Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 76 051
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Lale_Lili,благодаря! 🌷
Вероятно ще се хареса на моите девойки. Имат Burberry her и си го носят с удоволствие,а и обожават почти всички парфюми на Ариана😀От сутринта ме навиват да им го поръчам. Утре ще се разходя до Дъглас ако го има да тествам и да преценя.

# 181
До 31.08 Дъглас има 20% онлайн, така че ще ти излезне и на много добра цена. Тествай го да се убедиш и го поръчай да ги зарадваш. Там при девойките модата е друга 🤭

# 182
  • София
Ооо супер! Ще гледам дори днес да успея да отида. Обяснявам им сега , че мирише като Burberry ,но по- лек и сладък,но те въобще не са съгласни с мен 😀Просто искат всеки неин парфюм😎Ако не им харесал да съм търсила да  разменя…

# 183
Точно, да. Важното е да е новия на Ариана Гранде. Добре че ще успееш да му намериш нов притежател бързо ако се наложи.
Все пак се надявам да не се ✌️

# 184
Аз го получих днес, но още не съм го пробвала и  разучила. Дъщеря ми го е пробвала и много харесала в Дъглас..

# 185
  • Sofia
И на мен ми се стори по-лека версия на For Her. Никак не е лош, точно за невинни девойки-сладкишки Simple Smile Приятелките на сина ми го харесаха много.
А за него, да ви се "оплача", запалили са се с един негов приятел и ходят и тестват нишови. Засега имам в списъка му желание за един Nishane,  един Creed и един Amouage. Предложих му да му направя ценоразпис с домашни задължения, ако се навие, 2 години ще си клатя краката и само ще си обувам пантофите, като се прибера в чистата ми до блясък къща GrinGrinTrollface

Преди малко се предадох и поръчах Lalique Les Compasitions Parfumees ELECTRIC PURPLE. Мисля го от 100 години, а цената му в Елинор сега е направо безумно добра. Дано дойде, че някъде от чужбина ще го доставят.

# 186
  • София
cutesmallcat - Ако не е тайна, на колко години е Вашият син? Smiley

# 187
Надуших  Orchid Soleil три пъти в рамките на три часа и вече мисля че си въобразявам. В морски град съм. Изненадана съм че спрян парфюм все още е популярен и носен. Като по-малка помня рекламите му по списанията и бутилката която беше в популярното за тогава розово злато
Довечера ще се прибера и пръсна с него че ме изби носталгия

# 188
Няма шанс да е той. По скоро някоя имитация на Черната орхидея, която напомня повече на Orchid Soleil. Случва се често, даже понякога мисля че е нарочно да имитират "фланкър" и да го представят за версия на класическия.

# 189
  • Sofia
cutesmallcat - Ако не е тайна, на колко години е Вашият син? Smiley

На 14. Ама аз съм си виновна, от малък е въвлечен в моето хоби и ето, че дава плодове Simple Smile)))

# 190
Затова пазя децата си от това страшно хоби от малки. Слава Богу нямат никакъв интерес.
Иначе е много модерно тийновете да обикалят нишовите магазини и да пръскат. В Делириум ходят директно на групи и охраната се чуди как да опази Килиън и Ксерджоф. Grinning
Направи ми впечатление, че в Белодоре, където са/бяха супер мили, любезни и отзивчиви, вече са леко отегчени от постоянното пръскане и проби.

# 191
  • Sofia
Конкретно тези двамата юнаци подхождат много академично Simple Smile Четат Фрагрантика, оглеждат нотки, профили и набелязват 2-3 парфюма на седмица, които отиват и тестват. По един на ден, защото "иначе всичко става каша, мамо, и нищо не се разбира от парфюма, трябва да стои на кожата известно време..." Професори направо Grin Но той така е виждал и от мен от малък, като съм го водила за тестване...

А за киселите консултантки - болна тема ми е за всякакъв вид стоки. Те затова са там, да те спечелят за покупка, а не да гледат лошо, все едно си им взел личния парфюм. Това е преживяване и удоволствие, луксозна стока за кеф, не е сирене, което ще се развали... Затова обичам Елинор, там имам само прекрасни преживявания и са ми топ избор винаги, точно заради консултантките (конкретно на Черни връх, там ходя аз).

# 192
Според мен трябва да св смени концепцията за тестване в магазин. За мен е голямо разхищение това, реално от 2 фъса в магазина не може сериозно да се разноси нищо... Ако имах парфюмерия, особено пък нишова щях да пускам пакети отливки за тест, сигурна съм, че ще има повече продажби така....

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 18:37 от Солена Луна

# 193
  • София
cutesmallcat - Не виждам нищо лошо, парфюмното хоби да заразява и тийнейджърите. Питах от чисто любопитство Smiley Щом се чувстват децата вдъхновени и увлечени, какво по-хубаво. Подкрепяйте го и жив и здрав да е младият парфюмен фен  Hands Pray Радвам се, че има такива деца Hands Clap

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 16:38 от Deetron

# 194
Аз съм виждала такива млади момчета в мола да пробват и коментират задълбочено и така се изкефих. Трябва да има млада генерация, няма да сме вечно само ние Wink

Общи условия

Активация на акаунт