💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 301
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Не виждам причина сините мъже да се жертват за Виктория, която не им е никаква и да отидат те на плажа. Това е игра все пак, не благотворително събитие. Освен това, ако син мъж си тръгне, племето ще стане ужасно слабо и вероятно ще нощува другата седмица на реката и така всички ще са обречени на мизерия, само и само да спасят горкото Вики, което беше дошло в играта с нагласата мъжете да я дондуркат.

# 1 321
С тази арка над водата очаквам половината да окапят. 😄

# 1 322
  • BG-DE
Ама на това момиче Теодора (близначката) как пък веднъж не и дадоха думата 😡

# 1 323
Мудева ще намрази Дени сега Joy
Едва ли. Синхрона и беше супер, не е поредната кифла.

# 1 324
Да бе, Дунев ще отиде при дъщеря си на плажа, ама друг път. Не е такава будала той, само поздрави ще й праща. А Димо винаги се старае да съобщава новините така, че на участниците да им стане мега гадно. Р.Р. бил на косъм да влезе, малко не му достигнало. Мудева, нека ти е гадно. Ех..

# 1 325
  • Другата България
Много грозно беше това, което говориха пред Мудева за Румен.
Все едно Дени е виновна, отново противопоставяне на играчи, съвсем целенасочено.

# 1 326
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен ми беше жал за Вики до момента, в който започна да се тръшка и да се сърди, че я пращат на острова. Ми гадно е, но е най-логичното нещо и не знам защо изобщо е очаквала друго, трябваше да е наясно още от момента, в който Дени прекрачи прага на Резиденцията.

Офф, няма ли да облекат всички Амазонки в жълто, че така са като някакъв сбирщайн и в игрите ще е трудно отдалече да следим кой кой е. А и е смешно коскоджамити продукция да й се свиди да се бръкне за някой лев за тези китайски боклучиви екипи.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:01 от Reinа

# 1 327
Изборът на Вики за острова е логичен! Новите попълнения винаги са на прицел, затова иначе им дават имунитет! Сега защо няма имунитет при ситуацията на Вики, знаят само Тупарев, Фродо и сие!

# 1 328
  • София
Вальо си има  жена. Бяха миналата седмица в Роял Спа Велинград. Чудех се дали не го припознавам, но този глас не може да се обърка. Grinning

# 1 329
Вальо си има  жена. Бяха миналата седмица в Роял Спа Велинград. Чудех се дали не го припознавам, но този глас не може да се обърка. Grinning
Аз вече се разочарих-ще вземе да ме буди без да ми носи кафе! Айде там кафе няма, ма една топла водица за перисталтиката! Тоя огън за кво го поддържа!

# 1 330
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Не може да се отрече на Виолета, че е добра на битките и физическата
и подготовка е на ниво. Слага в малкия си джоб доста от по-младите жени,
правя и евала за това.

# 1 331
  • София
Ох, много гадно. Вики дойде да 'апне бял шоколад с бадеми, да се изкъпе и да ходи пак да мизерства. Знам, че най-логично е нея да жертват и Дунев не е луд като досадния Валентин да ходи да вдига духа на дъщеря си, но ми стана жал за момичето.

# 1 332
Каква е логиката тези обръчи, да бъдат наречени "ферма"? 🤣

# 1 333
Вальо си има  жена. Бяха миналата седмица в Роял Спа Велинград. Чудех се дали не го припознавам, но този глас не може да се обърка. Grinning
В колко часа това? Кога чу гласа, де? Преди или след събуждане😂😂😂😂😂

# 1 334
  • Другата България
Страхотно минаване на “фермата“ на Момчил и на Виолета.
На Радостин също.
И сутринта коментирах - защо не им дадат еднакви екипи, аз на моменти се обърквам вече кой от кои е и с кои се бори. Върхът е Дени все още с екипчето на отшелник.

Общи условия

Активация на акаунт