Звездни Компромати - Септември'23

• 303 790
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 1 860
“Педофилията е сексуално разстройство, заболяване, характеризиращо се с постоянни еротични фантазии и действия по отношение на деца, по-малки от 13 години (тази възрастова граница е приета от лекарите в много страни по света).“

# 1 861
В случая на Чаплин става дума за преди около век, когато не е било чак толкова рядко срещано момиче на 16 да се омъжи. Нека имаме предвид и епохата все пак. Сега със сигурност е неприемливо.
Лично аз приемам двойки с по 10-20 години разлика, но при условие, че по-младият е вече на 20+. Тогава има шанс да бъде равностоен партньор и връзката да е пълноценна.

# 1 862
  • в пералнята
Извинете, но колко от вас ще си дадат децата на някой 40 годишен "да им шлифова таланта" с такава лека ръка?
Не ми отговаряйте.
Чарли Чаплин също си е бил болен човек.

# 1 863
Връзки с по над 20 г. разлика са ми неприемливи, особено ако единият партньор е под 18.

Снимки от участие на Бони (от клипче):
Скрит текст:

# 1 864
Жалко, че няма да има коментарно студио по Нова за сватбата на Златка. Все пак по тази тв й изгря звездата.

# 1 865
  • Пловдив
Дали ще познаете коя известна рап певица на 52 години е това
Скрит текст:

Тук поствам снимка с жокер Wink
Скрит текст:

Честно казано, ако някои не ми каже коя е, не бих я познала. Спомените за нея са ми за съвсем различен човек.

# 1 866
Хаха , то пък една звезда . С нищо хубаво.

# 1 867
Не е ли Мери Джей Блайдж?

# 1 868
  • в пералнята
Скрит текст:

Скрит текст:

Честно казано, ако някои не ми каже коя е, не бих я познала. Спомените за нея са ми за съвсем различен човек.
Missy Elliott?

# 1 869
Познах я и без жокера 🙃

# 1 870
Скрит текст:

# 1 871
Скрит текст:

Скрит текст:

Ако наистина изглежда така - браво!

# 1 872
Чарлийз Терон на корицата на Marie Claire Australia
Скрит текст:

Ема Уотсън
Скрит текст:

Скарлет Йохансон
Скрит текст:

Венсан Касел
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

Хали Бери
Скрит текст:

Лейтън Мийстър
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Селена Гомез
Скрит текст:

Джоди Комър
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Кара Делевин
Скрит текст:

Парис Джексън
Скрит текст:

Ванеса Хъджинс
Скрит текст:

Блейк и Раян
Скрит текст:

Шарън Стоун
Скрит текст:

# 1 873
Да де, но все пак трябва да правим разлика между интерес като към богата светска дама, край която всякакви новоизлюпени първенюта гледат да се отъркат белкем изкярят нещо - я 3 изречения в някоя светска хроника, я постоянно присъствие в луксозен хотел, я нещо друго и... интерес като към жена. Да ме извини жената, но си мяса точно на толкова на колкото е. Нещо повече - лошият вкус към непосходящи за възрастта дрехи, свръхсилния тен и неуместните усни... прави възрастта още по-забележима.

Честно казано познавам десетки жени на сходни години, които макар да нямат парички, имат много по-младежко излъчване, нежна кожа и пр. Маринелка има и един широк бабешки ханш дето... ич не ми е младежки. Дето се казва - бог дал, бог взел. На единия тип дал пари, на другия - нежност, но резнал финансите. Божа работа.

# 1 874
Оф, Блейк пак по зърна. Много е хубава, ама това винаги ми е било проява на изключителна липса на вкус и стил.

Общи условия

Активация на акаунт