💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 902
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 445
Тя Николчето и да влезе ще покаже едни качества. 😅 Ние се смеехме на Вальо, ама поне не беше толкова страхлив.

# 2 446
  • София
Ехх, Дунеев, заради такива като теб махнаха иконома 🤣😆

# 2 447
  • София
Ралице, какъв ти е проблемът? Правата на народната песен ли държиш? Такава липса на съдържание и на конфликти този сезон, че се чудят какво да правят вече.

# 2 448
  • София
Да не стане така, че жълтите да останат и да разформироват червените, че тогава жална им майка на новодошлите.

# 2 449
  • София
Той дори не беше сърдит и груб, това ми хареса. Не обиди, не се изрепчи, просто пусна няколко коментара на място и отказа да играе по свирката на Мудева.
Не очаквай подобно поведение от Момчил, той просто е по-умен, по-интелигентен и по-хитър от простодушната Мудева и вечния мрънкач Гатьо.

# 2 450
  • София
Ако бях Виктория всеки ден щях да излизам с прическа и грим на арената, докато сме в Резиденцията. Relaxed

# 2 451
Ехх, Дунеев, заради такива като теб махнаха иконома 🤣😆
А, ти пък. Те пари за 2 тениски нямат, на иконом ще плащат.

Е, бива ли на арената пред противниковия отбор да говориш кой не готвел и кой не чистил, това е много демотивиращо.
 Ако човек не следи сюжета, то ще реши, че Дунев и дъщеря му са разделени от 20 години...голямо чакане, голямо нещо, че и другите му се връзват.

# 2 452
  • София
СлаБе, наливай уиски, че ми стана лошо Grinning

# 2 453
Не осъзнахте ли че Мудева с кухата си глава каза, че ще саботира на играта за разформироване на племена, но няма капацитета да го формулира. Тя иска племето да се разпадне. За това ни го излъчиха.

# 2 454
  • София
Ми прав е Мартин. Не играят, за да съберат Дуневи.
Интересно, многострадална Геновева не се ли замисля, че и Момчил беше точно в нейната ситуация - аха се събра с брат си и ги разделиха, и той отпадна. Да се е тръшкал и ревал? Хем контузен излезе. На близначката сестра ѝ също. А тука... вдигнахме морското равнище, сякаш да не казвам какво е станало.

Айде сега, малко са им другите разправии, ами и водещите ще ги ръчкат!

# 2 455
  • София
Сещам се как Виктория навигираше в една подобна игра миналата година. Joy

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 10:17 от La Vikinga

# 2 456
  • Euskal Herria
А защо са с различни екипи - и при Гладиаторите, и при Амазонките? Айде, за Гатьо разбрах, ама другите? Как така тази година са позволили това?
Сега включвам телевизора, явно съм изтървала интересни изявления.

# 2 457
Е, колко жалко. Харесвах Мудева много, заради нея харесах и Румен, но....много съм се заблудила. Дъно!

# 2 458
Срещам се как Виктория навигираше в една подобна игра миналата година. Joy
Ох, феноменално и на Неделчо клипчето по темата.
Не, който не е гледал 4-ти сезон, да зарязва всичко и да си го пуска.

# 2 459
Как могат да сложат Калоян с тънкия гласец, а не Крум гръмогласни. Той и с фалцета първите дни повече се разбираше от Калоян.

Общи условия

Активация на акаунт