💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 443
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 535
Пиша преди да ви прочета, за да не се повлияя от мненията ви.
Старейшини -никакви мъжки топки.Денислава е вдигнала мерника на Мастагарков, но Дундев и Мартин са даже и по-зле.Последния се би и тупа в гърдите ,но пръв драпа да си спаси кожляка и да прати жена да опира пешкира.После за пред камерата се изтъкна: ооу колко не е съгласен с Мадагаскар.Той и тяхната коалиция ще предаде при първа възможност.
Гладиатори-там две мозъчни клетки се щурат хаотично в пространството и по закона за инерцията се надяват да се намерят и да родят мисъл.
Изгубени-две харпии чакат поредната дажба.
Играта няма да я коментирам и за днес, и за утре(ако устискам)
Слабето ще трябва сутрин да ни сервира нещо по-силно от кафе.

# 2 536
  • SF
Аз съм доволна от отпадането на Дани. Беше ми безинтересен от самото начало, както и всички от шестимата, които бяха в коалицията на мъжагите. Никого не харесвах и още не харесвам от тях.
Фен съм на Рълев и стисках палци за него и Мартин. А след това и на Дени, но знаех, че тя ще спечели пред Даниел. Плуване и пъзел, извинете! - цели два компонента, в които Дани никакъв го няма. Останалите компоненти трябваше да са някакви, в които Дени никаква да  я няма, а Дани да е добър. Не можах да измисля какави да са те - халки, бягане, баланс...

Радвам се, че Рълев и Мишо имат някакъв минимален шанс да продължат напред с миникоалицийката си. А пък ако ги номинират, голяма работа! - ще ходят и ще си печелят битките. И грошовете.

# 2 537
Искам да направя едно съобщение, че от следващата седмица според програмата на нова Игри на волята ще се излъчва всеки ден от 20.00 ч до 22.00ч.
За съботата часът остава 21 засега.

# 2 538
Добре де хора как може да дадат пъзел, който Дени вече е решавала ? Не само, че дадоха двата компонента по много, в които Дани е най-слаб, но и дадоха пъзел, който е решаван от другия участник Grinning Grinning  ясно е, че Дени е доста силна и щеше да спечели така или иначе, но трябваше поне малко да прикрият сценария и да дадат поне друг пъзел....така битката беше ясна още в момента, в който двамата стъпиха на арената. Никаква интрига, никакъв съспенс.

# 2 539
  • София
Скрит текст:
Хора, помислили са го.
Четете между редовете.
Бяха много изненадани, че Цвети ще праща някого.

За мен всичко се изясни.

Не е слаб ходът им.

То няма какво да го мислят? Той Рълев директно каза да не пращат Цвети, защото има грошове.И Радо му вика : Какво като има? И тогава Рълев му разясни, че ще се върне и ще прати Радо в чистилището.Само че Радо хич не се и замисли.
И след като всичко стана така, както пророк Рълев предрече, Радо се изненадва? Явно Рълев освен да им каже какво ще стане, трябваше и да им го нарисува на пясъка, че да го разберат.

Тц, пак не си схванал какво се опитвам да кажа...

Първо,
Разбра ли за кои спойлери ти говорех? За тези от самата продукция. Във всеки сезон ги има. Те са по-брутални и от самите участници с техните спрени подкастове и лайфове под мониторинг.
Какво каза Румен Радев за Цецо? От кого ще отпадне? От жена. Случайно ако не сме разбрали, после Заразното зло го повтори поне два пъти.
Е, сега вече знаем, че Виолета ще отиде при гладиаторите. Думи на Ралица.
Защо? Ами за да ги спъва и да им трови живота, за това. В сезон 2, Йоанна разказа целия сезон, вклюително и победителя. Йоанна и нейните сънища.

И сега за цитираното от мен.
Знаеш много добре, че ние виждаме и чуваме това което от продукцията искат. Кое умишлено, кое за да има изненади и обрати...
Е, според теб защо са изненадани Радо и Мишо? Той и Рълев беше изненадан. Всички бяха в шок, когато им каза, че ще трябва да праща някой на чистилището.
Защо?
Защо това което видяхме в разговора им относно Цвети и грошовете стигна само до Рълев и неговата реплика към Радо, ''Тя има грошове и може да се върне и на пангара ще си ти'' И стоп. Спряха сегмента и ни прехвърлиха в друго племе.
Нима мислиш, че не са обсъдили, че няма как да стане това, защото Вики се е върнала по този начин и не е изпратила никого. Че Румен Радев също се е върнал без битка, но по друг начин и той също не е пратил никого обратно. Нима ги мислиш наистина за толкова глупави? И те не си говорят и не обсъждат там 24/24 часа, а само 5 минути пред операторите...
Първо, така го направиха, че да изглеждат глупави и наивни, а Рълев умен. Защо? Защото аз отдавна съм го разконспирирал като потенциален победител или поне финалист. Той трябва да е умния, те глупаците, които са там само за сила и чест.
А защо нямаше реакции на братята и на Рълев, когато Цвети по този нечестен начин използва ръката на продуцията за ''вендета'' Сигурно са се възмущавали как е възможно това, досега не е било така. Може Радо да е казал на синхрона за това, но е било изрязано, защото няма да върви с филма. Не се връзва на историята им.

Simple Smile

# 2 540
  • София
Аз се надявам Ваня утре да победи, но ако ще е победа като тази на Михаела, по-добре не. За разлика от "Мишето" Ваня в действителност беше страшно добра на терен, не случайно стигна и до финал, но продукцията тогава реши, че мъжка битка е по-интересна и тя остана на 3то място. Друг е въпросът, че въпросната битка беше ужасно скучна за зрителите...
Ето на такава анкета ще ми е интересен резултата - четири сезона, 4-ма победители. Кой е най-харесван?

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 03:34 от gg__

# 2 541
  • София
ИВ всеки делник от 20:00 ч.
Това не го е било никога. Явно сигналите не са добри. То всичко си личи и от инстаграмите на участниците. Не са мръднали почти.
Хаха, Фермата ги е притиснала малко с рейтинга и веднага бързат да препишат и да се нагласят за да ги цакат.
Винаги първо bTV си обявяват програмата и НОВА бърза след тях да преписва и да си нагласява нещата.
Смешна работа. 😀

Моля, гласувайте за изминалия епизод в допитването на Soney. Simple Smile

Ето и Анкетата за качество на епизод 31       (от 6-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 2 542
  • Sunshine state
Даниел си беше пътник, нямаше изненади.
На мен също ми е чудно защо не се държи сметка на Дунев наред с Мастагарков? Предложил се беше, ама едва, едва. Защо Мартин не лепна два гласа за него? Денислава много роптае, ама и тя се измъкна гласувайки за Мартин. И как само подпитваха Денислава дали Мартин я бил пазел. А за Дунев ни дума. Ейй, много тенденциозно към него и щерката.. 🙄
За Радо беше ясно, че ще ходи на тресавището.
Дано Ваня спечели. Предвид това, че трябва Амазонките да прелеят малко играчи на другите, смятам, че ще изгубят залога. 😆

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 03:53 от Pupitka

# 2 543
И аз като Рълев да погледна в кристалната топка и да предрека, че Амазонките ще заложат на грешния човек. Станаха нещо много силни, а останалите с твърде малко хора. Става скучно за гледане и трябва да има разместване.

# 2 544
  • София
Мартин и Рълев са станали адски близки. Гледали са снощния епизод при Марто.

Генчо, Гайтанов, Пух, Фейгин и Стратимир са се били събрали с Дани, Крум, Калоян, Дени и Ива да гледат снощния епизод.
Ива навсякъде я има при гладиаторите на всякакви снимки, явно е бил трансферирана при тях, въпросът е кога...

Гуспата бъзва Ваня визирайки последния сезон на Максимал...
Тя му е отговорила, ''Че играе по свои си правила'' 😀

Туджарката за Дени и Дани

Мишето е тренирала своите възпитанички на Кулите на Ханой (Дени включително). На снимката Ситнилска се поти, а Цецо като съдия съблюдава кой как се справя.

Мишето за Дени

Жорката, Мишо и Радо пак си ги мерят. 😀
На отсечката сякаш Мишо беше малко пред Жорката. Радо не се пусна.

Валерия от Фермата атакува ИВ! 😮

# 2 545
В епизода снощи ми направи силно впечатление, когато си вземаха довиждане Мишо и Радо, Мишо много категорично му каза, че са само три дни и ще издържи, после малко се поправи и довърши, че на битката щял да спечели от жените и да се върне.

# 2 546
Не баш, каза че след 3 дни е битката!

А, че ще спечели, нормално е да е сигурен Мишо, все пак се е бил и с двете клявки и знае.

# 2 547
Е какво да му каже Мишо на Радо,нали трябва да го окуражи.

Аз вече спирам да слагам категорични етикети на участниците,след като Дани го определих като прост злобар, а е един премерен и чувствителен мъж ,доблестен и кавалер, без излишно его. Всеки под натиск на ситуация и емоции може да каже или направи някоя простотия.Не е способен като другите,но пък се бори с всички сили до последно независимо че нямаше шанс и го знаеше  , има воля което е и идеята на това предаване.
  И аз като човек опитвал да се научи да плува и не успял, евала че той все пак се бореше във водата,адски е уморително това

# 2 548
  • София
Очаквано рейтингите са по-ниски спрямо миналия сезон, за който все още твърдя, че беше пик. Сега само надолу. Първо започват с по един час разговори в племената. Тотален пълнеж. Аз доста често започнах да не дочаквам самите игри и заспивам  Grinning
В началото ми допадаха промените в правилата, но след това прекалиха и се получи компот от бърканица.
И за мен най-важното за този сезон, че спряха сбирките на участниците по лафове.
Миналата година Чакалчето редовно пишете при нас, Неделчо и Туджара винаги споменаваха форума и самите играчи се кефеха на коментарите тук. И в 00:00 часа да започваше епизод, щях да чакам с интерес. Сега дори и в 20:00 ми е безинтересно.

# 2 549
Извинявам се. Мислех че жълтата седмица на разпадането ще започне от понеделник, но се оказва , че ще от днес.😀

Общи условия

Активация на акаунт