Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 856
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте! Какво мислите за парфюмите на Зара? Дълготрайни ли са и кои са по-сладникави аромати? ✌🏻🌸

Привет, последните години, Zara значително повишиха качеството на парфюмите си и често там могат да бъдат открити страхотни попадения. Работят с всякакви парфюмеристи и резлутата е налице. Дизайна на бутилките и въобще опаковането и пръскалките също се повиши чувствително, колкото до трайността - не съм имал проблеми.
Вчера тествах 3 чисто нови, от които много ме впечатли ZARA ANTIQUE BROWN EAU DE PARFUM

https://www.parfumo.com/Perfumes/Zara/antique-brown
Автор е Honorine Blanc и се справила перфектно! Много хубав и смел вечерн мъжки парфюм, секси, плътен, дълбок, изкусителен. Но с тези нотки и нос зад тях, няма как да е нещо по-малко от топ попадение. Ще се купува! Гореща препоръка! Animal Heart Eyes Cat

Anonimna00, ако имате търпение и си потърсите с желание, убеден съм, че ще откриете точния за Вас Zara парфюм.

Парче за деня: Antoine Clamaran, Agua Sin Gas - Dancin'

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 10:45 от Deetron

# 526
Миналата седмица ходих до Zara и пробвах доста неща, включително хвалените True Amore и Velvet Shadow, но не бяха мои. Хареса ми една от ванилиите в черните шишета, но забравих коя.

Днес съм със този невероятен шедьовър който много обичам, и няма да щадя тази есен.

Прясно нарязана уханна червена ябълка, бяла халва с шам фъстък, кадифена роза със щипка шафран, и най-хубавата  кожа която някога съм помирисвала в парфюм.
Със сигурност е в моите Топ 3 за всички времена.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 13:53 от Dez

# 527
Помирисах Pink Cloud вчера най- накрая Simple Smile Да, напомня на оригиналния, но все пак са различни. Розовия е по- мек и сладък, някой беше казал че ако имаш единия не ти трябва другия и честно казано не мисля така, според мен спокойно може да се радва човек и на двата.
На китката ми е много траен, което е очаквано, Ари не мисля че има слаби парфюми.
Ще изчакам да се появи по аутлетите и ще си го купя.

# 528

Днес съм със този невероятен шедьовър който много обичам, и няма да щадя тази есен.

Прясно нарязана уханна червена ябълка, бяла халва с шам фъстък, кадифена роза със щипка шафран, и най-хубавата  кожа която някога съм помирисвала в парфюм.
Със сигурност е в моите Топ 3 за всички времена.

И аз бих искала да се запозная с този парфюм, но ще остане за по-нататък, че напоследък направо прекалих.

Днес посрещам есента с LVEB Iris Absolu, а съвсем скоро ще дойде времето и на Coffee Addict.

# 529
Ох, и аз го обожавам този велик парфюм!❤

# 530
  • Melmak
Здравейте, какво мислите за Lattafa Ana Abiyedh?

https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ana-Abiyedh-59149.html

Не съм пробвала марката. Обичам мускус.

# 531
  • The Evergreen State
Бих пробвала Зара парфюмите от чисто любопитство. На мен ми допадат парфюмите и на Victoria Secret както и тези на L'occitane и на Ives Rocher (аз им казвам молови парфюми), и зад тях стоят парфюмеристи които са работили и над дизайнерски и нишови . Цената обаче си е показателна - факт е че в дизайнерските слагат по-качествени суровини както и че в скъпите екслкузивни и приве линии работят с най-високо качество.
И все пак веднага бих си купила бутилка от L'occitane Terre de Lumiere линията която не се намира вече, също бих носила и Dream Angels Heavenly Victoria's Secret.

# 532
  • BG-DE
Не съм сигурна, че в дизайнерските и нишови парфюми има по-качествени съставки, особено пък с постоянните забрани на IFRA 😊 Преди години бях чела една статия за реалната себестойност на един парфюм и се твърдеше, че е около 10€, всичко останало за което плащаме е марка, реклама и т.н. Не знам дали е вярно но съм склонна да вярвам 😊

# 533
Не се шегувай!
Пробвала ли си Зоолоджист? 10 евро, ама друг път.

# 534
  • BG-DE
Може авторът на статията да се е шегувал 😊 както казах не знам дали е вярно но не го изключвам, особено с цялата химия която се използва днес, то с тези забрани натурални съставки почти не останаха 😊
Ето в тази статия обаче самият Жан Клод Елена е казал, че стойността на парфюма е едва 6% от общата цена 😊
https://splashofscent.com/perfume-expensive/

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 23:07 от Menerva

# 535
И аз смятам, че реалната стойност на едно шише парфюм е толкова, 10-15 евро. Самата парфюмна субстанция е една много мижава част от течността в бутилката, другото са пълнители, спирт и пр. В цената, която плаща клиента е заплатата на парфюмера, производители, реклама, маркетинг, дял за дистрибуторите и всички по веригата, запазена марка и разбира се печалбата на края за бранда. Има много маймуни на клона.

# 536
Аз си извадих и си ползвам пак с удоволствие Good Girl. Бях го изоставила година и половина.
Получих мостра на новия Si Intense. Чудесен е около 10 минути и след това остава само ванилия. И така ми харесва, но не бих си купила може би цяло шише.

# 537
  • The Evergreen State
Може и да сте прави, аз не съм запозната отблизо.

Не помня дали съм споделяла тази статия тук но ето я отново, тя засяга бегло въпроса със суровините, надявам се да ви е интересна

https://www.voguebusiness.com/beauty/why-lancome-and-chanel-are- … fields-in-grasse?

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 06:21 от Athena

# 538
Днес забелязах ребутилираните парфюми на Roberto Cavalli. Брандът има нов собственик, цените са нагоре.
https://www.parfemy-elnino.cz/parfemovane-vody-roberto-cavalli/?c=2&f[m][]=65
Много обичам Cavalli Signature, прекрасна екзотична ванилия с тонка (без плодове, алелуя!), течно злато в бутилка. Предполагам, всичко ще реформулират.

# 539
  • Пловдив
И аз харесвам този Roberto Cavalli.Понеже ми свърши си купих нов в стария вид бутилка от parfiumo и не е същия .Не е така наситен, портокаловата за мен нотка почти не се усеща и не е траен като преди.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 11:01 от SINEOCKA_D

Общи условия

Активация на акаунт