💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 950
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Другата България
Лека нощ от Чик Норис и Чон Конъри!

И моите любимци, мъжки и женски фаворити /макар и да осъзнавам, че нито един от двамата няма да спечели/:

# 2 461
  • София
Теди си го каза с Момчи малко след битката.
Че следващата седмица други двама (явно че е било план на племето както и се сетиха някои от нас).
Но да видим дали ще е така наистина. Ако следващата седмица отново Амазонките са на съвет, то номинирани ще са може би Гатьо (той сам ще иска) и някоя различна от Теди дама? Коя ще се осмели от така смелите иначе амазонки?

# 2 462
Най - подготвени физически  от мъжете наистина са Цецо, Крум, Рълев и Радо. Но Момчи е и много добър в социалната игра. Рълев също, но за мен лично много спортна злоба показа в някои игри и това не ми хареса. А от хвалбите на Жорката за Калоян очаквах много повече.

За мен лично изненадата на сезона е Теди. Визитката и беше направо смешна, а постепенно се разкрива като една от най- комплексните жени в сезона. Ще видим до края дали няма и да е сред най- добрите в ИВ като цяло. Днес много ми хареса как сама си търси кусури. Но ако наистина много се е забавила , а на нас това ни е било спестено, представям си колко бавна е била " пъзелджийката " .😉😁

Дени също е машинка, но за нея не съм изненада гледала съм я в Максимал.

# 2 463
  • София
Много е хубава Мирела, но ако се обличаше не като за сцена, щеше да ми е още по-симпатична.

# 2 464
  • София
Божее, сега гледам, но тази Моника е много досадна, как не се спря да повтаря едно и също.

# 2 465
Е, не. Даниел е пуснал стори, в което той и Крум рекламират място за наргилета.

# 2 466
Лека нощ от Чик Норис и Чон Конъри!

И моите любимци, мъжки и женски фаворити /макар и да осъзнавам, че нито един от двамата няма да спечели/:

И аз така!Ама да си кажа:Пупупу пепел ти на устата!
Дано и ние един път да видим наш любимец победител!

# 2 467
  • София
И се започват сметките за резиденцията...Ъф Корс.
Чака ги, ясно е. Тоя човек охранване иска.

Без да съм дочела другите коментари, но как ще ги чака резиденция, след като Мартин спонсора само веднъж ще мине през реката, а после му е гарантирано да е в резиденцията?
Твои думи бяха, че Елвиса няма да е на реката, а после, че ще е само веднъж и после все на резиденцията...

# 2 468
На мен ми харесваше и външно и играта и. Толкоз.

И на мен ми харесваше Викенцето, даже ако има ми дайте Инстаграм-а ѝ. Така се случи, че направи важни избори при разместването на отборите.

# 2 469
Този на Мирела неприятен изглежда.
Казах ви, че Ганьо бива, голяма забава е и според мен се бъзика яко.
Мартин ме кефи, а Радо продължава да не ме.
Добре, че отпаднаха двете статистки. Много неща ка не знае на кой свят е, но и Елвиса постъпи доста кофти с нея

# 2 470
Старейшините преди битката или след битката за територия ще получат нови попълнения?! И от къде, дали ще дръпнат някой от Гладиаторите или Амазонките, или в спешен порядък някой от Изгубените ще се намери при Старейшините?!
Чудно кой ще отнесе лошото настроение на Мартин, сега като жертвата му от последната седмица си замина?! А той така се е вкиснал, заради липсата на лукс и удобства, че е мега неприятен за гледане и слушане. Не вярвам продукцията да си позволи да го държи повече далеч от Резиденцията, но как ми се иска! Smiling Imp

# 2 471
  • Асеновград
На мен пък ми се иска нааай-накрая амазонките да се докопат на тая резиденция, това е по зле и от миналите години, такова нещо не е имало.
Мартин много говори..😅😅 иначе е прав ама направо ми наду главата.. видяхме всички че той е прав и Моника и Вики бяха най-зле, но направоо.. във всяка удобна ситуация се изтъква и убеждава всички от племето и зрителите  как той е прав.. те с Виолета си бяха лика прилика, та затова и по едно време спряха да се разбират, а сега като я няма и започна да натяква още повече и сега вече всички играят с него. Много е хитър, същия като Виолета, просто тя е по пряма и на се подмазваше на никой. Иначе тя ми беше доста неприятна...

