💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 319
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Моника не иска да е в племето, то няма и смисъл, най-добре да си ходи.

# 1 906
Носни кърпички на терен!

# 1 907
  • Буркина Фасо
без битка и влизаш.
нека турският сериал да започне сега Smiley

# 1 908
Румен в Амазонките ли ще иде? Да не измислят нещо и в друго племе да го пратят :д ..

# 1 909
Елена сега да не обърне палачинката в стил Вальо и Никол да потегли. Joy

# 1 910
  • София
Или Никол си тръгва
Румен кой ще прати в чистилището?

# 1 911
  • Варна
Ох, стрина Вили не спря да разтяга локуми и на двата  си гласа, ..

# 1 912
На Виолета с какви доводи настоява, че Никол заслужава да продължи напред? На базата на какво? Едва ли на представянето й, защото съдейки по него, изобщо не заслужава.

Не мога да се зарадвам за Румен Радев. Някак изкуствено и насила ми се струва влизането му в играта. В това състояние доколко ще бъде адекватен и полезен на племето, в което ще влезе?

# 1 913
  • Някъде в Матрицата
РР сега при Амазонките ли ще иде или при Гладиаторите
Би трябвало да е при Амазонките

При амазонките би трябвало. Любопитно е кого и къде ще прати обратно. Дали някой на камъняка или при Гладиаторите.

# 1 914
Радвам се за Румен, но за съжаление е крайно неконкурентен. Хем влиза по-късно, хем вече не прилича на себе си след това чистилище. А знаем и че на пъзели не блести. Дано се задържи поне няколко седмици щом му е било такава мечта да участва

# 1 915
Елена изобщо не ми изглежда като да иска да си ходи, поне по реакциите и. Може и да греша

# 1 916
Румен ако не беше влязъл, щеше да последва съдбата на Рълев и да излезе по медицински причини.
Само не знам в племената колко ще издържи.

# 1 917
  • Другата България
За мен лично това е наистина най-голямата изненада предвид последните дни и епизоди. Състоянието на Румен Радев е подходящо за болница, не и за влизане в племената. От дни ни повтарят, че е с болки, изглежда като манекен от Бухенвалд, обаче - влиза в редовната игра. И как ще се впише в битки? Абсолютен абсурд, и това е решено в движение след отпадането на Кольо крампата, което не е било предвидено, сигурна съм и за Мишо - че ще влезе, но Румен??? WTF? Племето на Амазонките какво - ще стане племето на инвалидите? Ситнилска контузена, Оряшкова и тя, сега и Румен с вид на изпосталял скитник....тежко му на Момчи, и на Гатьо. Само че две птички пролет не правят.
Въпреки това, заради Румен вероятно в понеделник ще спечелят Резиденцията, трябва да го поохранят малко, че наистина е взел - дал.

# 1 918
Искам Никол да сбира багаж и по живо, по здраво да си заминава. Така и Вила губи един глас. Мишо и Елена сякаш не може да ги манипулира.

И какво сега, ще гледаме как РР реанимира в прегръдките на Мудева. Скука. Да го бяха пуснали момчето да си ходи да се лекува.

# 1 919
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Брей, днес успяха да изненадат приятно с прожекцията и то цели два пъти! Първо с това, че Румен влезе и дано се закрепи бързо момчето, че изглежда направо счупен и много зле. И второ, че Цецо има имунитет и заговорът на маман удари на камък.
Но защо, по дяволите, не вкараха и Мишо? Точно днес с отпадането на Николай се отвори прекрасна възможност за това. И Гладиаторите, и Старейшините в момента са с по 6 човека, можеха да ги допълнят с по един Изгубен и да закрият проклетото Чистилище.
Адмирации на Мишо за това, което каза! Стискам му палци да влезе при брат си още следващата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт