💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 650
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 310
Дени не я мисля, даже за нея излезе много добре, защото ще спечели лесни грошове сега - за черни дни Simple Smile

# 2 311
  • BG-DE
Харесвам Дени откакто онова зло майка й я няма, изобщо, според мен е голяма грешка да влизат семейно, така човек не си показва потенциала като все мисли и за другия. Дано догодина сезонът не е "Мама, татко и аз" 😂😂😂

# 2 312
Браво на Мартин и Рълев. Стискам палци на Дени.
Даниел, аривидерчи.

Гатьо шампион!

# 2 313
  • Другата България
Дали още от тази арена са започнали да прехвърчат искри между Рълев и Дени? Ако има истина в онова за нещо между тях?

# 2 314
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мартин продължава, и продължава да ме изненадва приятно. Ако не беше избухването и епитетите срещу Моника щеше да се нареди в любимците ми. Много по-достоен и голям мъж излезе от "мъжката дума Мастагарков" и олимпиеца Дунев. Последните двама са ми много анти.

# 2 315
Дани срещу Дени

# 2 316
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никаква изненада, точно както очаквах. Даниел не може да напасне няколко кубчета с форми и цвят, на логическа задача не го виждах изобщо. Добре че щеше да бие Рълев, смях в залата. Joy
Хайде сега и Денислава да се справи. Тя пък защо не гласува различно на съвета, като имаше възможност, не разбрах. Но после омрънка света, че Мастагарков бил мишка. Той не че не е, ама имаше начин да го отиграят така, че само мъже да отидат на битката. Хубаво поне, че този път за разнообразие беше леко равностойна игра заради жилетките.

# 2 317
  • София
Цвети този смут в племето го внесе ти, миличка.
Започна така с клюките за Цецо и после като цветарка ходи от единия лагер в другия.

# 2 318
Мартин се оказа доста добър играч. Предната битка с плочките остана последен, печелил си е битка, а сега и тази.

# 2 319
За мен Мартин знаеше каква ще е битката и затова така смело се самопредложи за номинация.
По-скоро Мастагарков е знаел и понеже го няма много по пъзелите, тактично се ската! 😂😂😂

# 2 320
  • Другата България
Малко офф. От ИГ на Фифо.
📸 Снимката е направена точно ден след като Цецо се прибра от
⚔️ Игри на волята ⚔️
и нямаше търпение да влезне отново в залата по кросфит.
🤳Когато ден по-рано ми звънна телефона и видях името му, първото нещо, което си помислих беше “Oh sh*t” и осъзнах, че нещо не се е получило както трябва.
✊🏽 Тренировките не спират, понеже имаме да покоряваме All Stars, кросфит състезания и какво ли още не.

Цецо колко е отслабнал....

# 2 321
  • София
Не е "цветарка" (Цветито). Тя е пътешественик из племената. То, нищо друго, освен пътешествията. И въобще не е цвете за мирисане.

# 2 322
На Мастагарков му треперят мартинките 😂

# 2 323
  • Другата България
Мастагара продължава да копае надолу, надолу......след дъжд качулка.
Ех, това реноме, тази суета.....

Мартин е класи над Мастагарков, класи.
Започвам да разбирам защо са се “развели“ двамата.

# 2 324
Прекрасен Рълев! Браво!
Беше пуснал анкета дали ще се върне в инста. Отговорих му, че ще и той ми отговори със ръце сърце. Много се впечатлих, че отговаря и обръща внимание на последователите си.

Общи условия

Активация на акаунт