Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 329
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 1 020
Така излиза в КК, за първи път да хвана часа, че все го изтървам или забравям. Явно затова сега дава бъг щото съм на време в сайта 🤣
И аз така.От месец не успявам да играя,пък днес-бъг😠

# 1 021
  • София
това са наградите на Кока-кола апп петък
купих за чорапи и престилка с чанта
за сак  излезе празната бутилка

# 1 022
  • Русе
Кола и при мен е така, но като гледам наградите ..Не съжалявам.
Играта на Кола и Била свърши ли? Не я откривам нещо, а днес купих..😀😀😀

# 1 023
Кола и при мен е така, но като гледам наградите ..Не съжалявам.
Играта на Кола и Била свърши ли? Не я откривам нещо, а днес купих..😀😀😀
Е как ще е свършила, тя тамън започна Simple Smile https://coca-cola.promo/campaigns/18

При мен Колата изобщо не зареди, до последно проверявах, но нищо.

# 1 024
Преди малко получих мейл от КК, че печеля ваучер за Озон, много странно и много радостно. Вероятно актуализират списъците, защото вчера ме нямаше.

# 1 025
Здравейте. Всички ли си получихте тениските от Загорка? Аз не....
И за теста на Daosin преди 4 дни дойде мейл, че до 2 работни дни ще получим повече информация как ще получим продукта, къде и кога да напишем рецензия, но мейл не е идвал.

# 1 026
В кока кола упорито не ми върви мрън,мрън….

# 1 027
  • Сливен
И аз все още чакам тениската от Загорка..

# 1 028
И за теста на Daosin преди 4 дни дойде мейл, че до 2 работни дни ще получим повече информация как ще получим продукта, къде и кога да напишем рецензия, но мейл не е идвал.

Дойде имейл с инструкции да се напише ревю в сайта на софармаси като получим продукта.
7 работни дни пише доставка.
Ревюто е задължително.
Пише, че няма да имаме право да участваме в техни кампании ако не оставим ревю.

# 1 029

За теста - получих втори мейл на 25.10.2023. Мога да ви го препратя, ако желаете.

marinadp, за 3 месеца, не е "до живот" Wink
Цитат
Ако не изпратите отзив до 12. 11. 2023, губите възможността да тествате продукти безплатно за три месеца.

# 1 030
Може ли да го препратите и на мен? Изтеглили са майка ми, но няма втори мейл.

# 1 031
  • София
Сикрет,честито за паричната награда,все така да ти върви,поне не се налага да пиеш бира,кола,уиски или да нагъваш Милка😉
Аз съм теглила два пъти,но малки суми и то само от бонус игри,но съм доволна.Като цяло участвам без покупка.
Днес ме зарадваха от Бг.радио и играта им с Шел,сипах на джипката 50 лева.Ето и награди от последната седмица:

Коледни пижамки за мен и детето плюс тениска за него.

Бусче от Ивеко/ФБ

# 1 032
  • Сливен
Благодаря emli и честито и за твоите награди. И при мен беше така-от бонус игра/и,но както видя на снимката доста изненадана и доволна останах.
За Милка и разни уискита, шоколади и бонбони - отдавна съм ги отписала.Не веднъж съм писала, че в игрите с покупка участвам, само ако консумираме/използваме даденият продукт. Не виждам смисъл от това, да се купуват неща, които не се използват/консумират и само заемат място,и се дават излишни пари за тях. За бира си се включвам, все пак си  я консумираме. И както съм писала много пъти - участвам в игрите, най-много с 1 или 2 бележки.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:07 от сикрет

# 1 033
# 1 034
А каква е играта на Кока Кола с наградите от Озон, че явно съм я изтървала?

Общи условия

Активация на акаунт