💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 237
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 870
Радо явно си е по затворен. Зарадва се на брат си пак в негов стил-спокойно

# 871
  • София
Радо бил егоистичен и затова номинира на база игри 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 872
  • София
Рълев пак разсъждава с няколко крачки напред, не е останало незабелязано завръщането на Виктория 1.0.

# 873
  • София
Утре ще е интересна играта, даже забавна..

# 874
Момичета и момчета, някой дали може да ми обясни тези думи на Момчи, след като Мартин му каза за крака.

# 875
Рълев пак разсъждава с няколко крачки напред, не е останало незабелязано завръщането на Виктория 1.0.
Но Виктория не прати никого. Това ще бъде и добър довод да я пратят там - можеш да си купиш връщането.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 23:26 от Не се сърди, човече

# 876
Доволна съм. Първата ми теория за великолепнага петица +Ц се сбъдна. Викинга е на камънака. Второта е в ход ,а тя е за отстраняване на силните и разчистване пътя на победителя. Кой ли е той? Цецо върви към в къки с смели снъпки със дигурност сценаристите -букмейкъри ще наледят и любимеца Момчил. Разбира се в ро късен етап. Само гледайте как Цвети ще надживее Момчи. Това е само моя теория , че рак ще се почне с любимата дума-спооооййййлеееерр..

# 877
Мишо обяснява как чувствал, че брат му го искал, а 5 минути преди това синхрон на Радо как точно тази седмица не се е сетил за него Grinning
Много различни тези братя.
,колкото единият е емоционален,толкова другият е обран.

# 878
  • София
Но Виктория не прати никого. Това ще бъде и добър довод да я пратят там - можеш да си купиш връщането.
Вярно, че не прати, ако се сетят за този контрааргумент, значи все пак има шанс да пратят точно Цвети.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 23:27 от Не се сърди, човече

# 879
Къде видяхте Мартин да се подиграва на Калоян докато разказва, че му е било лошо? Никаква подигравка или злорадстване не видях аз.
аз тъкмо преразказвах епизода в къщи и честно не разказах по-различно! Може би имаше "детето"! От друга страна, Калоян не знае какво се казва в с. Старейшиново! Чу каквото и ние пред Димо и това ще му е материала за размисъл! Ако оцелее/ят до после, ще си ги нищят кой, как, какво казал!

# 880
  • Дубай
Мисля, че ще пратят някой в помощ на Цецо, моля, че да видя физиономията на стрина Пена... Много е злобна

# 881
  • Варна
Видя ли се в анонсите кой липсва от червените? Калоян и Крум си бяха там нали?

# 882
Вярно, че не прати, ако се сетят за този контрааргумент, значи все пак има шанс да пратят точно Цвети.

За мен няма да рискуват да си развалят отношенията с Крум, а може да захранят Цвети с информация да бъде изгонен Цецо и да й кажат, че срещу Виолета и Никол има най-голям шанс. Което само по себе си ще направи глупаво пращането й, защото връщането й с битка задължително я кара да метне някой от тях. Не знам дали имат победен ход.

За Цецо спасение няма. Няма човек, когото да пратят и да предпочете него на битка пред Виолета и Никол, мисля че няма смисъл дори да се преструваме, че има повече от 24 часа още от него.

# 883
  • Дубай
Видя ли се в анонсите кой липсва от червените? Калоян и Крум си бяха там нали?
Дани май не се виждаше

# 884
  • Другата България
Цецо с какво е съгрешил , че продукцията всячески се опитва да го разкара ?
С голямата си уста. Тупарев не харесва това. Bowtie
Или мълчиш, или гориш.

В случая Цецо ще го изгонят две жени, не една, а две. Това ще е официалната версия, естествено, те ни подготвиха за нея. Хак да му е!

Явно нещо проспах , но какво толкова е казал ?
Тук Дяволчето писа, че е имал много претенции и към продукцията, и към участниците. Честно казано не си спомням какво точно беше, а няма как да го намеря, че много се пише, дано пак го спомене той. А по принцип всеки с претенции, независимо от какво естество, се отстрелва по подобаващ начин. А ако и наистина Цвети замине към чистилището, значи жените, които ще го изпратят към вкъщи ще са не две, а цели три. Точно, любим Тупаревски похват - Цецо подценяваше жените, от жени ще си тръгне, елиминиран от жени. Тупаревска класика.

Общи условия

Активация на акаунт