# 2 472
За мен най-шокиращото нещо е как може да има хора, които искат Гатьо да отпадне - определено най-колоритният и забавен образ в историята на шоуто.

# 2 473
  • София
Рекапитулация на прогнозите за тази седмица 😊

Познах:
Ники капитан ; Старейшините ще са на реката ; Старейшина ще отпадне (е то цели двама отпаднаха) ; на съвети ще са старейшини и амазонки ; Ники ще отпадне (ама мислех, че ще е на капитанска) ; Елвиса и Румен Радев ще влязат в племената

Не познах
Теди и Вили капитани ; Нямаше капитанска елиминация ; Резиденция за гладиаторите ; Михаил продължава да си стои на Чистилището

Прогнози за следващата седмица 😊

Капитани: Теди, Калоян, Елвиса или Дени (хайде Марто избирам) ; няма да има елиминационен капитански деул (хах, да не стане сега обратното, хаха) ; от Изгубените ще влязат Михаил, Вили и Цецо. Никол е аут! По-скоро ми се иска да е така де. Имам сериозни опасения за Цецо, но няма как да прогнозирам негово отпадане. Той е топ 3 материал.

За капитанството
Така, нали амазонките се въртяха. Е, Теди я достраша да се бута в светлините на прожекторите, но сега след тази победа може да и дойде увереността и да получи своя шанс. Мисля, че момичетата с кеф ще и дадат капитанството...
Калоян беше избран за капитан за 1 ден и мисля, че ще бъде такъв и през следващата седмица. Тук не очаквам сътресения. Просто е негов ред.
Колебая се пак при сините. Благо няма да е за 3 път. Елвиса е хитър и може да не иска да рискува с капитанство, но пък е длъжен да се опита да запази двата гласа да са при него. Така че хайде Елвиса. И той натрупа победи и самочувствие със стрелбата и с арката и т.н.

Територия:
Тук мисля, че е ясно. Резиденция за Амазонките. На 90% съм сигурен. Въпросът е ще отидат ли гладиаторите за първи път на дивата река? Ами не, не мисля. Отново старейшините ще са там!

Номинационни битки
Дилемата ми е дали Амазонките окрилени от двойната елиминационна победа няма да влязат в серия?
Гладиаторите се опазиха една седмица, но не мисля, че следващата ще е така. Т.е. едната ми прогноза е за гладиаторски съвет, но другата??? Пфф, сложно. Старейшините в момента са само 4 човека, но пък все силни. 100% ще им пуснат поне двама от Изгубените. Дано да са Вили и Цецо. Михаил го искам при гладиаторите. Никол вкъщи!
Пфф, не знам. Окей, хайде стрелям с Амазонките на съвет.
Старейшините ще са на реката отново, така че поне да имат спокойствие откъм елиминациите. А и обикновено го има феномена, че който кибичи на реката спестява съвети...

Кои ще са номинираните?
При червените е ясно, Дани викинга и Цвети. А при амазонките? Гатьо и ??? Време е някоя смела амазонка да се заяви, стига са кътали. Залагам на Оряшкова. Ива и Ситнилска пак ще се снишат...
Кой ще си тръгне обаче??? Сложна работа, но според мен Дани викинга ще е аут!

А днес, Морунов ще спечели. Няма начин да падне от фитнесджия, а и какво гладуване на резиденцията? Гладиаторите няма да са там според мен, а ще са амазонките. Освен това ще е готино да си чуят близите. Това си е редовно за риалити форматите. Повече за Сървайвър де, но ето нещо ново и за ИВ.

Еми това е. Grinning

# 2 474
И Оскара отива при... Мартин. И Теди е силна кандидатура, но.
Моника упорито искаше да си припомни как е било, на зрителите бързо припомниха как беше - Мартин доста рицарски я увери че "следващия път" няма да я предлага, а ще предложи - себе си. Сигурно е. Тя даже отказа. Разбира се, всички знаят че не може да се самопредлагаш, вероятно би уговорил други да го самопредложат, и така да я спасят, но уви...
Няма вече кой да се жалКва, може би освен Цвети, част от червените вече усетиха защо е кацнала при тях, но при ново достигане до реката може да има нови серии.
Дали има шанс червените да спечелят награда - завръщането на Цецо! Останалите си се връщат при сините, че иначе ще трябва да ги закриват.
Свети Чик Норис и Чон Конъри да бдят над вас.

Общи условия

Активация на акаунт