💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 148
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 710
  • ПАЗАРДЖИК
Харесвам гласуването на Амазонките! Няма драма по този начин! Отиващите на битка не са подценени, а им се доверяват и ги изпращат за победа, а не със злобни и обвинителни доводи!

# 1 711
Явно организацията по шиене на екипчета на Изгубените е топ … вчера дошъл и айде екипа готов … а Гатьо милия вече месец ще стане чака Simple Smile

Цецо не е ли с имунитет първата седмица ?? Как ще гласуват за него ??

# 1 712
  • Варна
Еееее много тъпо, ако Цецо отпадне!!!! 🥲

# 1 713
Тез пък Теодора изпращат. Една от най-добрите на терена. Много ми харесва това момиче. Супер подготвена и балансирана.

# 1 714
  • София
Виолетоо не пипай Цецооо!!!

# 1 715
Жените са големи пичове. Няма интриги, няма задкулисни игри, няма забива на нож в гърба. Евала! ГатЮ остана с отворена уста.

# 1 716
  • София
Само дето Цецо трябва да има имунитет за първия съвет и на злобилките няма да им стане заверата.

# 1 717
Вила, още не е дошла в Чистилището и почва с интригите. Дунева пък и тя не се погледне, че за нищо не става, ами тръгнала да прави коалиции

# 1 718
Браво на жените. Не си изпратиха и двамата мъже. Харесаха ми доводите на Оряшкова. Ива ми падна в очите, очаквах повече от нея. Сигурна съм ,че и Теди и Момчи ще се върнат. Те са най- комплексните в това племе. Почвам да стикам палци на гладиатори, въпреки моделчето ми. На дребното му е време да си ходи, изигра си ролята с нищо вече не може да допринесе на играта , а и достатъчно я обърка.Стига толкова.😁

# 1 719
Двете змии Виолета и слабачката Никол ще махнат Цецо явно. 🤮🤮🤮

# 1 720
  • Другата България
Поредна “изненада“ за вечерта.
Ще разкарат Цецо! Joy И това не съм го очаквала, само....снощи го писах няколко пъти. Joy
Сега ще го отнесе Виолета, но плана с Цецо си е на продукцията.

# 1 721
  • BG-DE
Дано Цецо да има имунитет ама нищо не се знае 😡

# 1 722
Само дето Цецо трябва да има имунитет за първия съвет и на злобилките няма да им стане заверата.
Може Ралица да ги изненада и Цецо да няма имунитет Angry

# 1 723
Тая Виолета пък какво й е крив Цецо .. Боже Боже ..

# 1 724
Жените са големи пичове. Няма интриги, няма задкулисни игри, няма забива на нож в гърба. Евала! ГатЮ остана с отворена уста.

Страхотни са в това отношение. Heart  Амазонките са истинските пичове този сезон. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт