Лази, сяда и пристъпва вече, МАЙ-ското човече!

• 15 328
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, за пореден път ви благодаря за вдъхнатия ми кураж и подкрепа! Много ви обичам! Heart Eyes
Бъбълче, права си, че трябва да си обърна внимание, наистина сега е моментът да използвам, че Вели расте и иска да е по - самостоятелен. Преди живеех с мисълта, че съм му нужна повече от всеки друг, че не може без мен, от едното кърмене до другото, а сега всичко е толкова различно.  Sad Но всичко тече, всичко се променя... Няма как, ще ми мине (все някога). Grinning
Ирка, МНОГО благодаря за персоналното внимание, което си ми обърнала, написала си го толкова хубаво, че се просълзих докато го четох. Hug Много си права, че бебоците ни няма вечно да останат такива, колкото и да ни се иска понякога. Остава ни единствено да ги обичаме такива каквито са, а като толкова започне да ни липсва да се грижим за мъничко бебче, да навиваме татитата за №2 (или №3  Whistling)... Аз нещо много се разприказвах на тази тема, да не предизвиквам съдбата толкова скоро...  Embarassed
За витамините, наистина обиколих големите аптеки в близост и действително Киди, Саностол, Леатон и т.н. са за деца над 1г. (болшинството са от 1 до 4 год.) Много се учудих, но явно правилно са ми казали, че освен вит. С няма какво да се дава на бебе под годинка...  Rolling Eyes
Крейзикити, твоята Димана е опасна кукла! Heart Eyes Страшна сладурана!
Ирка, а ти кога ще ни покажеш Елла да и се порадваме? Hug
Лусмарче, сега по тв - то видях реклама за сироп за кашлица Мукосолван, който можел да се дава и на кърмачета.  newsm78
Аз трябва да обявя край на "почивката" и да "спортувам" след моя разбойник.  Crazy Сега вършее с КроКодилката  Laughing и бута всичко наред от масичката, секцията, лудница...  ooooh!

Хайде, всички болни вече да оздравяват, честито на празнуващите бебчета и приятен ден от нас! Wink

# 196
  • Варна
Докато се наканя да пиша и разбойника вече е наспан /то за 30 минути, кво ли може да се наспиш, ама.... той си знае/

Уф и накрая забравих какво щях да пиша, докато Макси ми маха ръцете от клавиатурата....

Още няма новини от Катето Rolling Eyes Дано всичко е ОК  Praynig

# 197
Здравейте и от нас!
 ея днес става на 8 месеца! Благодарим за поздравите и пожеланията! Много сте мили! Благодаря!
Честито на всичи бебоци, който както нас  днес празнуват!
Пожелава ме им много здраве а останалото те си го имат (любовта на мама и тати, усмивки и веселие)

Почерпката днес е от нас!

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 09:36 от e_vurbanova

# 198
  • София
Lusmar много меерси за комплимента, аз си ги обожавам дечицата. Heart Eyes  bouquet

# 199
  • Варна
Здравейте!
 Честито на месечковците, да са здрави и усмихнати!

Ние изкарахме ревлива нощ и сега дребния релаксира в количката, а аз го чакам да се събуди, че пак ще носим урина за изследвания. Предния път патиците забравили да ми напишат утайката и седимента..

Юносче, за килограмите да ти кажа бях 3 дни на зелева супа. Ефект имаше, но много ми падна кръвното и започнах да залитам и да се блъскам в мебелите. Сега съм на НВД и чакам резултатите. Познавам жена, която е свалила 30 кг за една година така. Кърменето и при мен е предимно вечер- докато е сънен. А и ми е по-лесно да дам цицка вместо да ставам да приготвям АМ. Мисля също, че вечер не се буди от глад, че да му товаря стомахчето с адаптираното. А как искам да си сложа нормален сутиен, писна ми от тия "торби" за кърмачки.
В тази връзка да попитам мамите с повечко качени килограми, които вече не кърмят. След отбиването смалиха ли ви се гърдите? Аз не смея още да си купя нови сутиени, че не знам какво ще е положението и какъв размер ще съм.

