💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 176
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 275
Да обезопасиш една игра, за да не си счупи никой крака или главата няма да наруши удоволствието от гледането или адреналина.

Цецо, ако не спечели битката следващата седмица е аут.

# 1 276
  • София
Оряшкова направо на главата си падна, дано няма последици!

# 1 277
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Баси ужаса, това е като някакъв хорър! Направо ми се разтупа сърцето как зле падна Оряшкова. Даниел и той тъпо се пусна, трябваше някак да се свие. Дано са добре!
Николайчо най-хитър, все крампира като трябва да се минава по арките. Пък и няма смисъл да се напъва, той се доказва в абсолютно всяка битка досега като силен и способен. Joy

# 1 278
Игри на волята ще съществува докато някой не падне по врат и се инвалидизира или убие на място. Аматьорска работа е подсигуряването на участниците.

# 1 279
  • София
Аз не мога да разбера толкова ли в тази продукция няма дори 1 човек, който да каже, че безопасното падане от съответната височина е 1,5 метър (примерно)?
И само на мен ли ми изглежда мръсно (девата в мен се обади Simple Smile )?

# 1 280
Това е извратено. Чао от мен!

# 1 281
  • Варна
Първо гледаме отчаяните и гладни Румен и Мишо, а сега как се пребиват. RageRageRage
Да ви имам и ентъртейнмънта.
едните станали слаби като от Аушвиц, другите един по един отиват към линейката... толкова зле са от продукцията

# 1 282
Мале хора това не е нормално! Не знам за вас но това дори да не за гледане. Как може така, това е абсурдно!!!! Какво предаване е това. Да карат тези хора да преминат през това препятствие без никакви предпазни средства. Басейна е сигурно един метър а ти падаш от поне 5 метра. Кои ги е мислил тези игри. Убиват ми желанието да го гледам.

# 1 283
Не харесвам Цецо, но предложението за Салоян на Мартин беше супер. Има ли плуване и пъзели, гладиаторите са дотам.

Да има плуване ли?????
Ти чуваш ли се морето в следващите 6 дни е само такова. То тогава вече ще има жертви.

# 1 284
  • Пловдив
Тази вода под арката е само да ги мокри. Нищо не обезопасява или предпазва.
Едно време като тренирах плуване, скачаме от трамплин на 2 метра от водата в 5 метра дълбок басейн. За 5 метра висока арка да е безопасно, водата трябва да е поне 1.70 - 2.0 метра дълбока.. тази локва, дето са я сложили най-малкото ще си счупят краката

# 1 285
Ужасна игра Rage
Нужно ли е арката да е толкова висока? Може би за да са сигурни, че все пак някой ще се пребие като падне в плитката вода? Нямам думи.
Пълен абсурд. И репликата на Димо за отсяването на силните от слабите беше просто върха на цялата тъпотия.

Бедрото с поредна крампа. Абсолютно безполезен играч. И голям мъжкар, няма що, особено на фона на Оряшкова, която положи максимални усилия да премине през арката, въпреки че видимо й беше много трудно. За разлика от него, който просто крампира. Отново. Тотално разочарование.

Вики е доста подла, а и доста разлигавена.

# 1 286
  • София
Заслужават да престанем да гледаме.

# 1 287
  • Другата България
Аз да ви кажа няма да се изненадам ако така бият шута на Цецо. Идеално са го измислили. Силен играч, но много устат, а Тупарев не харесва това. Вместо с Фифо, да беше потренирал и поговорил с Веско Панчев, ама и Цецо явно си мисли, че за това ШООЛ трябва само да си силен физически.

# 1 288
  • Варна
Навесът на Чистилището забит дълбоко в пясъка, но басейнът до колене. Smiling Imp

# 1 289
  • София
Е какъв стимул имат останалите здрави да тръгнат при това изпопребиване..баси садо-мазото..

Общи условия

Активация на акаунт