря. Ще бъда благодарна,ако някой сподели от къде мога да закупя.

# 628
  • In transit
rusevav, погледни в сайта на хоуммакс. Скоро търсих такива за сина ми и там имаше.

# 629
Хора, пазаруваме ли? Що няма отзиви кой какво купил от петъка? Wink

Общи условия

Активация на акаунт