Дано Катето скоро се включи с добри новини  newsm17

# 200
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!!!!    Heart Eyes

Анита, какво е това НВД????? Аз пак не съм много в час.....

И аз да си кажа, не че някой ме пита де.... След качените 23 кг  #Crazy , сега имам да свалям само 2 /свалих 6 с раждането и още 15 после - с неядене по цял ден и много много хайманосване пеша с количката по неравни терени/. И тези гадни 2 кг  #Cussing out дето имам да ги свалям - е няма и няма мърдане..... Ако можех да се  #2gunfire отстрани, щях да пробвам.... И вече съм се отчаяла, че явно с тях ще си остана  Crossing Arms да не мога да си нося костюмчетата  Cry

Ооооо, забравих. Среща ще си правим ли девойки???? Анита е за, доколкото разбрах! Иночка, Мимозка, А н и - какво ще кажете и вие? И другите мами от Варна????

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 14:33 от Vif

# 201
  • София
А мамите от София??? Какво ще кажат по въпроса? за магданоз-а... Laughing

# 202
  • София
Ехо, мами, тука гледам пак някакво затишие настанало. Аз дремнах малко с Румчо (той си продължава де, че преди това много го изморих, оставих го на воля да си лази и то си каталясва горкото Simple Smile Mr. Green), а тука няма за четене Naughty Wink
От няколко дни се каня да дам тоя линк
http://club.biberonbg.com/read.php?8,103089,page=1
може да ви е от полза Hug
Анита, съчувствам ти, че си на диета - аз, когато съм си налагала така да гладувам (щото то си е чисто гладуване с много ограничения), страшно много се потискам психически, заради това, че имам забранени за ядене неща Rolling Eyes. Обаче ще ви кажа аз как си свалих килата - то верно, че Румчо си пада малко дивак и може недоспиването преди да е изиграло някаква роля, обаче просто внимавам какво ям. Много мазните, сладки и тестени храни знам че се дебелее от тях (те пък са най-вкусни) и ги хапвам по малко, колкото да ми мине мерака, но гледам да си угаждам, защото иначе се изтормозвам и след приключването на диетата си наваксвам. И понеже аз съм си чревоугодник, хапвам в повечко нискокалорични храни - просто решавам, че с тях мога да се отпускам, а сладките неща, които много обичам, си ги хапвам сутрин на воля. Пия и много вода - май наистина има ефект Mr. Green (то д-то ми пак не е малко и съм отпусната, ама пусти мързел...) и когато искам да се натъпча с нещо калорично, изпивам една чаша вода и се качвам на кантара Embarassed, ентусиазмът за ядене спада Simple Smile Понеже знам, че при мен проблемът с апетита е на психическа основа, гледам да си въздействам така.
По въпроса на Олчето, да не казвам голяма дума, но аз в неделя ще имам възможност за срещичка.  bouquet

# 203
  • София
Хи, хи, Бабълче, това с кантара трябва и аз да го пробвам! Не че като ме подгони абстиненцията за шоколад нещо може да ме спре  Rolling Eyes за тия случай държа резерви от диетичната Милка /тя е с фруктоза, а не с някакви изкуствени подсладители и много я харесвам с лешници/. Абе тежка е тая работа с килограмите, а и умората при мен действа с обратен знак и ям за успокоение  Confused

Иначе днес записахме първата беля - в стаята има една ваза с цветя, която съм сложила на недостъпно място за малкия бандит. Да, ама той си взел помощно средство - една антена за тв и успял да я бутне. Чувам аз от кухнята рев и тичам - какво да видя Косьо седи, водата от вазата му тече на главата и той хем реве, хем се опитва да пляска в образувалата се до него локва  Mr. Green

На Косьо първото зъбче вече изцяло изби, но хич не дава да го разгледам, та само с пръст го опипвам. Обаче май и друго го тормози  Sad За ходене - сам още не се пуска като Никола на Юнос, но пък от няколко дни се изправя, пуска се и стои сам, без да се опира. И за да балансира, заема една поза - като някой войн  Laughing

За срещата - само кажете кога и къде, а междувременно - утре е сряда, ден за квартални /и не само/ срещи в Мола - ние сме там към 13 ч.

