Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 070
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Приключих с Убийство на Края на Света.
Като цяло добър сериал, но можеха малко да му ускорят действието. Вместо 7 да са 6 епизода. Имаше излишно разтакаване с флашбеците.  Но не бих го гледал 2-ри път.

# 601
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Приключих първо сезон на DeadWind.
История с потенциал,но неуспешно реализирана и детайлно много недоизпипана.В даден момент го гледах като комедия. Съпруга ми е на същото мнение.
След стотици крими/мистери сериали,които съм изгледала,на този бих му дала 5/10.
Започвам сезон 2 сега с надеждата да е много по-успешен от първия.
Като плюс бих казала -главната героиня е безумно красива и играе добре. Подбрали са й добър партньор и двойката актьори си подхождат много добре.

За първи път срещам сериал ,в който
Скрит текст:
съпруга не се разследва първи и в който патолозите дори не могат да определят ориентировъчен час на смърта(била покрита с някаква субстаниция,който никой не сметна за редно да обясни,да не говорим,че дори не се спомена как жертвата е убита?). Какъв ти час,дори деня не можаха да нацелят лол Ако труп е покрит със субстанция, то това ще го запази в по-пресен вид,тоест при аутопсията ще покаже,че е умряла по-късно,отколкото е в действителност. А те казаха,че е умряла събота,а тя е умряла в неделя.
Жертвата бременна в 4ти месец,което се разбира след като детектива запозодира нещо и се прави нова аутопсия. Без думи съм. Laughing

Все основна информация,която тр да се даде на зрителите.
Отделно,изключително много герои и следи. Детективите от нищото се озовават на точните места,без логика и без да е обяснено как и защо.
Главната героиня пълен провал като родител,захвърлила непълнолетните си деца на произвола на съдбата (може пък такава да им е финската култура,знам ли). И най- накрая ги прави двете в Германия (при кой?),дъщерята  проблемна тийн и психично нестабилна и син на има,няма 8-9г.)
А убиеца - заподозрях го още в еп 2,но не знаех по каква линия я е убил. Градинар и погребана ритуално жена,покрита с цветя - елементарно.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 18:30 от Adoralova

# 602
Здравейте, отскоро чета този форум и сега реших да се присъединя. Искам да Ви споделя, че един от сериалите, които винаги с интерес гледам -  "Новите съседи", от 12-ти януари по BTV Comedy ще бъдат излъчени премиерно всички епизоди от 13-ти сезон, а след това ще излъчат и премиерният 14-ти сезон на сериала.

# 603
  • София
Преди малко завърших Drops of God и съм възхитена.
Прекрасен сериал! История за виното, хората, връзките,
приятелствата, предателствата. История, която снове между
Франция и Япония. История, която се разказва на френски,
японски, английски и малко италиански.
П.П. Пригответе си хубаво вино, защото задължително ще
Ви се допие, докато гледате. Smile Wine Glass

# 604
Изгледах и последния 6 сезон на "The Crown". Препоръчвам го горещо !
Винаги съм следяла кралското семейство и техните драми там, но специално гледах филма заради първи сезон с Мат Смит ❤️.
Конкретно искам да ви кажа, че кралица Елизабет и принц дървен философ Филип ми станаха още по-симпатични.

# 605
  • Бургас
Sophia L. къде го гледа сериала?
И знаете ли Apple TV има ли български субтитри?

# 606
  • София
Има го в Замунда с бг субтитри.

# 607
И знаете ли Apple TV има ли български субтитри?

Има.

# 608
  • София
Sophia L. къде го гледа сериала?

Свалих Drops of God от z@munda. net.

# 609
# 610
  • Вестерос
Излязъл ли е?

# 611
Да, Тиф! Вчера изгледах три серии. Третата беше много сладка. Показваха как са се запознали Елайза и Уил. Много е чаровен този човек...ех...

# 612
  • Бургас
Дано в този сезон Уил да присъства във всички епизоди, защото в 3-ти го нямаше в 2-3 епизода (подозирам, че е заради участието му в много нашумял филм). Беше малко странно да гледам само нея.

# 613
  • Варна
Дано този сезон най накрая се съберат Елайза и Уил.

# 614
Изгледах го Miss Scarlet & the Duke 4. До 4 серия е супер. Дори има
Скрит текст:
първата им истинска целувка и обяснение в любов
и после... последните две серии, надявам се сезона да има поне още една-две, защото Ирене излезе пророк.
Много харесвам Уил/ Стюърт. Актьорът има за мен поне голяма харизма. Гледала съм и интервюта с него. Голям чаровник е, харесва ми усмивката и смехът му.
Скрит текст:
Някак си без него не е същото  сериалчето. Аз се надявам накрая да се съберат и да работят заедно. Признавам обаче, че ми беше много мило да видя началото на тяхната история като тийнейджъри, а и после.
Но сериалчето е доста приятно и наистина се надявам да има поне още една-две серии иначе ще съм разочарована.
Гледам и новият сезон на Мърдок. Като цяло не е като началните сезони, гледам и забравям, а дори го ползвам за фон.
Отец Браун също излезе с нов сезон, но още не съм гледала. Липсват ми Мисис М и лейди Фелиша
http://seasonvar.ru/serial-39037-Otetc_Braun_2013-11-season.html

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 17:52 от eovin***

Общи условия

Активация на акаунт