Търся електронна книга - 44

• 90 108
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз бих помолила някой да качи линк с двете или едната книга на Самара Париш (колкото има), за да теглим. Иначе още 10стр. ще четем "може ли и на мен".
https://dox.abv.bg/download?id=25ef6802ef# - Линк за сваляне Самара Париш Как да заблудим херцог

# 616
  • Англия
Минавам да споделя за една фейсбук група, в която има доста ел.книги -
https://www.facebook.com/groups/120636091306708

# 617
Аз не мога да отворя този линк, дава грешка. Може ли да кажете как точно се казва?

# 618
  • Англия
Аз не мога да отворя този линк, дава грешка. Може ли да кажете как точно се казва?

Странно... групата се казва Светът На Книгите - Електронни книги

# 619
Светът На Книгите - Електронни книги- повечето групи са скрити ,затворени заради доклади, така закриха някои.
 Дано намерите ,че са и със сродни заглавия

# 620
  • Бургас
Като напишеш в търсачката на ФБ електронни книги излизат много опции

# 621
  • София
Като напишеш в търсачката на ФБ електронни книги излизат много опции
Тъкмо погледнах, че има "Електронни книги", но "Светът На Книгите" не намирам. Ще потърся по-късно пак.

# 622
  • Бургас
Аз съм в три групи. Във всички качват еднакви книги. Най-нашумелите ги качват с разлика до час-два.

# 623
Значи все тая 😀 И аз членувам в 1-2 и ми стана интересно дали не пропускам нещо. 🙈

# 624
Здравейте. Търся книгата "Код диабет"
atanasovamariqna@abv.bg

Много ще съм благодарна

# 625
Момичета чета на телефона с програмата Реадера. Тегля книги, но ми дава грешка. Инате ли си на представа защо се получава така. Сега да заблудиш херцог немога да я отворя. Само аз ли не мога?

# 626
Аз я отварям без проблем с еpub reader

# 627
Момичета чета на телефона с програмата Реадера. Тегля книги, но ми дава грешка. Инате ли си на представа защо се получава така. Сега да заблудиш херцог немога да я отворя. Само аз ли не мога?
И аз чета с readera, но ми отваря всичко без проблем. Отворих да видя и за конкретната книга, но и там няма проблем

# 628
Напоследък колкото книги отварям ми дава грешка . Аз имам 1000 и файла . Възможно ли е да е от това ? Не знам защо така ..

# 629
  • в сърцето на един мъж...
Случайно да има някой първите три книги на Джефри Арчър за  Детектив Уилям Уоруик - Направи се, че не виждаш, Скрито пред очите ти и Риск печели, Риск губи?

Общи условия

Активация на акаунт