💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 286
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 380

Аз пък бях влюбена 94та в Боби Михайлов Joy
А сега как я виждаш Перуката? 😂

Виждам, че ми е дошъл акълът в главата още в трети клас, когато го разлюбих и се влюбих в мъжа ми Joy
Нямаше да мога да му смогна на темпото на гюбеците и водката Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз пък на гюбеците го забелезАх! А сме почти набори😂😂

# 1 381
Не разбирам това всеобщо подмазване и прехласване по Денислава, тоест разбирам причината, но все пак.

Аз разбирам- голяма и е устата , и в живота е така - може да си най-кадърния ,ако не вдигаш шум никой няма да тезабележи и оцени

# 1 382
  • софия
Вальо си има  жена. Бяха миналата седмица в Роял Спа Велинград. Чудех се дали не го припознавам, но този глас не може да се обърка. Grinning
Еххх, трябваше в 4 сутринта да му заблъскаш по вратата и да се разкрещиш с усмивка: добро утро, мило семействооооо, ставайтеее

# 1 383
# 1 384
Сиромахомилско предаване
https://bg.wikipedia.org/wiki/Сиромахомилство
Даниел колко заобича Рълев…

# 1 385
  • Някъде в Матрицата
Играта ми хареса. Защото племената се балансираха и силите се изравниха.
Разпадащите се букви са за да не забравяме, че има продуктово позициониране на АлиЕкспрес. 🤣🤣🤣

# 1 386
  • Другата България
Цвети като влезе при старейшините каза нещо обидно на Васил уж от брат му.Това да не е знак за саботаж?
Това е точно като онова с въпросът на Дяволо за Момчил и лъжата му при капитанската. Joy

Денислава е много борбена, в “Максимал“ се представи страхотно.
Пореден епизод с безполезна Моника.
Обаче ще номинират Васко.

# 1 387
Много нефелни съоръжения Joy

# 1 388
  • София
Чупим го веднага този часовник. Joy

# 1 389
Новите амазонки много добро представяне. Крум трудно по халките неочаквано за мен, но той преди това греба пясъка, сигурно се е схванал. Моделчето ми и той греба , ама ги мина.😉 Оспорвана битка с тия прашки. Васко е първия номиниран, няма начин да му го простят американките. Втори Моника ли ще е ???

# 1 390
😂 😂 😂 😂 😂 😂 Гатьо, Гатьоооооо

# 1 391
Играта ми хареса. Защото племената се балансираха и силите се изравниха.
Разпадащите се букви са за да не забравяме, че има продуктово позициониране на АлиЕкспрес. 🤣🤣🤣
Тая игра беше добре! Имаше обрати, дължащи се на различни слабости и достатъци! Мъжете силово доминираха, но пък мерникът не беше съвсем на ниво! Силите се компенсираха на етапите, а това липсваше досега!

# 1 392
  • София
Ох, стига сте им чели конско, разбрахме, че идват гащите от Али Експрес, беше смешно първия път.

# 1 393
Гатьо се подиграва с Ралица!  Joy

# 1 394
Поглеждам класацията за най -Убав пичовец - Михаил, абе от кое племе е този Anguished

Общи условия

Активация на акаунт