Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 444
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 100
Да, в Берьозка я има тази подправка.

# 2 101
Ауууу, супер са, много ми харесват. Ако има 38 може и аз да се пробвам. Отговарят ли си на номера? Аз ги бях розглеждала на Вагабонт и бях харесала някои.
Аз си бях купила такива Мин. Година на половин цена, много твърди ми дойдоха. Извивката на свода не ми пасна въобще и каквито и стелки да слагах не се получи.  Макар да стояха супер. Подарих ги ба племенницата. Мааалко отпред сякаш опираха.

# 2 102
Ани, супер ти се е получило така!

Надето пуска страшни постове, много приятни за четене! Flowers Rose

Макадамия, дано се успокоят нещата при теб, не видях снимката, но нищо чудно да е от стрес, обезводняване или от двете.
Спомням си, че момичетата от темата бяха препоръчали крем за кърмачки, нещо за напукани зърна беше - било супер ефикасно за устните.  Също така бяха препоръчали хиалуронови инжекции, но аз не съм пробвала още нито едно от двете.
Аз се сдобих тук с два  - три подаръка, ще се смеете какви.
Точно чанти, които казвах, че няма да си купя заради логото!
Вселената се подсмихва, понеже са купени от много близки до сърцето ми хора.
Ще търся начин да ги комбинирам!
p.s
Vagabond са много симпатични на вид обувки, но ужасно тежки и неудобни.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 12:15 от silver pearl

# 2 103
Силвър щом са подаръци от скъпи хора ще трябва да се носят. 🤗Сигурна съм, че ще намериш начин да ги съчетаеш.🌹
Любопитно ми стана кой са точно. 🤗😁

# 2 104
# 2 105
Благодаря, Силвър 🤗
Дай да видим чантетата сега😊

# 2 106
Дано да не е цялата в лого само, Силвър! 🤗

# 2 107
В куфара са, като се прибера. Blush
Не, не са целите!

# 2 108
Тогава спокойно ще намериш начин да ги носиш. 🤗

# 2 109
Ма какво като има лого, ако са красиви чанти ще си ги носиш, Силвър.
Аз не обичам да сменям жилище, коеъо харесвам.Сегашното ми е много на сърце и не бих искала да живея на друго място.Имам си малко дворче и тревичка, любимите магнолии също:

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 17:55 от ДХ3

# 2 110
  • Варна / UK
Благодаря за милите думи, момичета Heart Exl
Към днешна дата превъртях половин век от играта, хич не го усетих кога мина това време ... да видим следващия половин век как ще е Grinning
Ако сте готови за Ден-2 от (не)културната ми програма в Белфаст, веднага ви качвам на автобуса за...
Скрит текст:
...GoT Studio Tours, няма как фен на GoT като мен да не кацне баш там за 50тия си РД Joy

... и пристигаме:

С ходенето до тоалетна трябва да се внимава, че ви очаква засада Joy

Пред трона:

На трона:

И се оказа, че един бял бродник малко ни е подгонил в гръб ама не сме го видели  - ми то сняг, то чудо Joy

За да не кажете, че никакви аутфити не публикувам, ето как да се нагласите ако сте фенове на Got - това е витрината на Gift Shop-a Grinning (шегичка)

... и после пак греяно вино, Гинес, и нещо любимо:

# 2 111
  • София
Макадамия, с две ръце съм за инжекции. 0.5, 1.0 няма да личат изобщо, освен първите ден, два. Правя си всяка година преди зимата, защото иначе много ми изсъхват устните.

# 2 112
Да се започне с 0,5 съветвам аз.Не всяка устна поема филър.Моята не и 1мл. определено е максимум и се вижда, че
има разлика.Не личи да имам филър, но устните са различни и не всеки би се харесал.

# 2 113
Reunion, не смея ….Като се поуталожат нещата при мен и всичко ще се оправи, знам го.

# 2 114
Надя, честита да си! Все така усмихната, стройна и фит да си!

Общи условия

Активация на акаунт