Звездни компромати -7 част!!!

• 34 283
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Джес, аз нищо не виждам.

# 106
  • София
На какво ще прилича Майкъл Джексън след няколко години...... hahaha Crazy
http://images.ifun.ru/2/2004103002.jpg

Sick Sick Sick Леле, жена, предупреждавай, че това не е за хора със слаби сърца! Задавих се с ябълката, която ядох!
Извинявай Hug,по принцип като прочетеш М.Дж.,трябва да си имаш едно наум Grinning

# 107
  • Пловдив
Да ви кажа, днес разглеждах новия брой на "Максим" - знаете го, мъжко списание с голи цици, коли и нови модели джиесеми. И какво да видя - снимки, до болка познати от "Звездните компромати" - звезди с/без грим, дебелите Бритни и Марая Кери, голата Кейт Мос (специално бяха акцентували на гърдите й) и др. Явно авторите знаят къде да гледат - вместо да се ровят в Интернет, спокойно могат да съберат материал за няколко броя от тази тема... Laughing

# 108
Някой е цъкнал в Гугъл "компромати на звезди" и се е намърдал тук.  Mr. Green

# 109
Да ви кажа, днес разглеждах новия брой на "Максим" - знаете го, мъжко списание с голи цици, коли и нови модели джиесеми. И какво да видя - снимки, до болка познати от "Звездните компромати" - звезди с/без грим, дебелите Бритни и Марая Кери, голата Кейт Мос (специално бяха акцентували на гърдите й) и др. Явно авторите знаят къде да гледат - вместо да се ровят в Интернет, спокойно могат да съберат материал за няколко броя от тази тема... Laughing

Shocked : Копират ни значи Thinking

# 110
ejjj, супер сте!
точно това си помислих, онзи ден разглеждах едно списание тукашно "Кой", където бяха публикувани ония снимчици на Кейт Мос на плажа с чашата....
абе.. Карчева - член кореспондент Hug

# 111
Мистър Бийн на младини Laughing

# 112
  • София
Хе хеее ми поне да пишат автора та да станем известни и ние кво,така и така колко пъти ми изтичат очите от преглеждане на снимки,поне да има малко признателност Mr. Green
Глория

Малина

Камелия и Кирил Чалъков Shocked

Рени? newsm78
http://i.data.bg/06/12/21/162014_orig.jpg

# 113
 Shocked  Това дали е Рени наистина newsm78 А гримьорчето добре пипа Laughing

Малко от Джени Laughing

# 114
# 115
Рени наистина се снима гола за "Клуб М" Thinking

# 116
Момичета, може ли да ми дадете пак онези снимки на Виктория Бекъм, дето са най-скорошни(мисля) и където е с къса сравнително коса?(Малко по-дълга отпред, до брадичката), заото мисля да се подстрижа така, но в нета не намерих такива нейни снимки  newsm78

Имаше наскоро даже в близък план, но нещо не се ориентирах и не ги открих  Embarassed

# 117
  • София
Бубе що не се поровиш в Звездни компромати 6,сигурна съм,че пусках такива снимки.

# 118
Момичета, може ли да ми дадете пак онези снимки на Виктория Бекъм, дето са най-скорошни(мисля) и където е с къса сравнително коса?(Малко по-дълга отпред, до брадичката)....

Ето, нали за тази прическа става дума?

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2006/11/beckhamPA011106_243x356.jpg

# 119
Лейди, мерси много!За тази прическа сатва дума, да  Hug Благодаря!

Карчи, рових, ма нищо не открих. А предната тема, има ли линк към нея в началото на тая, че аз не видях?  newsm78- НЯма, сега погледнах...

Къде ли е отплавала предната...  Rolling Eyes  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт