💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 853
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 400
Предвид предишни Ол Старс издания на други реалитита на Тупарев и сие, аз изобщо няма да се изненадам, ако в Ол Старс Игри на волята видим Благо Джизъса, като участник във Вип Брадър и победител от Сървайвър или някой Ерген.
Как посмя дори да се го помислиш  LaughingLaughingLaughing

# 2 401
Да, ясно, но това как точно отговаря на въпроса ми? Тоест не влиза или няма никакво значение какъв е изходът от битката? ?
Аз не съм чула да съобщят някакъв регламент, а и защо да се обвързват с такъв като импровизацията и лошата памет са така услужливи. Това имах предвид. Всичко е "пей сърце". Гледате ШОО и се радвайте, че картината на екрана се движи. А съдбите на хората- са си техен проблем.

Как ще влезе Валентин да тренира хора в зала с това манкиране в лакъта? Но сигурно има договор, че ако излезе "по желание" ще има парична санкция. Ето заради това ще си излезе с контузия, но хората ще го ззапомнят не с добор, ако въобще го запомнят. Паметта ни е кратка за неща, които не ни засягат лично.

# 2 402
  • Sunshine state
Е, да, де и аз не съм чула и за това попитах да не би да съм изтървала. Останалото за шоуто няма много общо с въпроса ми,  ясно е на всички, смятам.

# 2 403
  • Другата България
Не мисля, че “хората“ ще го запомнят не с добро.
Или поне не всички.
Тук в темата е харесван от доста “хора“, а и във ФБ също.
Като гледам всички участници си имат и фенове, и антифенове, вкл. и Виолета.
И е нормално.

За Валентин говоря.
За момента аз лично го харесвам повече от Дунев.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 18:07 от Merri_An

# 2 404
Надявам се, че ще можем следващата седмица да опознаем и други участници, поне с по една случка или синхронче. Попълвам анкетата горе и си давам сметка, че 1 на 3 от имената нищо не ми говорят.
Надявам се, че освен леля Вили и "сладкото Теди" ( по Дяволо), ще можем да чуем и другите.

# 2 405
  • София
Пупитка,
Има си значение. Значи ако някой от кастинга победи бивш участник наистина ще участва в сезон 6. Това е официално и си е точно така. НО, според мен (но подчертавам според мен, а не че е на 100% така) дори и да загуби ако не се изложи ще има много голям шанс да бъде взет ако той самия реши да се кандидатира отново.
При звездите е по-сложно, защото те влизат с реномето си и ако загубят един вид ще си нарушат ореола и ако бъдат взети след това някои хора ще си кажат, че са връзкари и т.н. Разбираш ли? Чисто психологически не е Ок за тях да загубят. Може би и за това не малко участници са им отказали за тези квалификации. Освен това няма гаранция, че и бившата звезда няма да се изложи нещо. Случва се всеки да няма ден...

Мери Ан,
Жени няма да участва на 100% Последното което знам за нея е, че не желае повече да има нищо общо с Игри на волята.

# 2 406
  • София
Аз пък намирам за много правилно да съдят продукцията някои бивши участници. Че те се гаврят с тях постоянно и застрашават здравето им, какво, ще им пазят реномето ли? Честно казано, даже се чудя как се навиват старите участници пак да им играят по гайдата, както се казва. Най-пресен пример - Филип. Добре прецакан, и пак се хваща. Не че имам против, удоволствие бе да го гледам отново. А и явно са си направили сметката и са видели и някакви плюсове за себе си...

# 2 407
  • Sunshine state
Благодаря ти за точния отговор.
Относно Жени - то и ние не искаме да я гледаме повече, та всичко е точно. 🤣

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 18:25 от Pupitka

# 2 408
  • Другата България
Скрит текст:
Пупитка,
Има си значение. Значи ако някой от кастинга победи бивш участник наистина ще участва в сезон 6. Това е официално и си е точно така. НО, според мен (но подчертавам според мен, а не че е на 100% така) дори и да загуби ако не се изложи ще има много голям шанс да бъде взет ако той самия реши да се кандидатира отново.
При звездите е по-сложно, защото те влизат с реномето си и ако загубят един вид ще си нарушат ореола и ако бъдат взети след това някои хора ще си кажат, че са връзкари и т.н. Разбираш ли? Чисто психологически не е Ок за тях да загубят. Може би и за това не малко участници са им отказали за тези квалификации. Освен това няма гаранция, че и бившата звезда няма да се изложи нещо. Случва се всеки да няма ден...

Мери Ан,
Жени няма да участва на 100% Последното което знам за нея е, че не желае повече да има нищо общо с Игри на волята.
Защо? Питам сериозно.
То и в Олд старс ще трябват такива образи като нейния и на Виолета.

# 2 409
  • София
Тежко прие нападките на хората към нея и децата и.
А и образът, който и изградиха, защото някои неща бяха засилени с цел рейтинг и отзвук.

# 2 410
  • Другата България
Тежко прие нападките на хората към нея и децата и.
А и образът, който и изградиха, защото някои неща бяха засилени с цел рейтинг и отзвук.
Така, както за нея, така и за всички.
Но точно тя трябваше да знае с какво се захваща.
Както и да е, благодаря.

# 2 411
  • Sunshine state
Да не говорим, че то при нея поводи много да я изкарат злодей, тя сама си го направи.

# 2 412
Пупитка,

Мери Ан,

Дяволче, значи имаме едно голямо "може би" за участници, които не са супер звезди, срещу суперзвезди, които не рискуват нищо. Тяхното "реноме" дори няма да го коментирам, половината от тези хора не значат нищо за масовия зрител. И няма да се помнят дълго след едно епизодично участие, освен може би от тридесетина верни фена-

# 2 413
Пупитка,

Мери Ан,

Със сигурност Димо каза на Теодор "Участието ти в Игри на волята 6 остава само мечта", така че според мен дори и да кандидаства, шанса му е много малък.

# 2 414
Теодор беше поставен в гадна ситуация. Ако спечели, обрича 8 жени на глад. Едиственият му печеливш ход според мен беше да дръпне на Фифо до финала и там да го изчака, така че Фифо формално да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт