💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 939
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз не мога да повярвам... Тя ще каже "келеш" на Момчил? Че тя каква е!? Рязко стана супер противна...

# 2 401
Номинирай мъж и му гледай сеира...

Наясно съм, че Момчил е свещена крава в темата, но не мога да не отбележа, че е жалък с искането на обяснения, защо, аджеба, някой си позволява да не го харесва и го номинира!?
На него никой не му иска отчет защо той номинира когото и да е... Смешен е... Rolling Eyes
Момчи не искаше обяснения, точно напротив той каза, че никога не се е сърдил като е номиниран и не е и сега. Обиден е от двуличието на Мудева, която до преди дни го е наричала братче, а след това го изкара лъжец без дори да има доводи за това.

# 2 402
  • София
Момчи си показа рогата, slay king.
Аз обаче бих предпочела някой да се опитва да бъде харесван, а не да го предизвиквам да бъде груб, сърдит и пр. Grinning Не бих се сетила да го обвиня, че е fake nice, просто защото бих го предпочела пред това някой да ме обижда или да сме в постоянен конфликт, достатъчно такива примери е имало. Но просто на хората им е много трудно да приемат, че някой може да е вечно позитивен и мил и искат да докажат обратното, а то е много лесно за доказване при всеки човек, но кому е нужно?

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 22:35 от La Vikinga

# 2 403
Оряшкова кога изпадна от лидер и изявен спортист до бършеща задниците на Мудеви/Радеви?

# 2 404
Мудев е завистлив и егоистичен.Завидя на Момчил,искаше да е повече от него и поради тази причина поиска да участва в боя.После пък стана герой с това,че загуби.Тези са ужасно ненормални в оценките си.То бива ,обаче такава ненормалност не бива.Един дошъл,играл,загубил и точка.Мудева МАХАЙ СЕ!!!

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 20:47 от meis

# 2 405
  • Някъде в Матрицата
Ако Румен беше отпаднал от капитанска с "внезапна смърт" без да има намесен какъвто и да е -гейт (хранагейт, телефонгейт), кой щеше да ѝ е виновен на Мис Мудева?

# 2 406
  • София
Първото семейство мултаци ли си пуснаха в темата, no? Grinning

# 2 407
много е зле тази жена, злобна, завистлива, елементарна, жалка.
Момчил - срещу него да тича и тя и РР, не могат да го стигнат.

# 2 408
Теодоро ма, оля се. Цецо бъркал в главата на Гатьо, Момчил му бъркал, то главата на Гатьо компот е станала. Joy Излага се на макс.

# 2 409
Мудева ми става силно противна. Я да я отследвам в Инста. Толкова е злобна и смешна.

# 2 410
  • София
Гледам малко със закъснение. Мудева: "Вие нещо да сте сърдити?"

Имаше един виц: Какво е наглост - да бутнеш баба си надолу по стълбите и да я питаш къде е хукнала.

# 2 411
Голяма власт му постлала - ден и половина.

# 2 412
Охх Мудева,Мудева какво тъпо, и просто парче си.🤦Точно толкова колкото твоята половинка .Баш сте се намерили 😂

# 2 413
Абе хора аз ли изкуфях или тез жълти моми са без мозък. Мудева е ясна ама Оряшкова......абе една дума не чух един час че без мъжете те са на пангара племето се разпада .За тях няма племе и ........Не че не го повтарям вече 1 седмица .А за Момчи на 04.09. писах тук да се забележи това момче. Не че ще спечели но....

# 2 414
  • София
Мудева се вижда като Елица и истината е, че тя успя лесно да постигне това, което и Елица в племето, но не осъзнава, че Румен не е Алекса. 2 + 2=5, the math isn't mathing.

Общи условия

Активация на акаунт