Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 326
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Буркина Фасо
абе това маскарпоне май не го купуват много.
и аз се мъча на едно такова на  -50%. ям го с лъжицата, но не върви.  ще го пробвам с луканка или суджук. Smiley

# 1 111
Маскарпоне обикновено се ползва за някакви ястия, не директно. Примерно за тирамису или крем с плодове.

# 1 112
  • София
Пасаторите на Лидъл добри ли са? Необходим  ми е мощен, който няма да използвам често🙂
Ако са различни варианти, моля за ориентир със снимка.
Благодаря предварително🙂
Пасиращата част на 30-годишният ми миксер Браун се счупи от старост. Не знам колко вата е. Надписите са се изтрили, а кутия отдавна няма. Купих си само пасатор от Лидл. Много сладък, розов, 350 W. Изобщо не може да се сравняват. Хубаво, че много рядко ми трябва. Трудно се справя.

Преди няколко дни писах, че имам купон от гръцкия Лидл - подарък 3 евро при похарчени 30 на точно определена дата. Не го използвах. Нямах наблизо Лидл, а и 30 евро са много за туристи, които си купуват само дребни неща. Следващия път, когато отворих Лидл+ се оказа, че имам нов подарък - 3 евро при похарчени 10. Joy Този път се възползвах. Joy А спряхме на паркинга на Лидл, защото много време пътувахме и започнахме да заспиваме. Joy

Имам много купони за подаряване - седмични и избрани за мен. Имам почти всички, които видях в темата. Ако на някой му трябва нещо, да ми пише.

# 1 113
Таня, 350 вата са онези пасатори с пластмасовото "тяло" и накрайник? Мощните им пасатори са по 600 вата (в комплекта пасатор 3 в 1 също ватовете са 600). Може би това обяснява някои неща.🙂
Маскарпоне обикновено се ползва за някакви ястия, не директно. Примерно за тирамису или крем с плодове.
А, елате да ме видите мен как си го ям директно от лъжицата!😁 И в кафето си слагам по лъжица, и вместо крема сирене съм го използвала...🙂 Много ще се зарадвам, ако опаковката маскарпоне от 500 грама за 6,49 лв я сложат и в ПА!😍

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 23:11 от dolce miele

# 1 114
София / Канала
Панакота, песто, маскарпоне и тирамису от италианската седмица са на половин цена.
Към момента има количества, особено от маскарпонето.
В коя част на магазина? Това ми е кварталният Лидл, всеки ден съм там, включително и днес, но не видях да има остатъци от италианската седмица. 🤔

# 1 115
  • София
София / Канала
Панакота, песто, маскарпоне и тирамису от италианската седмица са на половин цена.
В коя част на магазина? Това ми е кварталният Лидл, всеки ден съм там, включително и днес, но не видях да има остатъци от италианската седмица. 🤔
Челната витрина, която е непосредствено преди двете най-близки до изхода каси. А влизайки, веднага дясно и веднага след био зеленчуците.

# 1 116
Аааа, ясно. Благодаря! Вярно, че там слагат изостаналите от минали седмици неща. Не съм проверявала тези дни, защото обикновено слагат неща, към които нямам интерес.

# 1 117
Много обичам бисквитена торта с маскарпоне и течен шоколад. Много е лесна и вкусна. Жалко, че тази седмица нямам възможност да ида до Лидл

# 1 118
Има ли някой свободен купон за тази баница?Blush
Update: Благодарности, вече получих. Hug
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 13:29 от alllllimei

# 1 119
Аз имам,изтича утре.Пиша Ви на лично.

# 1 120
Вчера сефтосах фраера, ами доволна съм, не очаквах, все имах някакво чудене дали ми трябва.
Скрит текст:

# 1 121
  • София
добри ли са течни перилни препарати на formil?

# 1 122
Имам такъв, купен от професионален сайт. Много съм доволна. Имах проблеми с гърба и определено с негова помощ се оправиха. Естествено правя и други упражнения. Уредът е на нива, започва се с най-ниското. На него само лежа. Оправя стойката - да!
Предполагам имаш като това, което е от ляво 39 x 26 x 12, не като дясното?
За колко лв.беше? Чудя се защото, ако е голяма разлика в цената, това да не е по-лошо "изпълнение"
За по колко време лежиш на него?

Беше в миналата или по миналата брошура.

# 1 123
София / Канала
Челната витрина, която е непосредствено преди двете най-близки до изхода каси. А влизайки, веднага дясно и веднага след био зеленчуците.

Днес сутринта нямаше намаление, всичко е на редовни цени. Явно е било само за вчера.

# 1 124
Течният Фромил не е лош, но аз лично си заредих на Первол ( има още останали -19.99 ,73 пранета). Но е доста ароматен и аз без омекотител го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт