💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 931
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 475
Гледам на запис. Не мога да повярвам, че за пореден епизод Мартин и Моника спорят за едно и също нещо. Спомням си, че след номинацията му, той води с нея един обвинителен разговор, в който се разбраха да са коалиция. Той удобно забравя това и я прави на луда. Много е трудно да спориш с такъв човек.
Момчил е удоволствие за окото. Любимец от визитките, не разочарова. Бих му харчила грошовете. Relaxed
Гатьо много разсмива, има комичен образ при амазонките. Grinning

# 2 476
А това момче Радо, което доскоро харесвах много, какво отключи от присъствието на Цвети?

# 2 477
Кой би казал преди две седмици че Гатьо ще бъде  един от най-харесваните играчи този сезон (според както върви анкетата  ) Laughing  Laughing Laughing Laughing .

Много странно решение на продукцията да отпадне още един след контузията на Моника, тъй като вече имаше отпаднали доста играчи тази седмица заради контузия,  освен ако с Виктория не са се разбрали предварително тя да отпадне тъй като изобщо не и се седеше вече.

# 2 478
Адоралова,
Постът ми беше нарочно доукрасен и натъртен с две думи с еднакво значение, за да провокирам някои хейтъри на Вики. Както някои редактори в риалитата и аз побутвам темичката понякога.
Хем изразявам личните си симпатии към девойката, хем провокирам и мнения. И ето ти се хвана на въдицата. Нищо лично де.
Изобщо не ме вълнува кой как ще приеме поста ми, който до голяма степен си е леко провокативен.

Aми не е така,защото многократно си заявявал симпатии към Виктория и си я описвал като интересен играч,а тя не беше.
Сега,аз разбирам симпатиите ти като мъж и това не подлагам под въпрос (твоя си работа) ама на куц кон да кажеш,че е цветен и важен образ  от позицията на човек,който разбира и следи ИГ,не го приемам.

Темата няма нужда от побутване,то се вижда колко сме активни.

# 2 479
  • София
След седмица 4
плюсчета/минуси ~ фаворити

++
Крум / Радостин / Цецо / Момчил
В този ред, в който съм ги изписал. Който и да спечели ще съм много доволен.
Вече си имам нов топ фаворит, който тлее отдавна, но вече избухна мощно и това е бесния бушмен, хиената на ИВ, Крум!

+...
Иван Рълев, Михаил и Румен Радев
Плътно след тях! Т.е. + и мъничко

+
Гатьо, Дани и Мастагарков
Теди, Оряшкова, Мудева и Дени

= / +
Елвиса и Ива

=
Дунев, Калоян и Цвети

= / -
Никол и Ситнилска

-
Виолета

ФАВОРИТИ/ПРОГНОЗИ
п.п. Това не са спойлери!

Нямам кой знае какви промени спрямо миналата седмица и сезона като цяло.
Опасявам се много за Цецо, но все още ми е в топ 5, дори и на инат!
Вече съм спокоен за Румен Радев, съответно и за Михаил. При толкова много отпаднали, няма как да не го вкарат и него. Било след игра или нещо друго. Според мен от Чистилището ще отпадне само още един участник и ще го закрият. Въпросът е кой ще отпадне? Тежкия фаворит за сезона Цецо или разочаровалата с играта си Никол? Ама като знам кой е баща и, охх...
Както и да е, все тая.
ТОП 5 си ми е същият:
Иван Рълев, Радостин, Момчил, Крум и Цецо!
ТОП 3 обаче за първи път от началото на сезона претърпя промяна:
Рълев, Момчил и ...? Крум! Крум ми дебютира в топ 3!
За съжаление топ любимецът ми и топ фаворитът ми през първите две седмици, Радостин изгаря и засега отива в топ 5 (само, хехе). Ест. след някоя и друга седмица мога да го върна обратно в топ 3.
Победителят ми си остава същият. Зъботехникът лекоатлет.

ТОП 10, има ли промени?
Ами има! Вкарвам си моите хора Михаил и Румен Радев и не ми пука за никакви продукции, логики, жени и пр. 😎
Сори дами, но оправете си каста/качеството, за да имате реални претенции. Това е към продукцията.

Новият ми ТОП 10 (няма да стане, ама все тая):
Иван Рълев, Крум, Момчил, Радостин, Цецо,  Мастагарков, Елвиса, Краси Дунев, Михаил и Румен Радев
Все амазончовци! Ако искате качествени и зрелищни битки, молете се да позная... 😀
Окей, може и Калоян вместо някой от тези. Но Калоян ми слабее, не знам. Слабичък ми се вижда и под нивото на Жорката. Така че Калата засега ми остава извън топ 10!

А кои жени са топ 10 материал този сезон?
Тук редиците оредяха рязко. Като комбинация от качество + тв монтаж, вече имам само 3 жени фаворитки за топ 10: Цвети, Денислава и Виолета.
Сорка, амазонки, нищо лично! Бих се радвал за Теди и Мария, но не виждам как ще стане. Ива ми изпадна от класацията, а Ситнилска отдавна ми изпадна. Още след седмица 2.

