💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 973
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз продължавам да смятам, че Мартин и Виолета до две седмици са партия отново. Не мисля, че който и да е от двамата има капацитета да държи една и съща вражда в рамките на цял сезон.

# 2 221
  • София
Все още си мисля, че шанса на агронома е да го прехвърлят в Канатица във фермата и там да се развихри в градината.
А ако Мартин си замине от раз - бая тукашни конспирации ще си заминат с него.

ПС. Слава Богу - върна си шансовете за агромарш в земеделското предаване. Мартин няма да е пръв в това раздаване, но да видим сетне?

# 2 222
Котаракът си играе с една вонещица! Чудя се кое е по-интересно!

# 2 223
  • Другата България
А, това снощи го писах и аз, само да се появи общ враг, двамата ще са комбина, това вече сме го гледали.
Но според мен ще е по-напред във формата, когато станат ясни съставите на племената, окончателните имам предвид.
Още е много рано, тия 4 племена и иди ми дойди ми тук и там, няма как да е сигурно кой с кого и защо.

# 2 224
  • София
,

Имал сметки за разчистване. Но какви сметки за разчистване можеш да имаш в игра, чиято логика е такава – отстраняваш, за да не отстранят теб? Вкарва личния елемент твърде много, което показва изключително сериозно по размер его. Подозирам, далеч по-сериозно от това на Виолета. От него извира неподправена злобица, изригваща в изрази като: „ще отрежа главата й“, „заразно зло“, „нещо“. Да не говорим как продукцията му поднася на тепсия всичко, от което има нужда. Пресен пример – има нужда от Вики – Вики се появява, върнала се от „небитието“ срещу „колосалната сума“ от 100 гроша.
Този човек не подбира средства. Опитът му в калабалъка, преди началото на битката, да настрои гладиаторите срещу нея, е показателен.
Не на последно място ми прави впечатление начинът, по който Виолета говори за него и начинът, по който той говори за нея. Ами определено тя печели.
А, да не забравя.Simple Smile Това може би ще прозвучи дребнаво, но лошата работа на някой зъболекар върху искрящите му зъбки е забележителна.Simple Smile
Искрено му пожелавам да не успее..
+1

# 2 225
Много ми се играе тази игра. Simple Smile

# 2 226
Мартин е до Спас, димек кривата круша. А агрономчето не може да чете.🤣 Цвети леко ме разочарова, очаквах че ще е най - добрата.

# 2 227
Не виждам какво трябва да стане за да се отърве Марто. Той е най зле до тук.

# 2 228
  • BG-DE
Уф, че скучна игра 🥴

# 2 229
Цвети написа " спасенп"

# 2 230
Осем плочки, ма с грешка!

# 2 231
  • Пловдив
Стискам палци на Васил.

# 2 232
Стискам палци на Васил.