Май това засега - приятна вечер от нас!

# 204
  • Варна
Бабълче, това с водата и кантара ще го запомня. Аз от известно време се чудя  newsm78...имаше една мама Деспет, твоя съседка май беше? Какво стана с нея и бебе Жорко, нали бяха в болница по едно време. Не се разписвала скоро.

Виф, НВД е Ниско Въглехидратна Диета -изключват се хляб, тестени, картофи, ориз и плодове. Набляга се на месце и зелени салатки. Най-гадно ми е заради плодовете, но известно време ще издържа надявам се.

# 205
  • София
днес и на мен ми е мързеливо... уж да се разпиша и не... и цял ден се мотая, тичам по Миа, която ми рпави бели, вече 5ти ден в проходилката и вече се ошлайфа и вършее и подскача вътре и се засилва към палмата ми и я пипа и дърпа...  Party и като се спусна към нея и кажа: Не! , мисли че играем и почва да се смее с глас  ooooh!

сега почна екшъна с тях, пък като почнат самостоятелно да ходят оле, та мале  ooooh! ooooh!

ние няма да можем да стигнем през седмицата за среща.... като се постопли ще с евиждаме, сега толкова бързо ми минават дни...докато се събудя и тичам цял ден по нея и ето че се стъмнило...

катето дано се разпише с добри вести..

# 206
Привет!
Няма да черпя за 8те месеца, че в повече ще ви дойдат калориите, а виждам диети нищите!
Абе тежка е тая работа с килограмите, а и умората при мен действа с обратен знак и ям за успокоение  Confused
Как хубаво си го казала, Руми, за мен си писала нали?А и тия сладости тук.Тези дни купих една книга с 400 торти и сега ще я превеждам за една позната сладкарка . Е, как да отслабна.Мъжът ми предложи, за  да не съм се изнервяла покрай тортите, да съм правела по една -две на ден. Умник ми е той!
Ина4е Малката е с бронхит и пием то4но Спазмо-мукосолван.Дано се отхрачи, че диша все едно реже на банциг. И носа запушен, нощем се буди с красък от недостиг на въздух!Ужас, Ужас,Ужас!
Излиза ни трети зъб, централен горен.
Лек ден!

# 207
Как приготвяте кус-кус. Предварително мерс Hug

# 208
  • София
за среща и аз съм за неделя

# 209
  • Бургас
Как приготвяте кус-кус. Предварително мерс Hug
аз купувам на Плазмон - кипвам 250 мл вода и слагам 3-4 с.л. / на опаковката пише 2, ама на нас не ни стигат/, вари се 1-2 мин. После прибавям сиренето и масло и задушавам малко.
Уффф, хич не съм привърженик на диетите. Мисля, че като тръгна на работа ще си сваля килата. По този повод да ви се оплача/ похваля, че днес ходих на среща в банката - казаха ми казвай какво искаш, за да се върнеш по-скоро на работа. Всичко е хубаво, само дето търся гледачка и се потресох от цени. Искат ми 2 лв на час, което при 10 часа на ден си е 400 лв чисто на месец  #Crazy, не ми е ясно аз колко трябва да взимам, че да си го позволя. Утре имам среща с една кандидатка, още не сме говорили за пари, стискайте палци да стане работата.
Анитa определено ми се смалиха гърдите като спрях да кърмя, хубавото е, че пак са по-големи отколкото бяха, но сигурно ако заслабна ще се смалят още.
Дано Катето се включи скоро с добри новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт