Facebook / Фейсбук – 7

• 42 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Коя стара? Аз не съм си сменяла паролата.

# 436
Не става, как да поискам нов код?

# 437
Аз натиснах за смчна на паролата и сега какво? Не ще да я смени... иначе праща код на мейла.
И аз така обаче код така и не получих ??!!

# 438
Брей и аз като много други реших, че ми е хакнат профила. Три кода за промяна на паролата получих, но изобщо не можеше да се отвори страницата, за да ги въведа. Колабира Метата, но си беше добре за час почивка.

# 439
При мен все още не се получава. Fearful На всичкото отгоре ми пишат, че съм станала досадна в опитите. Май ще оставя за утре. Joy

# 440
Аз не знам как, но успях да вляза.
Успях да отворя месинджър, от там през една от групите се опитах да вляза в профила във фейсбук на един от членовете, отвори ми някакви менюта в страница от браузъра ми и от там вече не знам ...цъках, цъках, следвах някакави стъпки и успях.
Понеже повече от един час опитвах да вляза и от телефона и от компа, Фейсбука ми е пълен с известия, че съм се опитвала да вляза от друго устройство и да потвърдя дали съм била аз.

# 441
Вероятно имат проблем, защо не изчакате с тази смяна на пароли?

# 442
Вероятно имат проблем, защо не изчакате с тази смяна на пароли?

На мен не ми е искало смяна на парола, а искаше да ми изпраща кодове, за да потвърдя, че съм аз.Код така и не получих нито на телефона, нито в уатсап.
Като нищо посред нощ ще ми се разпищи телефона и ще ги получа наведнъж.

# 443
Успях да отворя месинджър, от там през една от групите се опитах да вляза в профила във фейсбук на един от членовете
Влезе в чужд профил? Да не би някой друг от групата да е влизал в твоя профил затова да пита ти ли си?

# 444
Не съм влизала В чуждия профил/акаунт, а на страницата на човека във фейсбук. В месинджър има опция да видиш на човека профила във фейсбук.

# 445
  • Deutschland
Влизам през Опера браузър, през приложението не. Нито кодове праща, нищо. Дотегна ми.

# 446
Инсталирах и влязох без проблем, само код ми прати, парола не съм сменяла.

# 447
Може да проработи утре. Предния път като имаха проблем продължи 6 часа.

# 448
Аз в Месинджър няма как да вляза, защото директно ми дава, че трябва да се логна в профила си !!

# 449
Оф, идвам да питам какво да правя, то било масово ошашавяне...
Ами аз се оказах някак си логната в телефона си, но през браузър няма влизане. От 4 пароли, които сменях, защото не ги приемаше постоянно, сега не знам коя е вярната!
Имам два имейла в профила и съответно като поискам код, ми праща на всеки имейл код, и тези кодове са различни. Който и от двата да въведа, не били верни. Егати кашата стана!

Общи условия

Активация на акаунт