💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 530
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Варна
Мудеви са се намерили идеално. Еднакво неприятни хора.

Иска ми се жълтите да загубят, все по нетърпими ми стават с малки изключения.

# 2 716
  • София
Натали е надъхана като ВикиТУ joy:

# 2 717
Руменчо на Момчил ли каза - “Ти нямаш думата” ?!?

Мудева му каза, докато в същото време Мудев намила, че трябва да се обади Гатю. Наглост безподобна.

# 2 718
  • София
Натали още от сега издиша... не си дава много зор..

# 2 719
Тая Натали на разходка. Пък се чуди, гледа..

# 2 720
Да не са платили на новата , да загуби? Размотава се яко Joy

# 2 721
Уф, дано Ваня е тренирала пустото плуване.
Аз нямам спомен да има толкова много слаби страни, колкото бяха изброени, освен плуването. Дори напротив, имаше елементи, които само тя минаваше от жените в нейния сезон...
пъзелите определено не бяха нейни!

# 2 722
  • София
Като гледам как дърпа каяка Ваня щеше да пребие и Денислава.
Като си спомня с какви мъки го местеше Дени този каяк.

# 2 723
Не съм гледала сезона с Ваня , но някой по -напред в темата не писа ли ,че грам не се е разбирала с продукцията. Ако е така , подозирам първият отпаднал "ветеран"

# 2 724
  • BG-DE
Ей, тази Натали като на разходка, работата е ясна, Ваня ще спечели, разбира се 😂 То по-слаб противник явно не е имало, очевидно са изградили различията с продукцията щом са я поканили.

# 2 725
Гатьо все ще е на кяр, и да познаят и да загубят Smiley

# 2 726
  • Другата България
Ееее, Натали изобщо не си дава зор, не знам дали е нарочно, не подценявам Ваня, но и допускам маааалко умишлено момичето да се бави.

# 2 727
Според мен също Гатьо трябва да се обади, защото казаха, че едното или и двете деца са били оперирани.

# 2 728
  • София
Румен и Мудева, казаха на Гатьо, че няма дума, а не на Момчил. И пращат него на разговор със семейството, защото децата му са били оперирани.

# 2 729
  • София
Няма такъв момент.
Тошко от техния сезон се съди с продукцията. По-скоро се канеше ама те заплашиха, че ще го съдят и май се кротнаха нещата.

Ваня и скроиха шапката на полуфинала и беше много ядосана и разочарована, но никога не е бълвала огън и жупел.
Много хора използват ИВ като трамплин за инстаграм и реклама и така приемат да ги правят на маймуни...

Общи условия

Активация на акаунт