💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 173
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Виолета кога се е контузила?
Добре все пак, че се каза, че Васил е пострадал.

# 1 696
Дунев ме разочарова.
Браво на Мартин.

# 1 697
Голям змиярник тези две анаконди. Виолета нямало да остави жените бушони и затова прати дребното на камъняка, за да не е бушон .😁 И затова миналата седмица гласува за Моника, пак за да я спаси да не е бушон. А Дени мамината да не е по назад, баш за един от изгубеняците ще гласува. И хем момчето им е казало , че е контузен, ама тя сигурно от доброта ,като майка си да не се мъчи Васко напред в играта с контузия. "Душички " направо със сопата да ги поздравиш.
Браво Марто. Разбий им змиярника.

# 1 698
Мартин излезна по голям мъж от Краси .

# 1 699
  • Другата България
Васил за каква контузия спомена? Прави ли излязохме?

Не познах за номинираните.
Дунев ми е тотал
Жалко, позволи на Виолета да го омотае.
Не им се седи....оффф, не се ли изтърка това вече?

# 1 700
  • София
Дунев никой не можел да го манипулира, сериозно ли?

# 1 701
Виолета ще сънува Мартин в кошмарите си. 🤣🤣🤣

# 1 702
Интересни обстоятелства - всеки се показа в истинската си прелест … визирам двамата “американци” Rage

# 1 703
Дунев е супер неприятен. Отначалото му се възхищавах, но бързо показа лошите си качества. Клюкар.

# 1 704
  • На Изток от Рая
Ей това му е хубавото да не ти пука за нищо, човекът е там за шоуто и май единствено той може да бъде себе си🙂. Нарежда ги всички, които не го кефят. Няма Дунев, няма Мунев, всички под ножа 😀

# 1 705
  • BG-DE
Абсолютно, страшна мижитурка е Дунев ядоса се, че Марто каза истината и го номинира.

# 1 706
Добре че е Гатьо да ми оправи настроението Sweat Smile

# 1 707
  • София
Каките много му се кефят на Гатьо Grinning Голямо шоу пада при жълтите. Тотални шемети.

# 1 708
Нищо от описанията ви не виждам във Виолета. За мен е жена с опит, житейски, свикнала сама да се справя. Нищо повече. Естествено , че ще си прави сметката, влязла е да спечели, тя, или Дени. Дени ми е много готина и хубава. Адаптивна, силна, има всички показатели да спечели и тя. А щом наричате майка и, баба.. думи нямам. Тя ако е баба...бабите как изглеждат според вас.
Мартин ми е пълен клюкар и интригант. Филм след филм..Изобщо не ми харесва, нито като мъж, нито като играч..Слаба ракия е той..

# 1 709
Хора, започвам да симпатизирам на Гатьо. Голям образ е. Ужас. Лекар на терен моля.

Общи условия

Активация на акаунт