За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 8

• 31 569
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • България
Явно съм попадала само на кофти мини сериали и затова вече ги пропускам. Sad
Действието винаги е било едно такова накъсано, нещата се развиват без да се влиза в детайли.
Като телеграми.
Olia T, бързо оздравяване!

# 406
  • гр. София
Благодаря! Да, има го и този момент с пропускането на детайли, но не е задължителен. Имат своя чар мини
сериалите  Simple Smile

# 407
  • Русия
Точно пропускането на детайлите ме привлича. Главните имат много екранно време и го прекарват предимно заедно. Второстепенните са малко на брой и ги показват само ако е наистина необходимо за развитието на сюжета. Телеграфният стил ме привлича. Simple Smile
Че като почнат едни "китайски церемонии" и край - или заспивам, или прескачам действието.
Но наистина, качеството им е доста ниско. Затова така препоръчваме Romantic  - доста добър е като за минидорама.

# 408
Korea-Khitan War започна страхотно, ще продължа да гледам с удоволствие. Обожавам такива сериали Smiley

В кой сайт?
Аз до няколко дни ще догледам Кайрос и ми се иска да започна исторически сериал, за предпочитане дълъг.

А, погледнах актьорите и видях познати лица от други исторически - може би се профилират Simple Smile

# 409
pppqqq, ето тук го откривам, но нещо много тежък ще ми дойде.
https://dorama.land/koryo-kidanskaya-voyna
Моля дайте линк към Romantic. Досега не ми е хванал окото нито един кратък сериал. Бих предпочела за такива като мен, които не са в метрото на отиване и връщане от работа да ги сглобяват като единен филм. Иначе губя много време от серия към серия.
Хубава вечер!

# 410
# 411
# 412
  • Русия
Моля дайте линк към Romantic.
https://doramatv.live/liubov_nanosit_otvetnyi_udar/series0
Всички серии са сглобени.

# 413
  • пак на Рив Гош
Olia T, бързо оздравяване!

Goreyo-Khitan War и на мен ми грабна окото, но ще трябва да почакам преди да го "отпуснат" до нашия вилает Grinning
Не че дотогава ще скучая Wink

# 414
  • гр. София
Роца, благодаря! Simple Smile

Гледам аз Forever love  и не я харесвам тази актриса с бебешкото лице и глупав поглед. Сигурно е от ролята, може би в друга роля не гледа така.

# 415
  • Русия
Olia T, гледах интервю с главните от Forever love. Тя е интелигентно и сдържано момиче. Той пък е ужасно фукльо. През цялото време се хвалеше, колко добре се бил целувал в дорамата и изобщо бил велик в сцените с целувките. Ама толкова самовлюбен, чак не е за вярване. Тя накрая не издържа и забележи, че в тия сцени те и ДВАМАТА се представиха добре.
По принцип тя от самото начало ми харесва, не е дъска като многото китайски актриси, има си извивки и изобщо си е красива (очилата я разхубавяват още повече, тоя наивен поглед май е от лошото зрение). Той пък макар и има много красиво тяло, е грозен в лицето, пък и се вижда, че си е правил безброй пластични операции.
Е, че се целуват хубавко и в двата си съвместни сериала, си е голямата (и приятна) истина.

# 416
  • гр. София
Хм, грозна работа, а кой е другия сериал?

# 417
  • при най-добрия мъж...
Хм, грозна работа, а кой е другия сериал?

Maid's revenge/Отмъщението на слугинята - има го на бг. Даже след този сериал се беше промъкнал слуха, че двамата имат връзка и в реалността.
Аз също я харесвам мацката. Не е феноменална красавица, но има живот в нея, не е болезнено кльощава като повечето от останалите им актриси. За младежа мога да кажа, че има тяло трепач, но физиономията му е тотално развалена от намеси и корекции. В някои специфични ракурси излиза красив, но не е мой тип. Прекалено захаросан.

# 418
  • вятърничава
Аха, това е оня сериал ....дето генерала ....., а майка му до ..... Scream То аз някъде до там гледах,заради ревюто на Indira.Мацката ми направи впечатление,че е приятна извън роля, но с тези ужасни прически с бретончета и букли изобщо не ми допадна.Все едно бе друг човек.
Имам теория за външния вид на актьорите и актрисите.Мъжките екземпляри са високи,красиви,атлетични, като в природата - красиво оперение, външен вид,който привлича женските. А жените са дребни,нежни, много често невзрачни, приличат на малки момиченца,които имат нужда от помощ, закрила, защита от великолепния мъжки екземпляр.Той най-често е и богат,принц,чебол,генерал .... и се бие с друг благороден елен за женската. Joy

Айгууу,красота Wink

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 13:58 от bb6

# 419
My PS Partner е един малко по-различен филм за любовта. С невероятния Ji Sung от Kill Me, Heal Me. Подходящо за толкова мрачен следобяд след вчерашната нощ. Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт