Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 248
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 780
На Пантен им писах, отговориха да следя публикациите, ама от над седмица няма печеливши. Много хора от темата чакаме, следим, но тези нещо яко ме дрязнят вече.
Сега пак ще им пиша, ако искате и вие ги питайте кога ще има печеливши Simple Smile

# 781
И аз писах на Пантен , не са ми отговорили.
Аз вече не виждам публикацията с играта им с покепка от Кауфланд.Срока за Пантен и Лили дрогерия беше 7 дни , а на другата 14 дни.Не си спазват сроковете.

# 782
  • Sofia
Честити награди. Мисля си как не им е много адекватно измислена играта едно и също име с един и същи телефон да печели няколко пъти и в двете чаша и шише, не е ли малко.... комплекти ли ще правят? А от Руска Пеньо и Миро все едно и също лица и ситуации аман!
Съмнявам се и че бележки участват и за следващата седмица или греша?

# 783
Някой знае ли кога теглят от студеният чай във кока кола.

# 784
# 785
  • София
Подарени!
Подарявам два билета за мача на Лудогорец и Локо ПД- убягнал ми е фактът,че става въпрос за Разград 🍀 (за първия,писал ЛС)

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 16:45 от emli

# 786
Обаждат се от Пепси. Колежката е със стек, а игра още в първите дни на играта.

# 787
  • Тук и там
Аз не виждам и публикацията на пантен в Инста. Може би са я премахнали..

# 788
На пепси телефона на 803 ли завършва? Имам пропуснато и ще се пукна от яд, никой не вдига.

# 789
  • Пазарджик
Някой получил ли е кенчето и бутилката от Хел от тегленето от 04.09?Имам известие от Спиди за колонката,но тя е от тегленето от 11.09 , а от другите две награди,ни вест, ни кост.

# 790
  • София
Аз имам чаша от Хел от първо теглене, ММ бутилка от трето и нищо не сме получили още. Заявили сме ги до офис на Спиди.

# 791
  • Б
Някой участвал ли е в играта на Света на инструментите, от кой магазин се закупуват участващите продукти?

# 792
# 793
Ще помоля някой ако може да ми обслужи със два кода във кока кола ако може.

# 794
  • Пловдив
Изобщо и не смятах да се включвам във Фибела, но децата ми донесоха 2 кода

Общи условия

Активация на акаунт