Примерно.
Докато в ЕС упреци,данъци,зелен терор.Същевременно в същият този ЕС французите ревностно си защитават месото и маслото.Да,гракнаха срещу бързата мода,но те като корифеи в модната индустрия също си гледат печалбата.Да не забравяме,че бързата мода вреди страшно много на околната среда,но това не пречи да е масова в най-веганските страни.
Какъв е резултатът?Ще има такса върху техните дрехи.Ще я плаща потребителят.Защо не производителят?!Жителите на ЕС ще плащаме какви ли не такси за ''спасяване'' на климата,всичко ще поскъпва,ще ядем гмо и всякакви боклучави химии,за да е ''чисто на дечицата'' и накрая всичко ще си бъде същото.Нито по-чисто ще стане,нито по-добре.Ако доживеем дълбока старост и не сме изкукуригали,ще питаме:оти ручхме жабетата? 
Риба обичам.Да имам периоди,в които ям без месо,но така ми идва отвътре.Дъщерята имаше от малка периоди,в които избутваше месото от яденето и ядеше само зеленчуците.После обратно,ядеше месо.Като тийн не яде месо 5-6г.,но казваше,че не и харесва.Не сме имали драми.Навън не е претендирала за нещо специално.Даже нейни приятели се притесняваха повече от нея какво ще яде.Никога не е имала претенции в заведение.Салата,ризото,постна пица,винаги си е избирала нещо.
Въобще не ме интересуват нито немци,нито нидерландци, нито швеЦи на кого вярват.Французите си държат на тяхното.Не става дума само за месо и месни продукти.Хубавите сирена,кашкавали,масло и т.н.,айде да не ми ги заменят с куп лигави химии!!!!!С тези извратени нововъдения точно огромна част от обществото става заложник на интересите на коорпорации и политици под предлог,за да е чисто на дечицата.Друг път!Живот и здраве хайде пак да си говорим след 5-10год.
''Ще се справим''.По-късно доста живеещи в немско под сурдинка си мърморят,колко са се (НЕ)справили.Със спасяването на климата ще е същото.Не може само ЕС да спасява всичко на тази планета,а останалите да си живеят живота.
Сложих доматче,защото нали са от едно семейство с марихуаната. 

Препоръчани теми