АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Ох,мъжа ми така ме изкорка преди малко,че ще има за какво да мисля на р.ден  Confused!Дали ми било направило впрчатление,че на Найа едната зеница и е по-голяма от другата.Аз погледнах и е така  Sad.Каза,че отдавна го бил забелязал,но все забравял да ми каже...
Много ми е притеснено...,защо е така?Как не съм го видяла и аз до сега ....

# 226
Здравейте на всички
Бубче-поздравления и благодаря за почерпката  Simple Smile
Ние сме вече по добре и ще ни се размине антибиотика ,днес водих Дани на преглед и е по добре ,ще продължаваме със Мукопланта и чая докато се оправим съвсем,
иначе нашия режим е :
6-7ч-кърма
9.30-10-кърма
13.30-14-зеленчуково пюре 150-200гр
17.30-18 кърма +40-60 гр каша или плодово пюре+1чл каша
21.30-22 кърма
За това че сме още на кърма искам да благодаря на марулка-с,че сподели за хомеопатичните гранули който ползвала smile3525
Отначало се дохранвахме ,но от почти 2 мес давам АМ по 1ч.л към пюрето
ммилена-можели и на мен от Бейлиса  Simple Smile

# 227
  • Бургас
bubcheto15 честито  coolcool

Малкият принц вече заспа и мама си отваря едно Столично тъмно  beer3
Нашият тати днес е на хижа САМ  #Cussing out Сматам утре, като се прибере, независимо от махмурлука му да го оставя сам с Йони поне за 2-3 часа- както от днес го почнаха зъбите, бързо ще му дойде главата на място  Mr. Green

velmar мерси  yes

Наздраве от мен

# 228
bubcheto15 ЧЕСТИТО! Peace МНОГО СЕ РАДВАМ!САМО ТАКА И ЗА НАПРЕД!
Gendolinи ние сме само на кърма без вода и без нищо друго!
Марулка съжалявам за баща ти но това наистина не е много тежка операция!А като дойдеш в София свиркай! Hug
Кabiv аз изварявам само понякога откакто изгорих 2 к-та биберони и едно шише на Авент и си развалих любимата тенджара Embarassed Cry
Дани да разкажеш за купона после!Не се тревожи за зениците може да се е концентрирала върху лицето ти докато се опитваш да я видиш и от различния ъгъл едната да ти се е видяла по голяма  newsm78
Блу много ме натъжи инфото за Краси5  CryТи как си действат ли лекарствата?
ммилена и ние вече си лапаме и двете палчета на краката много са ни вкусни! Mr. Green
Пепър това с белия кичур  и очилата ме изкефи много! Laughing Joy
Отивам да я къпя!
Чао за сега! Stop

# 229
Аз пък да се изфукам, че мъжът ми е купил готиния лигавник от Mothercare.  Laughing Много му се радвам.  Laughing
tedi79 нашите деца имат много еднакви дрехи - познахме и и космонафта на снимката.  Mr. Green

# 230
Ей, за малко да ви оставя и веднага хванали 4ашите..... Crazy. Аз отско4их до Била набързо когато мъжо си дойде,после ве4еряхме, къпахме Дари и сега я сложих да спи Peace.Само хвърлям едно око за последно 4е и аз се мушкам в банята.Да не повярва 4овек- хи4 не ми се спи Shocked.Та- ще взема да прислам4а моя.... Wink да си припомним  кое как става..... Blush( леле- толкова рядко се сещаме и се зазси4аме с него, 4е ще ни трябва изнструктор сигурно ooooh!).Хайде- оставям ви ! И умната..... Wink

# 231
  • гр.Добрич
Цял ден не ме пускаше и сега докато изчета...
Бубче браво за изпита.
Дани777 кой знае как се вихри на купона.

Сори за странния въпрос, ама вие гледате ли акитата на бебчовците? Аз всеки път ги разглеждам и тази вечер забелязах, че цялото почти е от пюрето. Все едно въобще не е смляно ами си стои така оранжево и на жилки.

Малкия преди като спеше до обяд на другия ден, имаше по-малко хранения, но сега се буди по 2 пъти през нощта и през деня на 3 часа, така че пак се храи като малко бебче. И всеки път яде различни количества и въобще много му се обърка режима.

# 232
Здравейте!
  Бубче честито и все така да е PeaceСега ще си налея едно питие,мъжо на работа детето заспа и аз да му ударя едно Laughing
 Като гледам едни режими сте заформили Confusedние си нямаме.Само дето ядем на 3ч.ама всеки ден различно.Спим когато ни кефне Crossing Armsвчера легна8ч. днес 9ч. а по принцип след11ч.Шантава работа #CrazyИначе се кърмим особено нощем SickЦяла нощ ми дърпа  bombsПрез деня се цедя,че го мързи да суче Close
velmar да не заформите братче Laughing
 И на мен ми е мъчно за Краси5. SadДано и за тях има чудо,което да им помогне.Те го заслужават Praynig
   Водичката и аз я преварявам,но давам и минерална розова.
  Хайде лека за сега,пък може и пак да се включа Heart Eyes

# 233
Опа,мина и този ден..........Сложила съм я да спи,ама нещо си играе.........
Ели-хайде на Бейлиса.........друг май не драпа........
Спинки-Аз винаги с голям интерес разглеждам акитата на бебка...........Днес бяха чудни-съвсем като домашна лютеница с повечко морков  Mr. Green
Велмар и да не счупите леглото  Joy
GJK Аз си отворих едно Туборгче още преди къпането.Наздраве  cheers cheers
Вчера и днес нещо са ми много меки (празни) цоките........Ако се наложи да давам АМ, какво да е? Когато бяхме на 2 месеца,докито беше изписала НанХА за дохранване.,ама сега като е по-голяма не трябва ли да е друго адаптето?? newsm78

# 234
mmilena-май само ние ще сме на Бейлиса

# 235
А...то с компания и второ ще си налея Wink
mmilena аз от два и половина дохранвам с НАН 1.Доки това ми препоръча.

# 236
Аааа как бе тука съм и аз  Laughing щом ще си цоцкаме съм тука  Mr. Green

Бубе, то ме затрудни бе мило, не мога да реша от кое по напред на си налея. Браво на детето ,умно бе!  Heart Eyes

Иначе за питанките, аз все още си стерилизирам, но си ползвам студената стерилизация на Чико и съм си супер доволна. Знам, че докато детето пие мляко винаги се стерилизира  Peace
И водата все още я преварявам. Абе аз затова на предната анкета отговорих, че си глезя детето  hahaha

Ей много се възхищавам на мамите дето кърмят! Браво момичета   bouquet Искрено ви завиждам и ми се иска и Али да можеше да си цокне милата и тя поне малко  Rolling Eyes

nana77, пращай Коки мило, той тъста става сутрин да си гледа щерката, а така поне ще ги гледа двамата и после кото пораснат няма да има за кво да му намира кусури, нали той ще има пръст във възпитанието му  Joy
А и гледам Dreams-чето, мъжо и купил лигавник само за Токи, явно момата не ми я искат щом за нея няма  Thinking, то ако я искаха все една четка щяха да ми ударят  Mr. Green А и другата кандидатка - адашчето се ската, нищо не казва  newsm78
Поне аз да се представя като една отговорна тъща  Joy Само горко на дечицата, че както съм мила и добра   Mr. Green

Стига толкова се опростявах ами да се стягам за сън  Joy
Сладки сънища  Heart Eyes

# 237
Качих малко снимки от днешната среща с най-сериозния ни кандидат  Stuck Out Tongue 
Ето ги хубавците ТУК
Не мога да удържа Али...все налита на тоя хубавец Насето  Joy

# 238
  • варненка от София
Ето ни и нас, приспани, изкъпани и настана време и за мен, за форума.
Благодаря ви много за подкрепата за татко и като се поуспокоих приех, че това не е толкова сложна операция, дано всичко е ОК.
Ако дойдем в София, разбира се, че ще се обадим на младостката дружинка.
val_stef много сте хубави русенски майчета! Аз имам емоционална връзка с Русе, щото мойта рода по майчина линия е от Русе, но не съм ходила там с години и не знам дали ще позная града, та младата двойка Али и Насето са чудесни!
eli_ym радвам се, че съм ти помогнала по някакъв начин и че продължавате успешно с кърменето.
Ние утре сме на ваксина и се надявам всичко да е наред.
Днес успях да я разходя няколко часа в силния вятър, но въпреки вятъра, температурата беше 20 градуса и печеше слънце, просто сърце не ми даде да държа детето вкъщи.
Днес установих, че оризовата каша е на привършване и взех нова Ориз, ябълка и моркови пак на Милупа, но този път е млечна.
Ще изчакам да мине ваксината и ще въвеждам картофа вече.
Никой до сега не ми е отговорил за чашата, та отново подновявам питането си, започнахте ли да учите бебоците да пият от чаша, ако да от кога, от каква, с какъв накрайник твърд или мек? Сондирам мнението ви, защото смятам и аз да купувам, фен съм на Авент, но не знам какъв накрайник да взема мек или твърд. Споделете опита си, ако имате такъв разбира се.
Сега отивам да изцедя малко запаси за кашата утре, после баня и лека нощ. Татито заспа и палуването ще го осатвим за друг ден.
Лека нощ и сладки сънища.

# 239
  • гр.София
 Добро утро от най-ранобудните!
 Браво,Бубче! Залягайте все така над науките  umnikuu-и ти,и Кайли, и Обърквация-че скоро да ви дипломираме!
А къде изчезна Лорекса!?
 Вчера София я беше хванала сънната болест-почти цял ден си спа,за моя радост,а аз отхвърлих доста работа( понеже и във форума се влизаше мно-ого трудно)
 Аз не стерилизирам,но вода преварявам-само дето няма кой да я пие.И до сега се съмнявам (въпреки новите моди),че на бебето кърмата му е достатъчна и вода не е нужна newsm78. А сега,като захранвам,как да я науча да пие!?!
 От неделя захранвам с по 1-2 лъжички оризова каша с рожкови. Стомахчето на София тутакси се затегна-тя по цял ден взе да се напъва и ръмжи като мече ( много е смешна). Но по веднъж на ден си ака( а преди-след всяко кърмене) . Затова днес ще взема пюре от круша и ще вкарам плод.
 marulka_s, ще стискаме палци и на твоя татко-лека операция и успешно възстановяване!
 dusheto- Praynig

Да питам,някой като е обзавеждал детска стая-търся интересна детска закачалка за дрехи-не стойка,а за врата или стена.  А по тв-то анонсираха,че новия брой на сп." Наш дом" ще е с детски спални-ще го търся да си го купя.

Успешен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт