Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 299
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 285
Стига с тая Виктория. Голяма реклама й ударихте вече
Не е случайност това, че я следват всички учатници от този сезон. Няма как да е била с всички на кастинг. Според мен влиза!

# 286
  • BG-DE
Е, някой от Изгубените ли ще й отстъпи мястото си 😊 Абсурдно ми се вижда при тая навалица да вкарат от нищото още някой. Тя тази девойка може да е някоя от екипа и затова да се познават.

# 287
  • На морето!
Ковид,  моля те, кажи че Ганчо и останалите жилетки не стигат далеч.

# 288
Аз искам да видя Гатьо в чистилището. Дано скоро го видя!

# 289
  • BG-DE
Ох, и аз ама надали 🥴 продукцията едва ли ще допусне да изгуби най-големият си циркаджия, може оня противния "викинг" да го отнесе наистина 😊

# 290
Хиляди хора са на тези кастинги, но участниците не ги следват. Аз се обзалагам, че Виктория влиза и чакам “права беше” в момента, в което я представят. Знаещите може да не казват. 😊

# 291
Някой няма ли някаква информация относно фермата? Не съм виждала още такава.
Може и да е писано, но много малка част от пишещите тук се съобразяват и разграничават постовете в темата чрез отбелязване “Ф” и “ИВ”, та заради това да не сме видяли.

# 292
Не е писано, чела съм всички коментари. Не ни карайте пак да отбелязваме за какво пишем като 1 на 100 коментара е за Фермата. Има ctrl+f, а и в Игрите хората се казват Мастагарков и Ситнилска, във Фермата - Георги и Петър. Лесно се различава.

# 293
  • Вестерос
За съжаление тази година останах с един информатор за Ф, но и той май няма интерес вече да я гледа...

# 294
Ето ви малко спойлери:

Вальо скоро ще е история.
Две амазонки ще отлетят.
Двама пичуи ше станат амазонки.
Цвети ще стане гладиатор.
Момчил ще стане амазонка.
Дени ще влезе при майка си.
Ха-ха! 🤣 Много забавен начин за поднасяне на информация.
Представихте ли си Гатьо Амазонката. 🤣

Цецо ше е едната амазонка.
Гатьо и жилетката му остават при пичуити.Joy

# 295
Не е писано, чела съм всички коментари. Не ни карайте пак да отбелязваме за какво пишем като 1 на 100 коментара е за Фермата. Има ctrl+f, а и в Игрите хората се казват Мастагарков и Ситнилска, във Фермата - Георги и Петър. Лесно се различава.
Съответно трябва да изчетем 99, за да стигнем до единият който ни вълнува? Поне тези, които са за Фермата да се отбелязват… Моля!

# 296
Скрит текст:
Ето ви малко спойлери:

Вальо скоро ще е история.
Две амазонки ще отлетят.
Двама пичуи ше станат амазонки.
Цвети ще стане гладиатор.
Момчил ще стане амазонка.
Дени ще влезе при майка си.
Ха-ха! 🤣 Много забавен начин за поднасяне на информация.
Представихте ли си Гатьо Амазонката. 🤣

Цецо ше е едната амазонка.
Гатьо и жилетката му остават при пичуити.Joy
А Гатьо, бедрото и лудият агроном кога отпадат? Rolling Eyes

# 297
  • BG-DE
РР може и да е влязъл при Амазонките но предложи брак на Мудева преди 10-ина дни 😊 В "На кафе" показаха снимки на реакцията й.

# 298
Фермата

Някой няма ли да сподели кой кога си тръгва? Нещо? Или ще гледаме докрая. Grinning

# 299
ИВ
Имаше спойлер за Гатьо (сбърках ли някоя буква 🤔🤪), че отпада малко преди сливането. Сливането на племената в осма седмица ли ставаше? Значе може и до Чистилището да е отскочил.
Еее, как Цецо при Амазонките, Гатьо трябваше да отиде при тях. 🤪
Някоя Пандора ли пак ще разиграят. 🤪🤣
Бедрото го виждам контузен (вече се е заоплаквал от ръката).
Агрономът може и той някаква амазонка да стане. 🤣

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 00:14 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт