💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 904
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Старейшините са изключително токсично племе.
От ден първи и така досега. Изключително неприятно племе с най-смешния и позьорски девиз.

Аз още от самото начало на сезона съм си ясен:
Гладиатори до смърт, АУ АУ АУ
Най-задружното и свястно племе, който каквото да ми говори. И с най-читавите хора.
Пак мое мнение. И да, рядко съм се лъгал в първоначалната си преценка за хората. 1 месец по-късно си личи.
Личи си и кои са най-задружни след края на формата.
Познайте кои, ами гладиаторите.

# 2 641
  • София
Сега като е отвън сигурно я спукват от подигравки Дундева,  ама тя сама си го направи тоя филм...Пък и баща й да бере срам заради нея..

# 2 642
  • Варна
Генчо от миналия сезон преди 15мин в инстаграм.

# 2 643
И Дунев като Елица от миналия сезон не си направи услуга като участва в игрите.Много дребнав и малък човек, въпреки името !!Момчил за пръв път да избухне ,ама то всичко си има граница. Мудева само мъца там ,и не знае какво да каже.Толкова е просто горката.

# 2 644
  • Някъде в Матрицата
Той Дунев няма начин да не познава Пенелова от преди това. Нали и тя е бивша гимнастичка. Най- вероятно е отвявала Николчи по състезания и той си таи злоба към нея.😉😁 Как неговата златна някой ще я бие ? 😜 А и Дунев си личи ,че е злопаметен. А пък какво като е олимпиец ,те не са ли хора ? Просто атлет на високо ниво прекарал повече време в залата отколкото в училище. И надут такъв ,защото е с медал от олимпиада, а в същото време леко подтиснат комплексар, защото е вечният втори след Данчо Йовчев. А и аз съм убедена ,че той е един от участниците с хонорари и не заради дъщеря си се варди, а заради паричките.😉😁

Някъде изтече снимка на която са Никол, Елизабет (от сезон 3) и Виктория като по-малки след някакво състезание. Но изобщо не помня къде съм я видяла. Но да, има голяма вероятност да се познават от преди по линия на спортната гимнастика.

# 2 645
Той Дунев няма начин да не познава Пенелова от преди това. Нали и тя е бивша гимнастичка. Най- вероятно е отвявала Николчи по състезания и той си таи злоба към нея.😉😁 Как неговата златна някой ще я бие ? 😜 А и Дунев си личи ,че е злопаметен. А пък какво като е олимпиец ,те не са ли хора ? Просто атлет на високо ниво прекарал повече време в залата отколкото в училище. И надут такъв ,защото е с медал от олимпиада, а в същото време леко подтиснат комплексар, защото е вечният втори след Данчо Йовчев. А и аз съм убедена ,че той е един от участниците с хонорари и не заради дъщеря си се варди, а заради паричките.😉😁

Някъде изтече снимка на която са Никол, Елизабет (от сезон 3) и Виктория като по-малки след някакво състезание. Но изобщо не помня къде съм я видяла. Но да, има голяма вероятност да се познават от преди по линия на спортната гимнастика.
[/quote]

И аз си спомням, че бях видяла някъде тази снимка. Гимнастическите среди са малки, Дунев познава Виктория двеста процента и за мен е очаквал някакво овчедушие от нея, едва ли не да му се кланя.

# 2 646
  • sofia
В тоя сезон явно всеки познава всеки от някога преди 😂😂
Това малко като да направиш роднинска сбирка - няма начин да няма сеир....това по повод Дунев и Виктория и казаното от Джой

# 2 647
  • Другата България

Тук в темата имаше публикувана въпросната снимка. Не помня от кого, но точно трите бяха на нея - Никол, Вики и Елизабет. Което прави поведението на Дунев още по-грозно и отблъскващо.
А, забравих. Най-важното. Момчил е виновен за това. За Дунев. Bowtie
Както и за другото - че най-сетне ще си позволи да отвърне подобаващо на онова самозабравило се девойче с “перка на устата“. Добре, че е на устата....

# 2 648
  • sofia
И тая перка на устата разпръсква ли разпръсква мъдри мисли 🤣🤣🤣🤣
Ох, днес ми е много весело....Слабето нали каза да си сипем.

# 2 649
  • София
За първи път нямам играч, на когото да симпатизирам.

# 2 650
Ми да Момчил е виновен. Веднага да иде да сготви на Дунев. Какво се е опъна на тая река.

# 2 651
Мудева с тая си перка дали има нещо общо с Карлсон, който живее на покрива Smile

# 2 652
  • София

Игри на волята: България (12.10.2023)
Сезон 5 Епизод 36

За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър.

за Хром

за Мозила -

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 15:51 от Mari_Mar

# 2 653
  • Sofia
Оряшкова в един синхрон каза, че изобщо не споделя мнението на Мудева за Момчил. Дали и на нея й се бърка в мозъка или щот е приятелка, е по-ентелегентна?!
Румбата с цяла свита влязъл, Мудева му подсигурила после властта, имаше си човек ЗА пъзелите, ама иначе Момчил чакал жените да го заведат на финала... Ааа да, трябвало и винаги да е на номинация и да не пита защо, щото той точно това искал.

# 2 654
Само мнение.
Мастара и Вики за Дунев
Мартин и Дени за Мастара
Готово 4 мъже на пангара
Кои отпадат ще видим утре. Почти се знае но без спойлери......

Общи условия

Активация на акаунт