Къде в Пловдив??? - 102

• 34 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ето тук е евтин, https://www.goffice-bg.com/Linoleum-za-linogravyura-obiknoven-A4-A3 Размер А3 е под четири лева. Даже с доставката е под 20 лева.

# 466
Момичета, къде мога да си запиша час за ехография на гърди с направление? 2 ДКЦ не ми е вариант. Днес бях там да си запиша час за д-р Дачев, има за 18-ти, което е ок като дата, но били от 7 до12. Аз 5 часа да стоя и да чакам, кога евентуално ще ми дойде времето нямам възможност да загубя. За датата бях 20 в някаква тетрадка записана. Елате преди 7 и ще раздваме номерца по реда на пристигане и с тях отивате да чакате. Безумно ми се струва. Преди съм ходила там при Косев, но не искам да го видя вече. Иначе, който има възможност да чака, за този Дачев има много добри отзиви.
Кажете, че има и друг вариатн с читав лекар, но с възможност за записване на час.

# 467
  • Пловдив
Ехография в Каспела, но часовете са месец напред.

# 468
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Якова.
Работи в ДКЦ - то в Тракия и в МЦ Тримонциум. Вижте за часове.
При Косев и аз не бих се върнала

# 469
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Якова.
Споделете за Косев, моля. Уж минава за голямо светило.

# 470
  • Пловдив
Първо се записва час, после се взима направление за тази дейност. Направления не ползвам, плащам си, става веднага. Няма начин да чакам толкова. Или плащаш да не чакаш или не плащаш и чакаш. Две в едно....трудно.....Е, има и вариант плашаш и чакаш. Епично е, с уклон към трагично, по древногръцки. Още преди години писах, че и котката ми днес може да завърши медицина. И все по-зле ще става, и все по-трудно, да попаднеш на добър лекар.....

# 471
Ако има почитатели на тези девойки,да знаете,че все още има билети за концерта им в събота
https://www.youtube.com/watch?v=EDK9KOfknTw

# 472
Още един глас за д-р Якова в ДКЦ-то в Тракия, със записан час по ЗК. Безумната организация на Ресторант-Стадиона и аз не мога да си я причиня.

# 473
Първо се записва час, после се взима направление за тази дейност. Направления не ползвам, плащам си, става веднага. Няма начин да чакам толкова. Или плащаш да не чакаш или не плащаш и чакаш. Две в едно....трудно.....Е, има и вариант плашаш и чакаш. Епично е, с уклон към трагично, по древногръцки. Още преди години писах, че и котката ми днес може да завърши медицина. И все по-зле ще става, и все по-трудно, да попаднеш на добър лекар.....

Изключително полезен пост. Благодаря!

Благодаря, момичета! Hug Ще се опитам да си запазя утре час за д-р Якова. И да е за след месец, нямам проблем ЛЛ да ми промени направлението.

# 474
Якова в дкц тракия, и ехография и мамография ли прави?
Как протича там организацията ?

# 475
Знаете ли колко време е валидността на направление? Забравих да питам, а с тези електронни направления...🤪

# 476
30 дни? Не знам да са променяли сроковете на направленията.

# 477
30 дни е валидно направлението.
Аз направих ехографията на млечна жлеза във Второ ДКЦ. Обадих се да ми кажат в кой ден да отида и също ми обясниха, че трябва в 7ч да съм там и т.н. и че има много жени. Не знам - късмет ли беше или защото беше през август (леко отпускарски месец), но отидох в 8ч и имаше две жени преди мен. Прегледа протече за не повече от 15 мин. + 10 мин., в които изчаках за диагнозата и обяснението от доктора.
Прегледа ме д-р Дачев. Останах доволна. Заради фамилна обремененост трябва да посещавам всяка година и пак бих избрала него.

# 478
  • Пловдив
Якова в дкц тракия, и ехография и мамография ли прави?
Как протича там организацията ?
И двете прави, да.
И тази година, когато аз си правих мамография, беше по-лесно(близко във времето напред) да си запишеш час за мамография, отколко за ехо.
И за 2-те изследвания препоръчвам принципно да се разберете с джипито, че ще ви даде направление, после записвате час и ви издават направлението...
Препоръчвам д-р Якова.
Споделете за Косев, моля. Уж минава за голямо светило.
Отидох с проблем. Конкретен. Платено изследване, защото болеше и не можех да се мотам. Изключително арогантен, унижаващ пациентката с думи и троснатост...
При Дачев не съм била във второ, но между двамата, бих предпочела него.
...наскоро някой в темата спомена, че Румен Христов отново практикува, но някъде другаде. Дълги години ходех редовно при него във 2-ро ДКЦ.

# 479
И аз ходя при д-р Якова.
Първо се записва час и после си искайте направление.
Аз ходя с карта, но все пак да знаете, че има много пациенти и не става от днес за утре.

Общи условия

Активация на акаунт