💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 580
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
В следващият епизод залагам на Андрей..

# 2 221
Оффффф дребното още една седмица ще го гледам. 😔Дано поне в употреба влезе, а не само да мръння по синхрони.

Ах, утре Андрей не мога да повярвам на очите си. Много ми стана хубаво от раз.😁  И пак тази тъпа игра . Ужаааас. Стискам палци на Андрей.🤞🤞🤞 Дааавай , Анди !!!

# 2 222
Обзор номер 4:
Старейшините са на съвет. Ралица тежко въздъхва как за пореден път мъжете номинират жени. Виолета се заканва как ще дойде видов ден и тя и дъщеря и ще гонят мъже. Ралица кима с усмивка.
Моника и Виолета отиват на битка срещу Виктория и Радосвета. Виолета мачка наред, а Виктория се цели в грошовете. Сините мъже посрещат своите победителки.
Вече и на чистилището им е дошло повече от Валентин. Хората искат тишина и да се пекат на плажа, а той говори ли, говори.
Следва елиминационен дуел с любимата нагласена, пардон-късметлийска, игра на продукцията. Привидно Радосвета е тази с късмета, но реално малкото Вики винаги намира своите куки. Виктория печели дуела и 100те гроша. Радосвета печели лекция от Ралица как тя е срам и разочарование за жените и предаването. Те и дали шанс, а тя там само фалшиви куки ще тегли, пък на всичкито отгоре няма и да реве, че отпада!
Зрителите се прозяват. На всички им липсват пичуите и техният лидер Гатьо.

# 2 223
  • София
Охо, може да имаме мъжки Амазонки или женски Гладиатори? Това е интересен залог. Ииии супер тъпа игра за влизане в игрите. Та тя е 90% късмет и 10% намеса на продукцията... Офффф и то единствения победител, който поне малко ми е симпатичен

# 2 224
  • Някъде в Матрицата
Утре гладиаторите ще залагат на победител.Ако познаят - ще могат да разджуркат племената. Ако не познаят - тях ще ги разджуркат. Нещо такова.

# 2 225
  • София
Е, вие съмнявахте ли се, че Вики ще загуби? Това е човека на продукцията, а.к.а. Дяволчето.
С моята протекция далеч ще стигне. Всичко е уредено в офисите отдавна, отдавна. 😈😎

# 2 226
  • Буркина Фасо
Утре гладиаторите ще залагат на победител.Ако познаят - ще могат да разджуркат племената. Ако не познаят - тях ще ги разджуркат. Нещо такова.
няма ли да залагат от Чистилището?

# 2 227
  • Някъде в Матрицата
няма ли да залагат от Чистилището?

Пичуите бяха строени на плажа.

# 2 228
Оффффф дребното още една седмица ще го гледам. 😔Дано поне в употреба влезе, а не само да мръння по синхрони.
Скрит текст:
Ах, утре Андрей не мога да повярвам на очите си. Много ми стана хубаво от раз.😁  И пак тази тъпа игра . Ужаааас. Стискам палци на Андрей.🤞🤞🤞 Дааавай , Анди !!!
Ще влезе като главна героиня в любовен романс с Цецо, предполагам Joy Много важен кадър за играта.

# 2 229
  • София
Ако не беше дръпнала "по случайност" двете тапи, щеше да е мяу..

# 2 230
  • София
Сценарий за утре:
Гладиаторите ще заложат на Андрей, а не вярвам той да загуби тази игра. Утре Андрей бие почти сигурно, а Гладиаторите да не са луди да заложат за някой непознат...

Така че те ще спечелят и ще имат правото да направят промени в племената. Без Изгубените. Те не са официално в играта.

Въпросът е ако познаят (което е 90% сигурно) дали ще могат да правят трансфери и в своето племе? Т.е. да изпратят Радостин и Рълев някъде и вместо тях да вземат други двама в племето си.

Или пък ще могат да правят промени само в другите две племена.
Т.е. да разместят Амазонките и Старейшините.

# 2 231
От целия епизод Вальо най ме израдва, как успя на втория ден да изнерви положението.😂

# 2 232
  • Другата България
Разбира се, че такава игра ще бъде при такъв залог. Blush
И още сега правя нова прогноза, всъщност, аз май вече я направих - “случайно“ Цецо и сладкото Вики ще са в един отбор. Дали тя при батките, дали той при каките - не знам, но ще са заедно. Викито вече има и сто гроша, “честно“ спечелени, изобщо - пей сърце. Сега ще си намери и ухажор, евентуално, който да я бута напред /тя си го каза, че с такава стратегия е влязла/, та хитрото Вики току виж “надживяло“ и Оряшкова, и другите момичета. Но чак такъв сценарий не предвиждам. А и може Цецо да има друг обект на чувствата си. Което пък ме навежда на мисълта, че Цецо ще е при Амазонките, не Вики при Гладиаторите.
Иначе Ралица повтори това, което всички казахме тук - Радосвета просто се предаде много преди тази битка. Тя се предаде още когато отидоха на реката първата седмица. Нямаше живец в нея, нямаше хъс за участие. Сигурна съм, че и тя е доволна от отпадането си. А че Викито пусна нарочно, е друга бира.

# 2 233
  • София
Да не съм чул лоша дума за чичо Вальо.
Човека работи за нас, ето че с шак шак и падна мистерията със зодията на Михаил по когото въздишат доста дами... Simple Smile

# 2 234
Еееее точно на тези неандерталци ли ще дават толкова права, да размесват племената... Нямам думи, а на жените едни луканки... На какъв принцип ще е?!  Като се има предвид, че Гатьо надвиква всички, той ли ще решава, ужаааасс!
Да, но жените нямаха толкова негативи при грешен залог.Определено са по-прецакани при загуба

Общи условия

Активация на акаунт