💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 650
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 920
Никол не може да се сравнява дори с Мани. Ноо Анна-Мария ли беше оперната певица на финала на сезон 1, тя може да ѝ е конкуренция.... по безсмислено участие и заемане на място на стойностен играч.

# 1 921
  • Дубай
Никол е сладко момиче, но не е за игрите... Не я бива и това е факт...

# 1 922
Щом Цецо е толкова комплексен и велик играч, защо не успя да победи в битката или поне да падне след Виолета. Ако не беше паднал втори, можеше да издрапа, номинирайки Никол и решавайки накрая тя да си ходи. Не просто не успя да победи на битка, но не успя да вземе и второто място, което можеше да го спаси на съвета. Та, не знам масата от хора колко му се връзва на патосните изявления, но си мисля, че не е достатъчно добър играч и отпадна съвсем заслужено. 🤷🏼‍♀️ Ако не друго, то поне социално можеше да опита да играе по-адекватно, а не да се набива в очите на всички и после да се чуди защо го гонят. Но в случая отпадна след битка и след съвет - два пъти си изпусна шанса за оставане, като в единия случай неговите велики физически качества явно не бяха достатъчни.
 Това, което мен ме озадачи повече е, че когато Виктория влезе със 100-те гроша, тя не трябваше да праща никого на Чистилището, докато Цвети явно има това право
Как очаквате Цецо, като най-тежък от всички   , да беше държал повече от по-леките. Мислете малко,  като ги пишете тея коментари Joy

# 1 923
Ами... Не смятам, че Мишо е бил най-лек например, но успя да спечели😃

Как очаквате Цецо, като най-тежък от всички   , да беше държал повече от по-леките. Мислете малко,  като ги пишете тея коментари Joy
[/quote]

# 1 924
Цецо не можа да вземе второто място,защото е тежък(поне 10-15кг над Мишо) и това може би е единствената игра,с която Продукцията можеха да го съборят.
Още повече,че той вече я е играл и е отпаднал сравнително рано(ако помня добре).
Абсолютно целенасочено Цецо беше изгоден и не от жените,а от екипа на предаването.

Тъжно ми е,че такъв хубав формат бива продуциран от едни нещастници и лъжци като Тупарев и компания.
Представете си ИВ в ръцете на честни продуценти . .Pensive

# 1 925
  • София
Момчил отива при сините след разпадането на Амазонките 😉
То така или иначе би трябвало разпадането на третото племе да е в осмата седмица, та не е много далече.

# 1 926
  • София
Край! След днешната прожекция,аз започвам да гледам това предаване като сериал.
То бива,бива,но такава липса на правила...
Единствено думите на Ралица ме накараха да се почувствам замислена-Цецо,ти напускаш завинаги племето на изгубените ?!

# 1 927
  • София
Ни нападайте така жестоко Николчето..то че не става-не става, че не й е мястото там-така е..Обаче е изгубила майка си и може би я държат за да я лансират по някакъв техен си начин..тя няма вина, че не я гонят..Продуцентите са за бой ..

Дано някакси върнат Цецо!

# 1 928
Аз съм потресена. То се виждаше, че му търсят цаката на Цецо, но това, на което станахме свидетели е безобразна подигравка със зрителите, освен с играчите.
Не знам как все още има хора, които са съгласни да участват в това предаване, в което има всичко друго, но не и честни правила за всички. Дъно.

# 1 929
Ни нападайте така жестоко Николчето..то че не става-не става, че не й е мястото там-така е..Обаче е изгубила майка си и може би я държат за да я лансират по някакъв техен си начин..тя няма вина, че не я гонят..Продуцентите са за бой ..

Дано някакси върнат Цецо!

Това не е благотворително предаване, че да я дундуркат тази лигла. Като не ставаш за нищо си аут.

# 1 930
  • София
То така или иначе би трябвало разпадането на третото племе да е в осмата седмица, та не е много далече.

Коя седмица е сега?

Моля се на всички богове да не гледам Виолета  пак в играта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 931
  • София

Коя седмица е сега?

Моля се на всички богове да не гледам Виолета  пак в играта Stuck Out Tongue Winking Eye
Шеста седмица гледахме сега.
Относно Виолета, можеш да си мечтаеш.

# 1 932
  • Другата България
Това спойлер ли е?

# 1 933
  • Дубай
Никол има кой да я лансира, че то по тази логика има деца пълни сираци, но за тях никой не хае...

# 1 934
Много ме е яд за Цецо, наистина ми доставяше удоволствие да го гледам на арената, а продукцията го извози.

Общи условия

Активация на акаунт