Би ли споделила,интеpеcно е да споделяме,нали затова сме тук.

Ами и аз точно така си го представям,като Баща но като бащата който не ни съди,понеже ни е дал свободата и правото на избор от рождение.Само че го чувствам вътре в мен,в сърцето си...! И аз виждам проявлението Му навсякаде около нас и съм безкраинао балгодарна за това!Аз съм христянка,правослвна( като пишех "че не съм" християнка, имах вредвид не религиозна да вярвам в религията или в библията,а вярваща в Бог(като сила)) ...християнка съм която не вярава в библията а в самия Бог,ако ме разбираш какво имам впредвид.Библията,да това е една мъдра книга написана от мъдри хора, но има противоречия а и съм сигурна че всеки си я тълкува по своему .А БОг не е противоречие.Тук мисля че бъркаш религиозният човек с вярващия. Религиозният вярва в религията си,а авярващия в БОГ...Там е разликата! Религииите са много,Коран,Буда Християнска...и във всяка от тях Бог е различен ....и всяка религия мисли че "другите" религии са грешни .Нека не забравяме че религиите все пак са създадени от Хората ...а не от Бог.Това исках да кажа.

Не съм ти се разсърдила,ни най-малко...даже бях сложила една голяма зелена усмивка в постинга ми... и слагам в момента още една