💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 024
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 460
Понеже обещах, че няма да се пенява повече от продуктивните хрумвания и ще го карам в стил "Майтап, бе, Уили!", та питам в кой сезон се очаква баба/дедо и внуче (репите, както винаги ще са пред малкия екран! )?

# 2 461
Защо въобще ни питаш за топове при жените . Вече стана ясно, че жена не може да спечели , защото игрите  на които са силни жените се водят безинтересни и неатрактивни , . Всъщност точно това са игри в които печелиш с чиста воля , побеждавайки болката . Предаването трябва да се прекръсти на Игри на силата , защото иначе е невярно. Жените са вкарани за" калабалък" , пушечно месо , някоя и друга интрижка , два реда сълзи и сополи , да им се присмеем на корекциите и да зарадват някое и друго око с по-изрязан топ. Сори, че така цинично звуча, но докато не се регулират игрите , това ми е становището

# 2 462
Имам си едно на ум, дали няма нещо договорено от продукцията и Мартин. Не казвам, че им е спонсор, това го видях в темата преди малко, но няма да се изненадам да е договорил някакъв бонус, който да си остане зад кадър и да си го получава при синхрона, без другите да разбират.

# 2 463
Мартин не вярвам по мрънкане и тръшкане да надмине други участници, които не са милионери, ама ореваха орталъка.

# 2 464
Понеже обещах, че няма да се пенява повече от продуктивните хрумвания и ще го карам в стил "Майтап, бе, Уили!", та питам в кой сезон се очаква баба/дедо и внуче (репите, както винаги ще са пред малкия екран! )?
Не давай щури идеи, щото ще ги изплющят на екран! Стой та гледай! Satisfied

# 2 465
  • Другата България
Този ли охранява Гатьо и ако да, кой е той? Че не съм в течение със “светските личности“.

Мама и щерка, в потрес от видяното.

Ралица в потрес от стрина.

# 2 466
Аз съм закърмена с щури идеи и момента се питам, теоретично, Емили със тротинетката в отбора на старейшините ли щеше да е, а тротинетката у Чистилището? 😂😂😂😂

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 22:50 от Anhela_a

# 2 467
  • Другата България
И в тази връзка, за лека нощ.

# 2 468
Емили тротинетката щеше да е добър кадър за амазонка Joy

# 2 469
  • София
Аз съм закърмена със шщури идеи и момента се питам, теоретично, Емили със тротинетката в отбора на старейшините ли щеше да е, а тротинетката у Чистилището? 😂😂😂😂
Въпросът е Емили при Гладиаторите или при Амазонките щеше да бъде??? Laughing

# 2 470
Николчето е доста глупава и неграмотна горката. И физически явно не е подготвена....учудващо, но за двете седмици на реката не ми се вижда заслабнала. Зле, зле.
Надявам се скоро Мартин да се върне

# 2 471
Николчето е доста глупава и неграмотна горката. И физически явно не е подготвена....учудващо, но за двете седмици на реката не ми се вижда заслабнала. Зле, зле.
Надявам се скоро Мартин да се върне
Това ще да е от мидената диета! Satisfied

# 2 472
Хората, които се борят с излишни килограми, знаят колко трудно се свалят Smirk Две седмици нищо не са... Даже е по-странно, че някои отслабнаха видимо, но явно мъжете имат по-бърз метаболизъм и затова им личи повече.

# 2 473
Че всички се борим. Тя няма да сваля толкова много и би следвало да има разлика. Тя и в лицето е същата.

# 2 474
А аз не знам с какъв метаболизъм трябва да си, за да не свалиш осезаемо при такива условия.

Общи условия

Активация на акаунт