# 2 480
  • София
Ако съпоставя спрямо миналата година, даже беше по-рано от сезона, тук се дискутираше кой играч е с уинър едит. Май имаше две имена и Алекса беше там.  Без хората да са чели спойлери и други такива, познаха.
Правя сравнение спрямо Алекса и има един такъв човек в момента. Няма да напиша името, но дано позная. Ако пък отпадне, ще си кажа какви са ми били доводите.

# 2 481
  • Sunshine state
Прекрасно развитие на нещата днес - Теди и Момчил се спасяват, Виктория и Моника отпадат, точно както исках. 😁
Гатьо е много смешен, нищо чудно, че е станал любимец на жените.
Морунов бая се е налял, но въпреки това залагам на него - като чуя бодибилдър и веднага си представям крампи. 😆
Сега ще видим какво ще измислят да налеят сили при Старейшините, че те останаха супер малко.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 03:54 от Pupitka

# 2 482
  • София
Фифо ни чете и иска и той Оскар за Теди 😎

Ралица хвали Теди

Изгубените + Рълев 1 и Мудева и Ива
Лека вечер успешни млади хора!

Калоян и Цецо модели

Гого ще прави мега, гига нинджа трасе заедно с Цвети

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 03:31 от Diavolo

# 2 483
Ах, този на снимката с Гого е и от каста му Рори мисля, че беше. Много добър казаха че е, жалко че не отговаря на сценария. Дано има шанс в следващия сезон. От всеки трениращ приятел на Гого имам силни очаквания .😉😁

А изгубеняците са много готини на снимката. Радвам се ,че изглеждат толкова добре. Рълев 2 особено ми е като нов човек.😃

# 2 484
  • Sunshine state
Аз едва го познах дори. Много са се променили на това чистилище. Само Никол си е същата. Вече и аз започвам сериозно да де съмнявам дали не я захранват специално.
Днес много ме издразни какви физиономии прави Дунев като нападаха Моника - един самодоволен, подсмихва се.. Ами хич не му харесва и аз лично ако бях, щях да му лепна една номинация другия път, пък ако ще да се лишим от силен играч,все ще ни докарат някого или ще ни разпаднат.

# 2 485
Дясната ръка. Сякаш я притисна в железата под мрежата.
Гадове. Продукцията.

Няма железа под мрежата, които да опират в нея. Просто  притисна ръката с тялото си при удара на люлката в земята. Малшанс но и липса на двигателна култура.

# 2 486
  • Sunshine state
А Димо не спираше да повтаря колко хора се били контузили, да внимавали, как не го беше срам не знам. Ок, съгласна съм, че трябва играчите да внимават, но тия игри са просто жестоки, а и ги държат гладни по сума време. Чудя се на акъла на тоя дето е мислил тия "изтезания", имам чувството, че е някой садист. Нищо чудно, че само професионални спортисти биха се справили, то аз не виждам как някой обикновен човек в добра форма и спортуващ редовно би преодолял подобни препятствия. По-кротко предлагам да го дават. Какво им имаше на игрите от първи сезон? Бяха по-нормални с изключения на едната, в която скачаха на някакво тънко наредено сено и се изпотрепаха.

# 2 487
  • Другата България
И се започват сметките за резиденцията...Ъф Корс.
Чака ги, ясно е. Тоя човек охранване иска.

Без да съм дочела другите коментари, но как ще ги чака резиденция, след като Мартин спонсора само веднъж ще мине през реката, а после му е гарантирано да е в резиденцията?
Твои думи бяха, че Елвиса няма да е на реката, а после, че ще е само веднъж и после все на резиденцията...
Комплимент за мен е, че помниш такива неща. Но явно не помниш добре. Blush Не съм казвала, че ще е все на резиденция, а че няма да е на реката изобщо. Дори имах бас със съфорумка по повода, който загубих. И си признах грешката. Всъщност, харесва ми да правя предположения, гледайки шоуто, и на база прочетено в нета, в случая за Мартин - че обича лукса. Не задължавам никой да е съгласен с мен, тъй че не ме приемай толкова сериозно. Друг е въпроса, че и други момичета предположиха същото. А за амазонките ще видим в понеделник, възможно е пак да съм сгрешила. Което няма да ме накара да си разплета чорапите, все пак това е само шоу. Blush

# 2 488
  • София
Виолета като Круела де Вил

Мастагарков и сие слушат малкото Вики

Рълев светкавицата

Арката на смъртта...

# 2 489
Искам Теди да се спаси!
Тя е най-добрата жена на сезона!
Но не е име, интригантка , не прави сеири и драми и като нищо ще я сготвят!

А аз мисля, че Дени точно на тази игра щеше да отвее всички, дори и Момчил.

Общи условия

Активация на акаунт