💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 082
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Морунов и в лоша форма пак е по-добър от по-младия и подготвен.
Вижте изкачването на единия за плочките и на другия.
Морунов си е действащ пожарникар, те имат страхотно кардио.

# 2 686
А ето, опъна както трябва въжето и за секунда намери предмета.

# 2 687
  • Стара Загора
Днес се учудих, че в Нова имаше интервю с Морунов ПРЕДИ битката. Досега не си спомням друг подобен случай. Каза, че са му се обадили "от днес за утре" и не се е подготвил.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 08:58 от wanconboy

# 2 688
Колко пък требе да си тъп да не оцелиш комбинацията! И да не си наясно, че трябва да ги опъваш тия въжета! ???
Или продукцията просто е поканила бившите, кой се съгласил за догодина, съгласил и просто ги разкарват по терена, че уж са си заслужили!

# 2 689
Морунов ми прилича на Били Зейн от Мумията.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 09:19 от victoria vassileva

# 2 690
  • Другата България
Дяволо, Гого им е отказал.
Значи може. Продължавам да не го вярвам това с обаждането в последния момент.
Не, че лъжеш, но...разбираш какво имам предвид.

# 2 691
  • София
Морунов трябва да затвори сега при тази си стрелба. Че Венци е много точен.
На Морунов му трябват 80 точки. 4 х 20 или едно 50 и после е лесно вече.

320 на 270 за Морунов, но с 1 стрелба повече.

# 2 692
Морунов ми прилича на Били Зейн от Титаник или Мумията.
В Титаник Били Зейн имаше чак и папийонка понякога, та може би Мумията! Ма беше по-стегнатичък😂
Аз лично не намирам много прилика, но въпрос на субективизъм😉

# 2 693
  • София
Не съм казал, че е задължително. В смисъл обаждат им се, ако откажат звънят на друг. Не е задължително. Можеш да им откажеш.
Ако Фифо им беше отказал нали не си мислите, че няма да го викнат в Ол Старс... Simple Smile

# 2 694
  • Другата България
За мен играта е ясна - както повечето от нас предположиха, Морунов ще победи.
И тази интрига отпадна.
Малко офф - едни охранени Изгубени. Съвсем различни от това, което са сега.

Не съм казал, че е задължително. В смисъл обаждат им се, ако откажат звънят на друг. Не е задължително. Можеш да им откажеш.
Ако Фифо им беше отказал нали не си мислите, че няма да го викнат в Ол Старс... Simple Smile
Е, това вече звучи различно. Blush
Аз мисля, че и Гого ще поканят.

# 2 695
Браво на Венци, много точен. Малко му куца плАването и адреналина му играе лоша шега, ама аз лично искам да го гледам с сезон 6. Естествено си стискам палци на Морунката, но добър противник са му избрали. За мен всички претенденти от съботните битки до тук трябва да влезнат в следващия сезон, заслужиха си го.За Пенелова, вече почти всички сме единодушни, а Теодор го гледах в Чакалкастът много подготвен ми се стори, фен е.Сега и Венци не е с лошо представяне. А на Калоян му секнаха амбицията не само с играта , ами и с противника. Дано да ги извикат за следващия сезон всичките. Ама за сега даваааай Морунка.😃

# 2 696
Браво на Морунката

# 2 697
  • София
Браво на Морунов. Голям симпатяга е.

# 2 698
Дали изобщо ще видим загуба на ветеран? Става скучно само новаците да падат

# 2 699
Спомням си навремето (как звучи само) в подобна игра Наско от първи сезон победи Георги от Ямбол. Ако не опънеш въжетата добре или объркаш символ нямаш шанс.

Много жалко, че Гого няма да участва, фенките му щяхме да взривим темата и рейтинга на Нова.

П.п. Аз пък гледам със закъснение и си мисля,че Морунов ще падне. Само не знам сега това вече съм го прочела някъде, спойлер ли е, звездите ми го говорят или така предричам.Joy

Общи условия

Активация на акаунт