💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 198
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Другата България
Дени е машина, това го знаем всички, гледали представянето ѝ в Максимал.
А иначе логично решение на Мартин, за което и самата Виолета е виновна.
Извинявам се на Джаферович, че първоначално я сравних с нея. Така, както Момчил няма нищо общо с Фифо, така и Виолета няма ....не нищо, но почти нищо общо с Евгения. Ясно е, че са търсени сходни персонажи, ама не им се получи на този етап.
Все още мисля, че по-следващ етап Мартин и Виолета ще са комбина срещу друга обща мишена.

Дяволо, не съм съгласна. Първо, Вальо не беше слаб играч, в сравнение с Моника. Самата Виолета не спира да повтаря Моника колко не става. Ако искаше да отстрани слаб играч, трябваше да изпрати нея. А защо я остави - защото Моника ѝ беше необходима, за да играе с нея. И тя за лична изгода.

# 1 201
# 1 202
  • София
По принцип Виолета беше права и е логично Мартин да изпрати Моника..тя нямаше да се върне. А той изпрати силна жена, заради личната си вражда, която ще се върне..

# 1 203
  • София
С това море скоро водна битка няма да видим...

# 1 204
Опа … на Виолета как бързо й намираха екипче    Simple Smile

# 1 205
Марто нямаше друг избор освен някой от другата коалиция. Той ги изреди и избра най- правилното според мен От тримата Вили е може би най- слабата и със сигурност най- конфликтната.Ако беше изпратил някоя от своята коалиция имаше шанс пак да е на номинации.

# 1 206
  • София
И да поздравим за пореден път дизайнера на локациите - да не "прозреш", че може и вълни да се надигнат, буря нещо... и да сложиш навеса почти във водата (затова пък, добре вкопан) - просто безценно!

# 1 207
  • София
"Гостите", като цъфнат, преизпълнени с позитивизъм, не се ли усещат пред кого дрънкат? Тези нещастни, изнемощели, изгорели хора май някак не споделят виждането на Виолета...

# 1 208
На Изгубените женски Вальо им дойде! Добро утро, успешни млади хора! Вижте каква прекрасна гледка имате! На реката е гадно, в стопанството се работи, на резиденцията е скучно! Стойте си тука, не ви требе игра, а гладът е лечебен!

# 1 209
    Не я харесвам Виолета, но определено ме е яд, че вече не е в племената. С Мартин реално ме радват, не си поплюват, имат какво да кажат смислено и не мрънкат. За разлика от някои прости шамандури🙄

# 1 210
    Вили им вдъхна поне малко надежда според мен Grinning

# 1 211
    Положителното е че поне гласът на Димо се оправя

# 1 212
    Аз ако съм там и видя да идва виолета,  скачам да се давя в морето

# 1 213
    Ето го предимството -гони в Чистилището!

# 1 214
    Айде Цецо замина …. мноого тъпо Sad

Общи условия

Активация на акаунт