💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 992
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 1 935
  • На Изток от Рая
Аз писах онзи ден, че са знаели от ден първи. Не сте ме чели.
Телефона на Бенджи е открит в самото начало.
И аз мога да го потвърдя това, ама се чува че не бил само един
Сега кажи, че другият е бил на Момчил, и да гася тока на формата.
Не е бил той. По скоро трябва да търсим нещо в небето....
Дрон? КАжи честно!
Боже, какво дронове ви гонят сега? Имаше една детска игричка навремето: какъв в цветът на ....?
Нещо синьо😀

# 1 936
Дрон? КАжи честно!
Боже, какво дронове ви гонят сега? Имаше една детска игричка навремето: какъв в цветът на ....?
Илън Мъск със сателит Simple Smile

# 1 937
  • София
Другият път ако гребат не в морето, а в реката, Амазонките ще са вече първи.
Не първи, те ще са вечни. Ще стоят на брега, другите ще гребат към тях и никога няма да ги стигнат...

Извън шегата, Гатьо - по своя си начин (и дори някои да му се впрегнат по "полов признак") каза верни неща за племето. Не го възприемам към жените глобално (ако се търси под вола Гатьо), а към жените там и сега.
Жалко, че не може да каже за продукцията - дано доживее до изтичане на договорните клаузи за мълчание. Сигурен съм (и след като е гледал от къщи си после), няма да им прости.

# 1 938
Готови за партито. 😜

# 1 939
  • София
Хора какви са тези чаршафи с цитати, моля ви се. 😊

# 1 940
  • Другата България
Скрит текст:
Дрон? КАжи честно!
Joy Ми той и Момчи беше с цвета на небето.
Ок, схванах. Но понеже е бил с цвета на небето.....пардон, с цвета на Тупарев хората, няма да се разшуми за него?

# 1 941
Толкова се ядосах, че изтървах половината игра , а ми е една от любимите. Нищо ще си я изгледам на запис, ама простотията е пълна. Защо нямаха място за излизане на плажа , а гладиатори трябваше да заобикалят ? Сезона става негледаем направо. А амазонки нямат шанс. Половината гладиаторчета прецакани, амазонките разбити , а на сининките им пратиха Пенелова за подкрепление. Многооо честно.

# 1 942
  • София
Другият път ако гребат не в морето, а в реката, Амазонките ще са вече първи.
Не първи, те ще са вечни. Ще стоят на брега, другите ще гребат към тях и никога няма да ги стигнат...

Извън шегата, Гатьо - по своя си начин (и дори някои да му се впрегнат по "полов признак") каза верни неща за племето. Не го възприемам към жените глобално (ако се търси под вола Гатьо), а към жените там и сега.
Жалко, че не може да каже за продукцията - дано доживее до изтичане на договорните клаузи за мълчание. Сигурен съм (и след като е гледал от къщи си после), няма да им прости.
Те от с3 надолу са им изтекли вече, ама сега със all-stars ги закачат отново на кукичката

# 1 943
  • София
Браво на Денислава.

# 1 944
  • BG-DE
Да не би и Дунев да има телефон за да държи връзка с Николчето 😂😂😂

# 1 945
  • София
Още една правилна (поне във формАта) констатация/сентенция на Гатьо!

(Моля Ви, стига с тия огромни чаршафи с цитати!)

# 1 946
  • София
Айде Гатьо пак... Той може да издаде книжка с "ГатЮви мисли"

# 1 947
  • Другата България
Мастагара е абсолютно мрънкало, от червените нито един не измрънка, че му е тежко, този не се спря, през цялото време му беше високо, ниско, леко, тежко, топло, студено.....аман, майна!

# 1 948
  • София
Да, Гатьо изобщо не дели хората по полов признак, в неговото мислене има толкова много нюанс, че черното и бялото изобщо не присъстват.

# 1 949
  • София
Гатьо..Не си прав,то и обратното важи-Без жени, мъжете сте за никъде..Стига с тия ориенталски схващания.

Общи условия

Активация на акаунт