💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 511
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 2 730
Малееее Румен с всяка реплика ,която каже все повече олеква. : "Ако искате да идЪ да я издърпЪм."  Смешко. Тоя човечец главоломно ми се качва по стълбицата за най- неприятен участник във всички сезони до сега.

# 2 731
  • София
Да, но визирам думите на Румен, когато беше предложена Теодора: "само този, който има деца, може да разбере".

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 23:32 от La Vikinga

# 2 732
На Ситнилска няма да й дадат, защото тя вече се е чула по телефона

# 2 733
Тази Натали с какво се занимава, че изтървах

# 2 734
РР е супер нагледен пример за ефекта на Дънинг-Крюгер

# 2 735
Кога ще гледаме разговора на Гатьо ,днес или в понеделника ,че е по -дълго предаването Joy
Тя работата е ясна.

# 2 736
С каква лекота Дени се движеше вчера- Ваня и отстъпва

# 2 737
  • Другата България
Румен и Мудева, казаха на Гатьо, че няма дума, а не на Момчил. И пращат него на разговор със семейството, защото децата му са били оперирани.
Сигурна ли си? Щото в тоя калабалък ми се стори, че към Момчил гледаха.....ама те така или иначе все към него гледат, та е възможно и моя да е грешката.

Това отново е намеса на продукцията, съвсем целенасочена, за да има конфликт. Гладиаторите всички се чуха с близките си, обаче тук - само ЕДИН! Joy

# 2 738
Страхотна женска битка са им дали на двете момичета дето тепърва ще раждат.

# 2 739
  • BG-DE
Студентка по медицина казаха, че е.
Тази Натали какъв с какво се занимава, че изтървах

# 2 740
  • София
Ваня си пести силите и то с право, опонентката й изостава, а тя се състезава именно с нея.

# 2 741
Според мен също Гатьо трябва да се обади, защото казаха, че едното или двете деца са били оперирани.
Той май не трябва да знае такива неща, ама правилата са за да ги нарушаваме Постоянно!

# 2 742
Студентка по медицина казаха, че е.
Тази Натали какъв с какво се занимава, че изтървах

Благодаря,слабичка и отпусната ми се вижда

# 2 743
  • София

Плуването на Ваня е по-добро. Бруста е по-бавен от кроула, но техниката и е много по-добра от хеликоптерните перки на Дени. Дени с мъка теглеше каяка, а Ваня с лекота минава по плажа.
Въпросът е слайд пъзела...

# 2 744
И аз разбрах, че репликата "Ти нямаш думата" е към Гатьо, който не беше съгласен да изберат него за разговора с близките.

Общи условия

Активация на акаунт