На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 74 610
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Берлин
Аз пък не съм попадала на такъв с платен или празен мини бар, но не в Бг. Записах се в темата още при създаването й с надежда, че най-накрая има промяна и ще почивам отново в Бг. Няма шанс.

# 631
  • на село
И аз така се записах в темата, че съм и запазила един ОИ за края на август с внука в Белведере Приморско и това с водата ме разби. До сега съм ходила все в Турция на ОИ и това, че няма бутилирана вода из хотела ми е странно, а хавлии за плаж дали има Confused
Абе, не съм мн претенциозна, ще го преживея, ама все пак цената ми е като на турското море.

# 632
Настаняването в Сънрайз Ол Суит е от 15ч. Започва със следобедна закуска и завършва със закуска, което е тъпо.Тия тарикатлъци на някои хотели въобще не са добри.
Миналата година бяхме там около 14 ч, веднага ни дадоха ключ от апартамента, сложиха ни гривните и ни поканиха да обядваме.

# 633
  • В.Търново
И аз така се записах в темата, че съм и запазила един ОИ за края на август с внука в Белведере Приморско и това с водата ме разби. До сега съм ходила все в Турция на ОИ и това, че няма бутилирана вода из хотела ми е странно, а хавлии за плаж дали има Confused
Абе, не съм мн претенциозна, ще го преживея, ама все пак цената ми е като на турското море.
Белведере е сравнително нов хотел, но изхранването не е разообразно. Щом сте ходили все в Турция няма да Ви впечатли храната.

А за храната в Тиарата ще видя колко е уауууу. Ходим по ол инклузиви от 2010г. Като само 2016г бяхме на хотел с нощувка.Имам база за сравнение някаква. Щом мен ме притеснява Тиара Бийч.... не мисля, че храната е супер. А това доста ме тревожи. ние много държим на изхранването.

# 634
Здравейте. Пиша с надежда,ако някой е посещавал хотел Синева парк в Свети Влас да сподели мнение.Плюсове и минуси.Никога не съм посещавала този курорт и тази година се навих за там.Разбира се цената не е без значение ,имено за това се спряхме на това място.Ще се радвам на каквато и да е скорошна информация.

# 635
А на плаж като ходите, не си ли купувате вода? Все пак едно бутилче от 500мл не е достатъчно, а в минибара 1.5л не може да се набута.

Аз в хотел в нищото не бих резервирала. Винаги проучвам къде е магазина до хотела. Я цигари, я кърпички ще се наложи да се купи...

В Тиарата гладни няма да останете, защо се притесняваш, Русалка? Simple Smile

Хавлиите са с депозит 40 лв. Аз не знам перат ли ги всеки път, та си бяхме с нашите. Но ние не сме и лежали по басейна, на пързалките се пускахме, в басейна плувахме..не сме стояли с часове де..

# 636
Не съм съгласна с последното мнение, и без опит може да имаш критерии и да не казваш "браво" на всичко, което получаваш, ако не ти отговаря на очакванията. Плащам си, не ми го подаряват.

От опит мога да кажа , че без опит съм казвала браво на посредствени хотели Sweat Smile
След време съм намирала същата категория и цена на много по-добро ниво  и съм се чудила какво съм харесала на предишния .

# 637
  • тук-там
Някой върнал се от Еврика в Сл. бряг? Да сподели, моля... Най-вече за водата в детския басейн, че миналата година беше студена. Барът на плажа предполагам работи...

# 638

А за храната в Тиарата ще видя колко е уауууу. Ходим по ол инклузиви от 2010г. Като само 2016г бяхме на хотел с нощувка.Имам база за сравнение някаква. Щом мен ме притеснява Тиара Бийч.... не мисля, че храната е супер. А това доста ме тревожи. ние много държим на изхранването.
Не е уау, но например е над Ариана - Китен, в който беше една година. Така че споко.

# 639
  • В.Търново

В Тиарата гладни няма да останете, защо се притесняваш, Русалка? Simple Smile

Ей това ме притеснява. Не искам просто гладни да не останем.  Sad

storm76, в Арианата два пъти сме ходили. Бих отишла и трети път. Simple Smile

# 640
Не те разбирам..а какво очакваш от храната?
На ъгъла пред хотела има хот дог на 8 лв, чуден според синко Simple Smile

# 641
  • В.Търново
Не те разбирам..а какво очакваш от храната?
На ъгъла пред хотела има хот дог на 8 лв, чуден според синко Simple Smile
Да има разнообразие, да не ми предлагат 3-4 тави манджи само. Точно казвам, че на сухо мога и на квартира. Обаче така ядем често и вкъщи, заради работния ми график, поне на морето да е като хората. Grinning
Спомням си, че като бяхме в Албена през пандемията в хотел Боряна даваха пилешко кавърма, пилешко със сметана, пилешко с гъби, такива подобни.Всеки ден пилешко. Бяхме започнали да кудкудякаме. Grinning

# 642
А, имаше готвено...някво руло месно със сосче, свенско печено, броколи със сметана и др.такива..
Е, боб яхния и мусака нямаше Grinning
За колко дена сте...като ги извъртите по веднъж ястията, и то свършило...
Моето дете като Яде основно картофи..в едната чиния пържени турил, в другата печени, и краставици и маслини, и от наденичката само гризне веднъж, и я остави...и набива компир само Joy...ма аз си го знам, за това и не съм го водила на ОИ до сега...

Не знам, не съм критерий...после ще кажеш. Аз мисля че доволна ще останеш...

# 643
  • В.Търново
А, имаше готвено...някво руло месно със сосче, свенско печено, броколи със сметана и др.такива..
Е, боб яхния и мусака нямаше Grinning
За колко дена сте...като ги извъртите по веднъж ястията, и то свършило...
Моето дете като Яде основно картофи..в едната чиния пържени турил, в другата печени, и краставици и маслини, и от наденичката само гризне веднъж, и я остави...и набива компир само Joy...ма аз си го знам, за това и не съм го водила на ОИ до сега...

Не знам, не съм критерий...после ще кажеш. Аз мисля че доволна ще останеш...
Е, за манджите образно казах. Grinning

# 644
А на плаж като ходите, не си ли купувате вода? Все пак едно бутилче от 500мл не е достатъчно, а в минибара 1.5л не може да се набута.

В Мирамар Обзор всеки ден оставяха 1.5л вода в стаята извън хладилника, макар че и в хладилника са оставяли. До плажа имаше хладилник с 0.3 бутилчици вода. Това много ме впечатли, точно защото и на мен вода много ми е липсвала в иначе All incl хотели.

Имам и минуси за хотела, но конкретно се включвам по темата с водата

Общи условия

Активация на акаунт