💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 843
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Що за тъпотия?! Виолета котка Никол, за да я пожертва, избра си лесното. А Николчето я припознава като пазител..

# 2 581
  • София
Господин протекция, какво се пени пак. Много искам да си ходи
И аз съм на това мнение, винаги се оплаква на класната (водещите) публично. Каза "аз трябваше да редя пъзела, но Мастагарков поиска да е той и се съгласих". Той съзнателно се съгласява и после се тръшка, че така станало. Според мен дава на всеки възможността да заеме неговото място, за да има винаги кого да обвинява, ако нещо се обърка. Истината е, че Мастагарков е физически най-силен в племето, заедно с Дунев, и Мартин иска да му смачка самочувствието. И е много невъзпитан, с Моника беше адски груб, а беше негов съюзник, и сега се държи по същия начин с другия си най-близък съюзник. Абсолютен предател.

# 2 582
  • София
Всъщност ще съм доволна Николчето да бъде изритана не от друг , а от леля си Вили, с която са се сраснали.

Гледам, утре Мудева и Дунев пак ще дълбаят надолу. Браво, браво, продължавайте.

# 2 583
Дунев ще е дъно утре. Мудева - на “свръх доблестност” не вярвала. Стига бе човек

# 2 584
Виолета ще отхапе главата на Никол. Нищо че и е "като дъщеря"
А Николчето седи и се усмихва доволно

# 2 585
Дунев утре ще копае дъното. Да не се обучавал при онзи примат от сезон едно. Ютия някъде виждаме ли в кадър?

# 2 586
Дунев утре пак цял епизод ще се сърди, че не му сервират и отсервират Joy мълча, спотайва се цял сезон, сега реши да се обади и веднага се изложи.

# 2 587
Дунев толкова се пази, а накрая такава излагация…

# 2 588
  • Пловдив
Този сезон нещо не ме грабва, но хвърлям по едно око от дъжд на вятър.
До момента наблюдения:
Всички ме дразнят, без изключение, едни повече други по-малко, но са дразнители.
Мудева - ревла и мрънкало, много досадно същество. Радев - има желание ама няма сили освен това доста неориентиран.
Ситнилска и Ива - излагация, както казва мм докато не се изложиш публично, само вашите знаят колко ти е акъла.
Дунев и дъщеря - самочувствие с покритие и самочувствие без каквото и да е било такова. Освен това Дунев също смята, че другите му дължат нещо, а дъщеря му, че освен другите и продукцията й е длъжна.
Много мога да пиша, но като цяло кофти сезон. Никой не мога да си харесам и това е.

# 2 589
  • Другата България
“Вижте тия почерпени типове“.....Joy
“И червената гъсеница тръгва“..../миналата година това беше жълтата гъсеница, ако си спомням правилно/. Ех, какви състезатели имаше миналата година....

Не мога да не отбележа и доброто представяне на Калоян в тази игра.

# 2 590
  • Някъде в Матрицата
Виктория и Манатарков 😉 срещу Гатьо и Момчил?

# 2 591
  • София
Успех в живота, Ива!
Топ плувец, пропилян потенциал и шанс. Вината тук е изцяло в продукцията, че я набутаха в това обречено женско племе.
Разбира се вина има и Ситнилска, че е вкарала телефона и така и изкушението за Ива.
Пропилян шанс, птичето каца веднъж на рамото.
Нелепо е така да напускаш риалити формат, но това е положението...

# 2 592
Ужас, утре Виктория ще трябва да дава отчет колко и какво е готвила.
Сериозно не ми се гледа. И ми е ужасно неудобно, че й държи сметка човек като Дунев.
Просто, когато видиш олимпийски медалист, очакваш нещо друго, очакваш човек, който е някакси извисен над нещата, над ежедневните глупости. Неудобно ми е да го критикувам, неудобно ми е да го гледам.

# 2 593
Стрина, добре е промила мозъка на Николчи
То щото Николчи много мозък има...

# 2 594
Аз мисля, че Дунев като разбете, че Никол няма да дойде, още повече ще се покаже що за птица е.
Сега че всеки трябва да се включва в домакинството е прав, но си мисля, че го е яд на Виктория. Яд го е защото си мисли, че на нейно място трябва да е Никол.

Общи условия

Активация на акаунт