Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 092
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пробвай Virgin river, Sweet Magnolias, Partner track.

Аз сега гледам My life with the Walter boys, въпреки че съм лелче, много харесвам тийн драма сериали 😁

# 541
  • Галифрей
Честита Нова Година на всички!!! Нека 2024 бъде успешна и мирна! 🍾🎉❤🎊

# 542
  • София
ЧНГ! Simple Smile

Тази вечер по Диема пускат Йелоустоун с Кевин Костнър (всяка вечер от 21:00 ч. от понеделник до петък, без събота и неделя). Ако някой случайно е изпуснал този велик сериал да не повтаря отново тази грешка. Simple Smile
Имаме си и тема дори за вселената на Йелоустоун.

# 543
За тези , които гледахте Берлин имахте ри проблем със субтитрите от субс унакс. Тетря ги но ми изписва , че файла е повреден или е друг формат . Бих се радвалаа ако някой ги има да ми ги препрати .

# 544
Здравейте, и честита нова година.
Моля за сериал, дублиран, неангажиращ. И съответно от къде да го сваля. Благодаря

# 545
Трябва да кажа, че зомби (и други чудовища) не е обичайният ми тип сериал за гледане. Преминаването от фантастика/фентъзи  до това беше толкова голям скок, че ме удари с камшик, но се отклоних. Последните месеци са толкова сбъркани, че наистина имам нужда точно от това.
The Walking Dead ще бъде ли най-добрия сериал, който някога съм гледала. Не. Има ли новаторски сюжет? Не знам.Все пак чакам свободното си време, за да мога да гледам как ще се разплете историята.

# 546
Аз гк зарязах и си пуснах True blood, но ХБО има проблем с някои епизоди и ме хвана яд.
Явно съм вампирка Joy

# 547
  • София
Да, имат проблем с доста заглавия. Аз им писах и обясниха, че проблемът бил генерален технически и уж работели... Видях на места коментари за същия проблем от средата на декември.

Тъкмо стигнат до втори сезон на CB Strike и на следващия епизод... 0..
Но на телефона ми тръгват. Grinning

# 548
Ох, аз съм забравила доста неща от сюжета, а сега като гледам на дупки, е като пъзел Joy
Но ако го гледах за първи път щях да съм абсолютно бясна

# 549
Ерик Нортман е единственият вампир, който нямам нищо против да дойде и да ми изпие кръвчицата Blush

# 550
Изгледах тези дни вторите сеозни на Julia и The Gilded Age, добре ми дойдоха..

Моля за сериал, дублиран, неангажиращ. И съответно от къде да го сваля. Благодаря
Ако нямаш опит със сваляне + субтитри по-добре пробвай в някой от сайтовете за онлайн гледане. Там и ще можеш да си избереш по-лесно..

# 551

Ghost - добра комедия. В зелка ги има с бг субтитри. В момента качват втори сезон.

# 552
  • Вестерос
Aз и преди съм писала, че следях доста Ходещите, но около 3,4 сезона преди края ги зарязах, едно и също, доскуча ми. Писала съм и преди за това.

А Истинска кръв много я харесвам, гледах я като излизаше.

# 553
  • София
А мен ми се гледа фентъзи, ама няма. Нещо по-старо, което съм пропуснала, да препоръчате?

# 554
  • София
За мен, The Walking Dedad е сред най-великите сериали в историята и един от най, най-успешните такива.
И също така ми е в моя вечен топ 5 от всички жанрове. Simple Smile Да не кажа и топ 3...

Общи условия

Активация на акаунт