💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 853
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 430
Гледам с малко закъснение,  ама като ви разправях,  че Господ свиня и лебед не събира...
Добавям също, че интелигентен модел е оксиморон /да ми простят изключенията/.

# 2 431
  • BG-DE
Една перка на задника и да излита 😂😂😂
Искам колаж на МуНева с перка на устата! Joy

# 2 432
  • София
Този - НЕПОБЕДИМИЯТ Момчил, дето се бие в гърдите как никой не може да го бие, за какво се жалва сега?
Той твърди, че е обиден от това, че е номиниран с доводи за лицемер и наистина има разлика в това как прие първите си две номинации, тогава изобщо не му пукаше.

# 2 433
  • София
Момчил "бил направил всичко за амазонките и трябвало да го уважават"... Stuck Out Tongue Winking Eye

Момчиле, в тази игра никой не прави нищо за никого! Ти и всеки друг би правил всичко, за да се докаже, независимо в кое племе е, за да върви напред в играта и да бъде във възможно най-комфортното място, а не на камънаците...
И ти, ако брат ти не беше отпаднал, щеше да си в подобна ситуация като Мудеви и в интерес на истината беше за известно време!

# 2 434
Най-накрая Елвиса да каже, к'вото си мислех. Ай, стига са го пазили Кр. Дунев.

# 2 435
"От Гатьо очаквах малко ПОЙЧИ да си стои на неговия мозък." Тази девойка е абсолютно глупава, видно необразована и категорично - напълно достойна за половинката си. В момента ожесточено се опитва да се срине повече от възлюбения  си Мудев. Не че е лесно.

# 2 436
Пазят Дунев, че чакал дъщеря си… Падам просто. Ами, да си бяха стояли вкъщи Дунев и щерка.

# 2 437
Аз обаче бих предпочела някой да се опитва да бъде харесван, а не да го предизвиквам да бъде груб, сърдит и пр. Grinning Не бих се сетила да го обвиня, че е fake nice, просто защото бих го предпочела пред това някой да ме обижда или да сме в постоянен конфликт, достатъчно такива примери е имало. Но просто на хората им е много трудно да приемат, че някой може да вечно позитивен и мил и искат да докажат обратното, а то е много лесно за доказване при всеки човек, но кому е нужно?

Той дори не беше сърдит и груб, това ми хареса. Не обиди, не се изрепчи, просто пусна няколко коментара на място и отказа да играе по свирката на Мудева.

В Надкаст Борислав, един от най-не любимите ми хора, направи наблюдение, което има доста логика, а то беше, че скритата камера която имаше за Мудева и Румен, в която тя се опита да даде отпор и защити Момчил е катализаторът на нейната промяна. Тази й защита превърна леката неприязън на Румен в ревност, а там вече се променят правилата.

# 2 438
  • София
Червените драстично станаха най-симпатични. Joy

# 2 439
Айде червена машина покажете им на Дундьовците как се прай  ,как се върти....

# 2 440
За съжаление освен Му и Оряшкова е жив зян. Рязко отиде по дяволите с такива приятели

# 2 441
Евала на Марто. Каза си истината за Дунев

# 2 442
За каква перка на устата говори Мудева? Цедка ли искаше да каже? 😄
Тя  много бърка понятия или ги мята както и' дойдат без смисъл и логока . Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 10:15 от Kitikett

# 2 443
Аз на Момчил трябва да се извиня, защото от визитката реших, че е някакво позьорче и пунта-мара, а се оказа стабилно момче, но пък от друга страна съм "тийм Гатьо" от ден 1 и то не защото е някакъв топ играч, а защото е незлоблив и забавен.. така че съм леко раздвоен - дано и двамата продължат.

# 2 444
  • София
Естествено, че ще е обиден! Без мъжете в отбора щяха да си мухлясват на реката. Пък тя ще го нарича лицемер. И каквото и да направи е крив - да ходи на битки - надут бил, да не се самопредлага - пак виновен. На кривата ракета..

Общи условия

Активация на акаунт